Viki Miljković, poznata narodna pevačica iz Srbije, stekla je ogromnu slavu svojim iskrenim i zadivljujućim izvođenjem tradicionalnih narodnih pesama. Ona je također poznata pratiteljim Zvezdi Granda kao stalni član žirija.

Prikazujući svestrani repertoar koji obuhvata različite žanrove u domenu narodne muzike, Viki se isticala hitovima na top listama poput “Crno na belo” koji je i danas neizostavan na mnogim slavljima a tu su i ostale njene popularne pjesme. Pevačica je već više od dvije decenije u vezi i braku sa Tašketom sa kojim ima sina Andreja.

Viki je nedavno obeležila rođendan ćerke Dragana Taškovića Tašketa iz prethodnog braka, a da bi sačuvala trenutak, na svom Instagram nalogu podelila je kolekciju preslatkih fotografija slavljenice, uz iskrene rođendanske želje. Pevačica je odlučnom akcijom efektno ućutkala sve one koji su poslednjih meseci širili glasine o njenoj zategnutoj vezi sa Tašketovom ćerkom. Ove glasine su lažno tvrdile da je ona zabranila svom mužu bilo kakav kontakt sa mladom devojkom. Međutim, postoji manja komplikacija.

Jelena Tašković, koja je trenutno udata za Bodiroza, nema prebivalište u Srbiji. Pre mnogo godina se preselila u inostranstvo sa svojom majkom, koja je slučajno prva žena harmonikaša.

Jelena je uspostavila život u svojoj stranoj rezidenciji koji je u skladu sa njenim sopstvenim principima, ne pokazujući želju da se vrati u svoju zemlju porekla. Naime, ušla je u brak van domovine, a odnedavno se prihvatila i majčinstva, uloge koja je pjevačici donijela titulu oduševljene bake. Kao rezultat njenih zauzetih obaveza na poslu, samo povremeno ima prilike da se ponovo spoji sa svojim ocem, bratom i maćehom. Neosporan sklad među njima je nepogrešiv, iako žive u različitim nacijama, o čemu svedoči i pevačičina kolekcija fotografija. Na jednoj slici mlada Taške nežno drži novorođenu Jelenu, dok na drugoj hvata odraslu Jelenu u venčanici, koja ponovo pronalazi utehu u njegovom zagrljaju na podijumu za igru. Ovi vizuelni prikazi nude obilno razumevanje zamršene, ali nekomplicirane veze koju njeguje ova obožavana porodica.

Viki Miljković biografija:

Više od dve decenije proslavljena pevačica Viki Miljković pleni publiku svojim izuzetnim talentom. Svake subote gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju njene uzbudljive nastupe u veoma popularnoj emisiji “Zvezde Granda”. Nedavno je ovu emisiju potresao skandal u vezi sa navodnom podmićivanjem. Violeta, Vikin otac i predani učitelj, prepoznala je njene izuzetne sposobnosti i pružila joj nepokolebljivu podršku dok je krenula na svoje putovanje u svijet pop muzike. Među prvim hitovima ove strastvene osobe bile su dobro prihvaćene numere “Kola, Marlboro, Suzuki” i “Volim momke koji piju rakiju”. Dragan Tašković Taške, talentovani harmonikaš i producent, njen je dugogodišnji suprug. Zajedno imaju sina Andreja. Miljkovićeva se veoma ponosi svojim južnosrpskim korenima, često naglašavajući tu činjenicu. Međutim, važno je napomenuti da ona nije poreklom iz Niša, kako se veruje. U stvarnosti, umetnik, koji trenutno ima 48 godina, rođen je u skromnom selu Veliki Vrtop, smešten u podnožju Suve planine. Ovo mirno selo, koje potpada pod jurisdikciju Gadžinog Hana, ispunjeno je skladnim melodijama cvrkuta ptica, kukurikanja pijetlova, a povremeno i udaljenog zujanja traktora. Sa populacijom od oko stotinu ljudi, ovo mirno selo ostaje netaknuto užurbanom bukom gradskog života.