Slike Meline Džinović nakon razvoda poprilično su iznenadile. Unatoč tekućim raspravama i pisanim informacijama o razvodu Harisa i Meline Džinović, koji se dogodio nakon dugog 22-godišnjeg partnerstva, nedavno su se na internetu pojavile slike Meline Džinović nakon razvoda.

  • Ove fotografije snimio je tim paparazza dok je bila zaokupljena svojim redovnim dnevnim aktivnostima. Za razliku od Harisa, koji je otvoreno ispričao svoj osobni narativ, Melina je odlučila šutjeti. No, ekipa “Paparaco lova” nedavno je uhvatila Melinu Džinović koja je svojim luksuznim vozilom kršila prometne propise. Prošla je kroz crveno svjetlo i potom se parkirala nasred ceste.

Fotografije Meline Džinović svjedoče da je nastavila napredovati u životu… Paparazzi su uhvatili Melinu Džinović na raznim fotografijama koje su objavljene u novinama i online portalima. Na jednoj snimci zaslona može se vidjeti kako s prozora automobila baca smeće u kontejner. Unatoč tome što je nepropisno parkirala svoj automobil dok je uživala u kafiću s prijateljima, Melina se nije uznemirila.

  • Ipak, u njenom izgledu na slikama postoji tračak melankolije, iako njena ljepota i dalje blista. Čini se da je možda privremeno izgubila osjećaj za smjer, ali ostaje zapanjujuća. Screenshotovi lova na paparazze Meline Džinović kruže raznim svjetskim portalima i novinama. Nadalje, fotografije Meline Džinović odaju osjećaj potpune opuštenosti, o čemu svjedoči i njen nonšalantni čin ležernog paljenja cigarete ispred svog butika.

 

U svijetu novina i online portala screenshotovi iz Paparazza plijene pažnju slikama Meline Džinović. Važno je napomenuti da su Haris i Melina Džinović svoj razvod okončali krajem marta na Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu. Iako modni dizajner nije prisustvovao sudskom postupku, pjevač je medijima iskazao značaj podrške svog sina Kana. Do sada su slike Meline Džinović ostale neviđene, jer je njihov razvod izazvao potrese u njihovim životima. Unatoč tome, izrazio je zadovoljstvo nakon svega i nije odolio spomenuti njihovu djecu.

  • Harris je opisao sebe kako se osjeća kao nepomičan objekt, uspoređujući se s Kineskim zidom, dok je pričao o djeci. “Oni posjeduju duboko razumijevanje. Moguće je da njihovo znanje premašuje moje u određenim područjima s kojima se nisam osobno susreo, ali su nekako došli do njihove pažnje.

Budući da su više uronjeni u urbani život i aktivno sudjeluju s drugima, vjerojatno posjeduju vrijedne uvide Što se mene tiče, moram priznati da nemam znanja. Osim toga, otkrio je savjet koji je dao svom sinu Khanu. Savjetovao sam svog sina, Kana, rekavši: “Kan, ako izađeš navečer i naiđeš na mladu damu, neće biti dostupnog kruha. Ženke se bave svojim poslovima tijekom dana i rade planove za večer.

  • Posljedično, po dolasku na odredište u večernjim satima, oni će već biti zaručeni. Danas dolazi do mene i uzvikuje: “Taić, istražili smo mnoštvo vrtnih površina i naišli na ukupno osam mladih žena.” Odgovaram, potvrđujući njegova zapažanja. On se nasmije, primijetivši: “Ti si doista lav.”

Haris u razgovoru za Kurir otkriva kako trenutno provodi svoje vreme. Što se tiče mojih navika spavanja, imam privilegiju prepustiti se dugim razdobljima odmora. To posebno vrijedi nakon kasnonoćnih koncerata, na kojima često radim. Bez ikakvih hitnih obveza, mogu si priuštiti luksuz dugog drijemanja, gotovo nalik na cjelodnevni san.

  • Moje slobodne aktivnosti obično se vrte oko tenisa, bilo da se radi o sportu ili druženju s prijateljima u teniskom klubu. Istina, rijetko se usuđujem izaći van osim ako postoji značajna prilika koja zahtijeva moju prisutnost. Nakon službenog okončanja razvoda između Harisa i Meline, doznalo se da njihov sin Kan gaji znatnu količinu bijesa prema majci, iako pjevačica nije otkrila konkretne detalje u vezi s tom situacijom.

Na pitanje o nevjeri bivše partnerice, pjevač je odrješito odgovorio da ga ne zanima tko je s kim ga je prevarila. Njegova glavna briga je ljutnja koju njegov sin osjeća prema njoj. Čin varanja, u njegovim je očima, neoprostiva izdaja. Iako gradom kruže glasine o njezinim indiskrecijama, on ih je odlučio ne istraživati ​​niti provjeravati.