– U nastavku našeg današnjega članka, govorimo o srpskoj pjevačici koja je prošla sve i svašta u svojoj preko 40 godina dugoj glazbenoj karijeri. Ona je Zorica Brunclik, koja se na kraju izgradila kao porodična žena, koja je postigla sve u svome životu…

Zorica Brunclik, izuzetna osoba, svojim je nesvakidašnjim glazbenim putovanjem obasjala pop glazbenu scenu Balkana. Kao renomirana folk pjevačica stekla je epitet jedne od vodećih zvijezda u regiji. Ipak, njezina pripovijest obuhvaća više od same glazbe; to je također priča o majčinstvu, budući da je uspješno odgojila četvero djece dok je prolazila kroz životne prepreke. Zorica Brunclik, poznata pjevačica, prvi put je iskusila majčinstvo kada je na svijet donijela kćerku Miljanu iz prethodne veze.

Kasnije se vjenčala s Miroljubom Aranđelovićem zvanim Keba, a zajedno imaju sina i kćer. Prije braka s Kebom, Zorica je imala dva braka. Njen prvi suprug bio je talentirani harmonikaš Ljubo Kešelj, a njihova zajednica rezultirala je rođenjem Miljane. Njezin drugi brak bio je s harmonikašem Zoranom Tutućem, au život su dobili sina Đorđa. Marija, Zoričina prvorođena kći, plod je tajne veze s proslavljenim nogometašem Ahmedom Ćelovićem, čiji je pravi identitet dugo skrivan od javnosti. Iako nosi majčino prezime,

Marija ponosno nosi i nadimak svog očuha, kojeg smatra svojim pravim ocem, simbolizirajući duboku povezanost i nepokolebljivu podršku u njihovoj obitelji. Za razliku od ostale Zoričine djece, Marija se suzdržava od dijeljenja svog života na društvenim mrežama i aktivno izbjegava svjetla reflektora. Iako je diplomirala medicinu, naposljetku je odabrala svoju strast prema pjevanju, talent koji je naslijedila od svoje majke. Marijine glazbene sposobnosti doista su izvanredne, a ona želi steći ime sudjelovanjem na prestižnom glazbenom festivalu.

Na svom životnom i profesionalnom putu Zorica Brunclik nailazila je na brojne prepreke; međutim, njezina nepokolebljiva predanost voljenima i svijetu glazbe potaknula ju je prema izvanrednim postignućima, čineći je simbolom otpornosti i snage. Njezina izvanredna pripovijest služi kao svjetionik inspiracije bezbrojnim pojedincima, odjekujući ne samo u području umjetnosti već iu području osobnog trijumfa. Dodatni tekst Zorica Brunclik, rođena kao Zorica Šaulić 29. lipnja 1955. u Čačku, Srbija, etablirala se kao poznata pjevačica narodne glazbe, uživajući u uspješnoj i trajnoj karijeri koja traje više od pedeset godina.

Od malih nogu u Zorici je cvjetala strast prema glazbi, a na svoj put izvođača krenula je u tinejdžerskim godinama. Zorica Brunclik stekla je slavu 1970-ih, etablirajući se kao istaknuta osoba u području narodne glazbe. Njezin poseban glas i srdačan govor osvojili su srca publike, dovodeći je do goleme popularnosti koja je nastavila rasti tijekom njezine karijere. Usput je proizvela mnoštvo bezvremenskih hitova koji su postali sinonim za narodnu glazbu, uključujući “Milo moje”, “Ko će da te voli kao ja”, “Ja znam”, “Mala je dala” i bezbroj drugih. Osim uspješne solo profesije, Zorica je stekla afirmaciju i kroz suradnje s renomiranim pjevačima poput Miroslava Ilića,

Kemala Montena i drugih. Njezini nastupi uživo neprestano su osvajali publiku diljem balkanske regije, ostavljajući neizbrisiv trag na srpsku i regionalnu glazbenu baštinu. Osim glazbene karijere, Zorica Brunclik poznata je po predanosti održavanju skladnog obiteljskog života. Udavala se dva puta, prvi put za cijenjenog harmonikaša Ljubu Kešelja, s kojim ima kćer Miljanu. Njen drugi brak bio je sa vrsnim harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem, nadaleko poznatim kao Keba, a zajedno imaju sina i ćerku.

Zorica i Keb također su uživali u vrlo uspješnom partnerstvu na pozornici, isporučivši niz senzacionalnih dueta koji su postigli velike uspjehe. Zorica Brunclik na svom je profesionalnom putu dosljedno iskazivala ne samo svoje umjetničko umijeće, već i iznimnu snagu i odlučnost. Uspješno se snalazila u promjenjivom krajoliku glazbene industrije, održavajući svoju relevantnost i dopadajući se publici koja obuhvaća više generacija. Njezina glazba i dalje ima ogroman značaj u oblikovanju kulturnog tkiva Balkana. Zorica je i dalje aktivno angažirana u izvođenju i stvaranju nove glazbe koja nastavlja plijeniti nepokolebljivu odanost njezine baze obožavatelja.