Nakon što je voditeljsku ulogu Zvezda Granda preuzela od očekivane Sanje Kužet, Ana Sević je donijela odluku da preseli svoje prebivalište. Proteklih se tjedana pjevačica i voditeljica s obitelji preselila iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice u cijenjeniju četvrt Bežanijsku kosu.

Prilikom posjete Sevićinoj nedavno stečenoj rezidenciji, upustili smo se u razgovore s njezinim svježim poznanicima, koji se nisu suzdržali od kritika na račun novopečene voditeljice Zvezda Granda. Ana posljednjih dana prolazi u potpunom rasulu.

Proces selidbe kod nje još uvijek traje i tek treba sve u potpunosti organizirati. Stalno se izmjenjuju stručnjaci i organizatori koji marljivo rade kako bi sve bilo savršeno posloženo. Njezin glavni fokus bio je na dvorištu, posvećujući značajnu količinu vremena i truda njegovom poboljšanju.

Ona teži da njihova vila posjeduje istu privlačnost i veličinu kao one u Hollywoodu.

Očuvanje privatnosti svoje obitelji i nje same ima veliki značaj, zbog čega je uporno zahtijevala postavljanje visokih vrata i sveobuhvatnog sigurnosnog sustava.

Prema riječima susjeda, prisutnost visokih vrata i sigurnosne kućice na ulazu osigurava danonoćnu sigurnost kuće.

Tajming se savršeno uskladio s njezinom nedavnom voditeljskom obvezom, što joj je omogućilo da s Bežanijske kose lako putuje do Košutnjaka, mjesta snimanja popularne emisije “Zvezde Granda”. Naime, ovo područje je dom renomiranih pop ikona kao što su Saša Popović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Dragan Kojić Keba i brojni drugi, što ga čini zadivljujućim kvartom.

Njezino dvorište svojom velikom veličinom pruža dovoljno prostora za igru ​​njezine djece, dok se u neposrednoj blizini nalaze prekrasni prostori za šetnju i ležerno uživanje.

S njom tek trebam raskrstiti. Vjerojatno je zaokupljena i vođenjem kućanstva i prilagodbom na novi posao. Pročulo se da je ona iz lokalne sredine, a na Bežanijskoj kosi, gdje je familijarnost svakodnevica, putevi će nam se kad-tad ukrstiti, javlja nam susjed.

BONUS TEKST

Tijekom odrastanja, Anino jedino društvo bila je njezina majka Danijela. Značajan dio svog života nije bila svjesna identiteta svog oca. Tek u starijoj dobi, tokom angažmana u Zvezdama Granda, konačno je raskrstila sa svojim ocem, Užičaninom Vidanom.

U rasponu od dva desetljeća Ana i njezin otac Vidan bili su potpuni stranci, lišeni bilo kakvog oblika komunikacije. Anina majka je u mladosti zatrudnjela s Vidanovim djetetom, a nedugo nakon Aninog rođenja preselili su se u glavni grad. Pojavila su se nagađanja o očinstvu djeteta, no zbog slučajne prirode njihove veze nije se moglo doći do konkretnih dokaza. S vremenom je ta stvar zataškana i zaboravljena.

Mnogi su prstom upirali u Danijelu, spočitavajući joj što joj dijete raste bez oca. Kao odgovor na to, donijela je odluku da će se od svega distancirati što je brže moguće. Danijela je krenula u novi život u Beogradu i na kraju se ponovno udala, doznaje se od pouzdanog izvora bliskog obitelji Ane Sević.

U današnje vrijeme, veza između oca i kćeri toliko je jaka da se čini kao da nikada nisu bili razdvojeni. Osim toga, Ana vrijeme provodi sa svojom polusestrom Majom, koja je rezultat Vidanovog braka s drugom ženom.

Prema pisanju Blica, Ana i Maja nevjerojatno liče jedna na drugu, što jasno ukazuje na njihovu obiteljsku povezanost. Pažljivi susjedi također su primijetili njihovu nevjerojatnu sličnost, prepoznajući njihovu zajedničku krv. Ne samo da fizički sliče jedno drugome, već je i njihova veza nevjerojatno jaka. Održavaju blizak odnos i svakodnevno komuniciraju jedni s drugima.