Dugi niz godina Vesna Zmijanac i Jelena Karleuša gaje snažno prijateljstvo i ne propuštaju priliku da to s ponosom priznaju.

Karleuša je kroz svoju karijeru dosljedno prepoznavala Vesnu kao svoju početnu podršku, dok je Zmijanac uvijek izražavao divljenje njenoj smjelosti i iskrenosti. Njihovo međusobno poštovanje vidljivo je u lijepim riječima koje imaju jedno za drugo. Zapravo, JK je nedavno dijelila isto mišljenje o svojoj cijenjenoj kolegici.

Za mene je ona izvanredna osoba prema kojoj gajim duboku naklonost. Njezina nevjerojatna hrabrost izdvaja je i čini je doista jedinstvenom u mojim očima.

Nakon toga, Karleuša je napisala sljedeću izjavu:

Jako cijenim tvoje riječi, Vesna. Vaša podrška ima veliku vrijednost za mene. Ispunjava me ponosom čuti takve pohvale od tebe, Vesna Zmijanac, istinska zvijezda, legenda, pjevačica i izuzetan čovjek. Teško je riječima opisati kako se osjećam u vezi ovoga. Da, uvijek sam stajala uz muškarce u svom životu, ali nažalost, morala sam postati ono što oni nikada nisu bili. Imao sam sreću što me je odgojila snažna žena koja se nikada nije ustručavala podsjetiti me da imam svoj vlastiti um. Zanimljivo, čak me je nazivala svojim sinom. Nikad se nisam smatrao posebno hrabrim, ali takav sam. Što se tiče muškaraca koji me pokušavaju oponašati, to je izazovan zadatak. O muškarcima imam prilično negativno mišljenje i smatram da su često korisni samo za razmnožavanje i premještanje teških predmeta. Međutim, sada ulazimo u eru u kojoj snažne žene rastu, žene koje se ne oslanjaju na muškarce za preživljavanje, samodostatnost ili sreću. Na testu hrabrosti, barem prema mom iskustvu, čini se da svi padaju.

BIOGRAFIJA

Rođena 17. kolovoza 1978, Jelena Karleuša Tošić poznata je srpska pjevačica slavljena zbog svojih odvažnih umjetničkih nastojanja i osobnosti koja se neprestano razvija, što ju je dovelo do velike važnosti i utjecaja. Osim toga, Karleuša je izazvala veliku medijsku pozornost svojim otvorenim stavovima i povremenim kontroverzama.

Karleuša, koju časopis Fokus često naziva “Balkanskom madonom”, a časopis V uspoređuje s Lady Gagom, ima titulu najpopularnije Srpkinje na društvenim mrežama. Samo njezin Instagram račun može se pohvaliti impresivnom sljedbenošću od dva milijuna korisnika.

Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, SFR Jugoslavija, Jelena Karleuša je svoje formativne godine provela u novobeogradskom naselju Fontana. Njezina majka, Divna Karleuša, bila je poznata voditeljica Radio Beograda, dok je njezin otac Dragan, umirovljeni kapetan MUP-a Srbije, odigrao ključnu ulogu u istrazi zloglasnog masakra na Kosovu 1999. i sudjelovao u operaciji Sablja 1999. 2003. Karleuša je završila Zemunsku gimnaziju, nastavila studij glazbe i aktivno sudjelovala u zboru.