Ana Nikolić je poznata pevačica sa bogatom prošlošću u ljubavnim vezama. Njene romanse su često bile predmet medijske pažnje, a među njenim bivšim partnerima nalazili su se biznismeni, sportisti, pa čak i kontroverzne ličnosti. Iako su mnoge njene veze ostale nepotvrđene, sama Ana je otvoreno govorila o nekim od njih.

Ana je svojevremeno bila u vezi sa Banetom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića, što je bila jedna od njenih prvih javnih romansi. Nakon toga, povezivana je sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švajcarskoj. Priče kažu da je Tomaš platio čak 10.000 evra za jedan njen nastup, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Njeno ime je takođe bilo povezivano sa nekadašnjim rukometašem Vladom Mandićem. Dok je Ana potvrdila ovu vezu, Mandić ju je demantovao, što je izazvalo komentare i spekulacije.

  • Jedna od najvećih ljubavi Ane Nikolić bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ana je više puta priznala da je Miša njena najveća ljubav i da joj je materijalno pomogao na početku karijere, navodno dajući joj 100.000 evra za snimanje njenog prvog albuma. Ana mu je posvetila pesmu, što je dodatno naglasilo njihovu vezu.

Ana je takođe bila povezana sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, ali ona nikada nije potvrdila ovu vezu. Kratku romansu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, poznatim po svojoj slabosti prema pevačicama.

Njena veza sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem završila je neslavno kada je dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj incident je dospeo i na sud, a u javnosti su se pojavile poruke koje je Ana slala Ćazimu, u kojima je izražavala sramotu zbog svoje veze sa njim.

Ana je bila u vezi i sa Draganom Tomovićem, crnogorskim arhitektom. Iako je bio oženjen i imao ćerku, to nije predstavljalo prepreku za njihovu vezu.

  • Najveći šok za domaću javnost bio je kada je Ana u tajnosti stupila u brak sa mladim reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je 11 godina mlađi od nje. Venčanje je održano 28. jula 2016. godine, a već sledećeg dana par je nastupao umesto da provede prvu bračnu noć.

Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji ćerkice Tare. Međutim, njihov brak bio je pun turbulencija. Najpre su saopštili da su se razveli, ali su se kasnije pomirili i odlučili da rade na svom braku. Ana je jednom prilikom priznala da je u naletu besa uništila Rastin automobil, napisavši uvredljive poruke ključevima po njegovom novom mercedesu vrednom 100.000 evra.

Ana Nikolić je tokom svoje karijere prošla kroz mnoge ljubavne uspone i padove, ali je uprkos svemu ostala jedna od najpoznatijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Njeni ljubavni život i karijera često su se prepletali, ali Ana je uvek pronalazila način da se vrati na vrh muzičkih top lista i zadrži pažnju publike.Ana Nikolić je jedna od najprepoznatljivijih ličnosti na balkanskoj muzičkoj sceni. Njena karijera, iako ispunjena usponima i padovima, pokazuje njenu posvećenost muzici i sposobnost da se nosi sa izazovima. Sa svojim jedinstvenim stilom, harizmom i talentom, Ana će sigurno nastaviti da inspiriše i oduševljava svoju publiku.