Lunu Đogani do porođaja dijele još četiri tjedna i kako kaže osjeća se dobro, puno je aktivnija nego dok je s Mijom bila u drugom stanju.

– Nekako sam vitalniji, pokretniji. U prvoj trudnoći sam se nekako povukla, nisam se pojavljivala u medijima, nije mi se sviđalo, sad mi se sviđa. Prije takvog poroda, tko bi došao sjediti u showu? – rekao je on pred kamerama.

– Imam pozitivnu tremu, ali znam što me čeka tijekom poroda – dodala je Đoganieva koja je otkrila da još nisu sve pripremili za dolazak bebe kući te da su ostale još neke sitnice.

Luna je burno reagirala kada su joj rekli da sada izgleda krupnije nego u prvoj trudnoći.

– Nisam veća, bila sam veća u prvoj trudnoći. S Mijom sam bila kao “kaubojka”, šalim se sa svojim Markom. Ne, nisam veći. Beba je iste veličine kao Mia.A i trbuh mi je velik i uz Miju sam se još udebljala. I bolje sam se osjećala u ovoj trudnoći. I shvatio sam što je to. Pošto je Mia moja dijeta, jer kad nje nema jedem kao luda, dosadi mi, nemam toliko obaveza. Otvorim frižider i samo gledam šta ću da jedem – iskrena je bila Luna, a zatim otkrila kada je termin za porod.

– Termin mi je 12. listopada, na Gagjijev rođendan, ali nažalost moram roditi sedam dana ranije jer drugi put imam carski rez – rekla je Đaganijeva.