Objavljena je najnovija fiksacija renomirane pjevačice Jelene Karleuše, koja se može pohvaliti velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama. Neustrašivo pokazujući svoju smjelost, odlučila je otkriti sliku na kojoj je vidjela svoje sve izraženije grudi.

U nedavnoj objavi na svom Instagram profilu, umjetnica je dala zanimljivu primjedbu u vezi sa svojim jedinstvenim afinitetom prema muškarcima koji nose naočale, posebno onima sa hrabrim okvirima koji naglašavaju veličinu njihovih očiju. Čin treptanja kod ovih osoba rezultira time da im oči izgledaju veće u odnosu na njihovo lice, a kada skinu naočale, njihov vid postaje ugrožen.

  • Intrigantni fenomen o kojemu je riječ potiče istraživanja o psihološkim elementima koji pridonose ovoj izrazitoj sklonosti. Za osvježenje pamćenja, podsjetimo, Jelena je nedavno krenula na raskošan bijeg u Dubai, prepustivši se raskoši renomiranog hotela s pet zvjezdica. Prema dostupnim informacijama, procjenjuje se da je pjevačica za tjedan dana boravka u ovom cijenjenom ljetovalištu potrošila čak milijun dinara, a samo porezi i pristojbe iznose oko 240.000 dinara. Jelena osvaja svoje pratitelje na Instagramu svakodnevnim ažuriranjima koja prikazuju zadivljujuće znamenitosti Dubaija, posebno zadivljujuće prizore s plaža koje su privukle veliku pozornost. Jedna posebna fotografija proširila se raznim platformama društvenih medija, potaknuvši rasprave i pojačavši znatiželju.

Žarišna točka slike prikazuje zavaljenu JK, njezino nauljeno tijelo okrenuto prema dolje, otkrivajući njezinu tetoviranu ruku i stražnjicu. U međuvremenu je razjašnjeno da dotična ruka zapravo pripada njezinom fotografu koji je trenutno s njom na odmoru. Jelena Karleuša Tošić, vrlo provokativna figura srbijanske pop glazbe, poznata je po statusu istaknute pop-folk pjevačice.

Poznata kao “mali skandal”, zaslužila je ovaj nadimak zbog svojih čestih sukoba s drugim umjetnicima, pokazujući svoje odvažno i nepopustljivo ponašanje. Ovaj nadimak savršeno oslikava njezinu neustrašivost i nesramežljivu prirodu, budući da se nikada ne ustručava izraziti svoje mišljenje.

Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Jelena je nastala kao jedino potomstvo poznate radijske novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Tijekom djetinjstva roditelji su joj poklanjali obilje ljubavi i brige, potičući bezbrižno i blaženo odrastanje. Čak i nakon konačnog razlaza, odlučili su se na zajednički život, čime je Jelena doživjela toplinu i jedinstvo usko povezane obitelji. Kao nestašna djevojka, Jelena je uživala u pentranju po drveću i sudjelovanju u uzbudljivim biciklističkim utrkama.

Čak i sada, nastavlja biti zapanjena činjenicom da nikada nije naišla na lom, unatoč svojim smjelim bijegovima. Jelena čvrsto vjeruje u svoje izvanredne sposobnosti. Imala je duboku težnju uspostaviti utočište za napuštene mačke i pse, utočište u kojem bi ih mogla obasipati ljubavlju i brigom koju istinski zaslužuju. Pod vodstvom svog oca, iskusnog instruktora vodenih sportova, u mladosti je počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje.

S velikim se entuzijazmom svim srcem prihvatila zanosnih pothvata, zaronila u očaravajući ponor Jadranskog mora kako bi istražila njegovo zadivljujuće podmorje. Kad god bi njezini roditelji dolazili u posjet, susreli su ih s nepokolebljivim poštovanjem, a ona nikada nije pokazivala nikakvo opravdano ponašanje, što je za njih bio izvor neizmjernog ponosa.

Za razliku od onih oko nje, ona je više obožavala starije osobe. U krugu svojih vršnjaka često je imala osjećaj da nije na svom mjestu, uspoređujući se s izvanzemaljcem usred skupine domaćih peradi. Taj je osjećaj pripisala svom izvanrednom IQ rezultatu od 153, koji je utvrđen procjenom inteligencije. Njezin inauguracijski susret s nastupom dogodio se tijekom vrtićkih godina, gdje je neustrašivo pokazivala svoje talente za pjevanje i plesanje pred svojim kolegama iz razreda.

Tijekom tih slučajeva otkrio se njezin pravi poziv, a ona je uživala u ushićenju osvajanja gomile. Prihvaćanje izazova oduvijek je bila njena značajna osobina. Dok se pripremala započeti svoje obrazovno putovanje, željno je prigrlila nove dužnosti i obveze koje su je čekale. Tijekom svog akademskog bavljenja pokazala je izvanrednu vještinu u svim predmetima osim u matematici, koja se za nju pokazala kao značajan izazov.

Zbog svoje zadivljujuće prisutnosti često je izbjegavala posljedice svog ponašanja, zanemarujući značaj izvanškolskog obrazovanja i pogrešno smatrajući da je pozornost na nastavi dovoljna. Njezino zanemarivanje vršnjaka rezultiralo je nedostatkom značajnih prijateljstava. Unatoč tome što joj je povjereno da bude blagajnica, njezine odgovornosti prikupljanja sredstava bile su zasjenjene njezinom sklonošću nasumičnom rasipanju sredstava na McDonald’s, umjesto da ih usmjerite na napore vezane uz školu.