Nasljednik jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko odrastao je daleko od očiju javnosti i izrastao je u pravog frajera. Međutim, otkako je napravio nalog na Instagramu, preko noći je postao zvijezda ove društvene mreže.

Iako ne objavljuje fotografije često, te ne priča o svom životu, Marko je za kratko vrijeme prikupio veliki broj pratilaca, a zahvaljujući brojnim lajkovima i oduševljenim komentarima možemo zaključiti da je sin pjevačice pravi miljenik nježnijeg pola.

Pored fotografija na kojima uglavnom pokazuje ljubav prema luskuznim četvorotočkašima, Marko svoje pratioce povremeno obraduje i selfijem iz teretane, što je slučaj ovoga puta. On je pokazao izvajane mišiće i savršenu liniju, a obožavateljke je “oborio s nogu”.

Poznato je da njegovi roditelji posjeduju pravo bogatstvo, te da imaju najskuplje automobile, pa se Marko pohvalio voznim parkom čija je vrijednost milionska.

Oni posjeduju više skupocjenih automobuila, između ostalog i “Ferari”, čija je vrednost procijenjena na više od 200.000 eura.