– Haris i Melina su i oficijelno razvedeni,. a jučer se desila velika drama u njihovoj kući na Sjenjaku, kada je Melina došla nenadano i nije htjela da napusti kuću. Prijetila je Harisu da je kuća također njena, provocirala ga je, a onda je Haris pozvao policiju te svoga advokata.

Znatiželju javnosti pobudio je razvod Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, posebno nakon pjevačevog ekskluzivnog intervjua za Kurir, u kojem je govorio o raspadu njihovog 22-godišnjeg braka.

Voditelj “Pulsa Srbije” Ivan Gajić ugostio je Eru Ojdanića i podijelio svoje mišljenje o razvodu.

U početku je primijetio da je Haris izuzetan domaćin i čovjek koji najviše cijeni obitelj.

  • Dok sam pratio razvoj priče, bio sam istinski zatečen okolnostima oko toga. Sve je počelo s mojim bliskim prijateljem, Harisom, koji nije samo izvanredan pojedinac, već i izuzetan umjetnik i ljubazan domaćin. Oduvijek sam mu se divio jer je bio izvanredan suprug i odani otac. Kada sam prvi put ugledao veličanstvenu vilu koju je sagradio na Senjaku, nisam mogao a da ne osjetim oduševljenje zbog njega. Bilo je očito da su se njegov naporan rad i predanost tijekom godina isplatili; takva se postignuća ne postižu preko noći. Kako je došlo vrijeme da se preseli u svoj novi dom, svjedočio sam uglednoj grupi političara koja je prisustvovala svečanom otvorenju. To me je dodatno učvrstilo u uvjerenju da je Haris zaista izuzetna osoba, i kao prijatelj i kao domaćin.

Zatim je otkrio mjesta na kojima je često susretao Harisa i Melinu.

  • Na tivatskom aerodromu često sam ih sretao i svjedočio njihovom stalnom iskazivanju ljubavi. Ruku pod ruku, Haris bi nosio dva kofera dok bi ponosno držala svoju dizajnersku torbicu. Bili su izvanredan par, savršeno prikladni jedno za drugo. Pomisao na njihovo razdvajanje nije mi pala na pamet. Čini se malo vjerojatnim da je pomirenje moguće u ovoj situaciji. Ona je izvanredna žena, zrači ljepotom i privlačnošću. Takve žene znaju očarati druge, a čini se da je Haris možda uhvaćen u unakrsnoj vatri. Možda je netko drugi umiješan, utječe na njezine postupke i tjera je da se ponaša impulzivno.

Njegov odgovor na razvod Dragane Mirković i Tonija bio je neočekivan i potresan, ostavivši učinak poput iznenadnog hladnog tuša.

Niotkuda me prije samo nekoliko dana pogodila iznenadna spoznaja. Osjećao sam se poput iznenadnog udara struje, uhvativši me potpuno nespremnog. Nisam mogao a da se ne raspitam koja je istina iza onoga što sam čuo. Reći ću vam nešto o Dragani – ona posjeduje istinsku i istinitu esenciju. Toliko nepokolebljivo vjerujem u njezin karakter da bih samouvjereno stavio ruku na panj i zakleo se da joj nikada nije pala na pamet sama pomisao da izda svog muža.

  • Podsjetimo, pjevač Haris Džinović nedavno se službeno razveo od Meline, a od tada je počeo javno iznositi detalje o njihovoj vezi. U rasponu od 22 godine ostali su zajedno i bili blagoslovljeni s dvoje djece – kćeri Đine i sina Kana. No, dok su njihova djeca i dalje boravila u obiteljskoj vili na Senjaku, Melina je iznenada napustila kućanstvo.

Tijekom iskrenog intervjua u emisiji Scena, Haris je otkrio kako je shvatio da je Melinina prisutnost u njegovom životu bila isključivo motivirana novčanom dobiti. Nije štedio da bi je obasuo ekstravagantnim darovima, uključujući mnoštvo vrhunskih dizajnerskih torbi procijenjenih na desetke tisuća eura. Nadalje, otkrio je da je nakon njezina odlaska iz vile odnijela sav nakit.

Nasuprot tome, naglasio je da su materijalna dobra minimalna. Džinović je napomenuo da ju je obasipao skupocjenim poklonima, no ona niti jednom nije pokrila trošak šalice kave. Nakon promišljanja došao je do spoznaje da njegova bivša supruga ima izrazitu sklonost materijalizmu, što je potvrdila i Melina neposredno prije razvoda tijekom gostovanja u emisiji Goce Tržan prije godinu dana.

Naime, prisjetila se jednog trenutka tijekom trudnoće s Džinovićem, u kojem je priznala da joj je glavni cilj bio osigurati brak kako bi izbjegla bilo kakvu odgovornost.

Dok sam bila trudna, imala sam susret sa ženom koju sam nedavno upoznala. Postavila je pitanje “Kakvi su tvoji planovi nakon poroda?” Moj odgovor je bio: “Pa, nisam se udala da bih se fokusirala samo na posao.” Čvrsto sam vjerovala da je svrha mog života biti majka i domaćica, uzdržavati svog muža. Melina je govorila tiho, ali je spomenula i da Haris ima veće aspiracije prema njoj. Želio je da nastavi vlastiti posao i karijeru.

Bez mog znanja, moj suprug nikada nije imao namjeru da ja budem majka koja ostaje kod kuće i da ga pratim, i vječno cijenim njegovu odluku. Rijetkost je da čovjek, posebno uspješan čovjek, da svoju punu podršku. Nakon što sam počeo raditi, više nisam imao luksuz potpune predanosti. Pokazalo se da je izazovno odvojiti se i proglasiti: “Idi naprijed i budi pojedinac, idi slijedi svoje ambicije, idi stječi znanje…

  • U “Goca Showu” modna kreatorka iznijela je svoja zapažanja o kontrastnim pojavama između sebe i svog strogog partnera. Dok on odiše strogošću, ona se u usporedbi s njim čini mekšom, ljubaznijom i slađom. Ova oštra suprotnost često navodi ljude da suosjećaju s njom, gledajući je kao nekoga tko zaslužuje sažaljenje zbog njezine povezanosti s njim. No, istina je da njihova dinamika ovisi isključivo o njezinom raspoloženju, a on se jako trudi da joj ugodi. Dok razmišlja o njihovoj vezi, ona priznaje da je za njega više od obične princeze; ona ima značajan položaj u njegovom životu. Zapravo, ona vjeruje da joj je dao više slobode i mogućnosti nego što je ikada mogla zamisliti. Unatoč njezinoj početnoj zabrinutosti oko razmjera njihove veze, ona prepoznaje njegovu istinsku želju da je usreći, što mu zauzvrat donosi radost.