U pokušaju da uđe u stan na Vračaru, koji se nalazi u istoj zgradi u kojoj stanuje njezin svekar Miša Grof, Nikolina Pišek naišla je na poteškoće i na kraju nije uspjela.

Tijekom govora Miša Grof progovorio je o svojoj vezi s voditeljicom i otkrio da ga je Nikolina blokirala. Napomenuo je i kako je cijeli dan s nestrpljenjem iščekivao njezin posjet domu, da bi se razočarao kad se nije pojavila.

Do ovog trenutka ostala sam kod kuće, željno iščekujući dolazak snahe iz Zagreba. Nažalost, čini se da je opterećena brojnim obavezama. Zbunjujuće mi je što je nisam imao priliku pozdraviti, s obzirom da je nije dolazila zadnje dvije godine. Unatoč najavi skorog dolaska, još se nije pojavila. Duboko žalim zbog ove situacije, posebno zbog dobrobiti djeteta.

Motivi iza njegovih postupaka ostaju misterij, obavijen velom neizvjesnosti. Njezina prisutnost uvijek je dočekana s toplinom i prihvaćanjem. Umjesto da je čeka na vratima, umjesto nje stajala je skupina novinara i javnih bilježnika. Ostale su mi nepoznate namjere egzekutora koji pretresaju prostore. Ova zgrada, koja obuhvaća i moju vlastitu rezidenciju i kuću mojih roditelja, sada je u središtu pozornosti. Ona inzistira na vraćanju antikviteta koji su nekoć pripadali mojim roditeljima, zbirke koju su pažljivo čuvali moj otac, pa čak i moj djed. Miša je objasnio i dao naslutiti što će reći Nikolini kad je vidi.

Ristović joj je izrazio toplu dobrodošlicu, ističući da je uvijek pozvana. Očekujući današnji susret, željno je iščekivao njezin dolazak. Željno iščekuje priliku da vidi svoju unuku, koju nije imao prilike vidjeti dvije godine, opisujući je kao anđela. Protekle dvije godine bile su za njega nevjerojatno izazovne, jer je tragično izgubio sina. Bez ikoga drugoga u životu, sinova mu prisutnost jako nedostaje. Ristović je također napomenuo da je osobno financirao kupnju luksuzne vile u Hrvatskoj.

Budući da nemamo tema za razgovor, donio sam odluku da ću financijski doprinijeti kupnji kuće u Hrvatskoj. Zbog blokade, suzdržao sam se od pokušaja da je kontaktiram. Komunikacija je bila ograničena na njezino prenošenje nečeg besmislenog kroz novine. U Hrvatskoj postoji rezidencija koja se prostire na impresivnih 1600 četvornih metara. Dok željno iščekujem njihov dolazak, zateknem se kako razmišljam što bih trebao poduzeti…

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.