Kada je prije dvije godine pop diva Jelena Karleuša u podužem postu na Instagramu obznanila da se razvodi od svog supruga Duška Tošića svi su bili iznenađeni jer su do tada uspjeli da prevaziđu sve bure u svom braku kojih je bilo napretek.

Usred medijske prepirke Jelene Karleuše i Duška Tošića koja traje, Nika Tošić hrabro je iznijela svoje mišljenje. U raznim objavama na društvenim mrežama Jelena je naglašavala dubok utjecaj koji roditeljski sukobi imaju na djecu. Unatoč toj svijesti, roditelji su ustrajali u svojoj svađi.

  • Katalizator ovog sukoba bio je Duško Tošić, koji je nakon četiri godine šutnje konačno otkrio zašto je odlučio da se ne razvede od Jelene. U našoj potrazi za sporazumnim razvodom, angažirali smo usluge odvjetnika kako bismo olakšali pregovore. Unatoč brojnim sastancima posvećenim ovoj temi, nažalost, nismo uspjeli postići uspješno rješenje.

Kako bih umanjio potencijalnu traumu za našu djecu i sve uključene strane, aktivno tražim alternative zakonskom razvodu. Nadam se da možemo postići zajednički dogovor o tom pitanju u bliskoj budućnosti, jer bi to bilo u najboljem interesu svih uključenih. Sportaš je to izrazio, pa je Jelena u prepisci s Duškovim odvjetnikom dala dokaze o svom zahtjevu za razvodom.

Poruka, koja datira iz 2022., jasno ocrtava njezinu želju za razvodom. Na to je Duško zaprijetio da će intimne detalje njihovog braka iznijeti u medije, zbog čega je Jelena otkrila da je godinama izdržavala slične prijetnje. Dok ja spavam pored svoje djece, ‘druga strana’ (kako me od milja naziva) smišlja narative iz osame prikrivenog okupljanja.

Što se tiče prijetnje upućene medijima, koju je on napisao, moram reći da sam izdržao konstantan niz sličnih prijetnji tijekom nekoliko godina. Te su prijetnje uključivale nadzor, presretanje, iznudu, verbalno zlostavljanje, fizičke napade i još mnogo toga – ispričala je, prije nego što je dodala:

  • Umjesto da nas i dalje blatite po medijima, molim ‘drugu stranu’, iako je izgleda samo jedna NAŠA i žalosna strana u ovoj situaciji, da se konačno odazove prijedlogu za sporazumni razvod koji strpljivo čekam već pet godina. godine (kao da tri života nije bilo dovoljno kleveta). Umjesto javnih prijetnji majci njegove djece, koja ga je bezbroj puta dosljedno podržavala i branila, on treba samo ispuniti svoje obveze.

Usred sukoba između svojih roditelja, Nika Tošić hrabro je zauzela stav podijelivši na TikToku video s majčinom pjesmom. Komentari na platformi brzo su otkrili čiju stranu ona podržava, iako mlada djevojka jednostavno pokušava upravljati izazovnom dinamikom koja se odvija unutar njezine obiteljske kuće.

@.nikaspam

Benga

♬ Benga Karly Spreda up – 𝐁𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞

 

Još 2007. godine JK slučajno se susrela s Duškom Tošićem, profesionalnim nogometašem koji je igrom slučaja bio 7 godina mlađi od nje. U početku je laprdao o njezinim godinama, navodeći da ima 26 umjesto 20. Unatoč tome, ona je osjetila trenutnu povezanost s njim i u samo dva dana nakon upoznavanja donijela je odluku da se preseli k njemu u Francusku.

Nije ju osvojio samo njegov fizički izgled, već i način na koji ju je obasipao pažnjom te potencijal koji ima da postane otac njezine buduće djece. Tvrdi da ima selektivno pamćenje, jer je Duško Tošić jedini muškarac kojeg se sjeća kao prve ljubavi. Njihovo vjenčanje održano je 28. lipnja 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu. Kum joj je bio modni dizajner Darko Kostić, a ona je osobno dizajnirala njezinu vjenčanicu ukrašenu kristalima.

7. rujna te iste godine carskim rezom rodila je njihovu prvu kćer Atinu. Samo tri mjeseca kasnije, ponovno je ostala trudna, no ovaj put trudnoća je predstavljala značajne rizike za njezino zdravlje. 7. rujna 2009. godine dobila je drugu kćer Niku. Unatoč mnoštvu obaveza s kojima žonglira, čvrsto vjeruje da joj obitelj donosi neviđenu sreću, zbog čega se osjeća kao najsretnija žena na svijetu.

Želja joj je podariti svojim kćerima istu ljubav i obrazovne mogućnosti koje je ona nekada imala. Čvrsto se drži uvjerenja da je otvorena komunikacija ključ za rješavanje bilo kojeg problema i da nikada neće posegnuti za fizičkom disciplinom svoje djece. Prepoznajući Atininu duboku strast prema glazbi, on je vidi kao svoju pravu nasljednicu.