Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat-majke iz Sjedinjenih Američkih Država.

Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svijet odjeknula je kao bomba širom regiona, piše luftika.

Iako nije htjela previše da otkriva o detaljima svoje prinove, kao ni ko su otac i žena koja je iznela trudnoću njenog sina, Šerifovićeva se sada prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku.

– Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili… Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem „storija“, želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo.

Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete – rekla je Marija, a onda objasnila da neće otkazivati već zakazane turneje, iako bi ona to vrlo rado uradila samo da bi bila sa Mariom.

Novopečena mama pokazala je i kako uspavljuje sina, naravno uz pjesmu, kako drugačije.