U nevjerojatno kratkom razdoblju, Tea Tairović, poznata kao kraljica tipova, brzo je postala poznata osvojivši mase svojim izvanrednim postignućima. Nakon skorog debija njezinog drugog albuma, “Ballerina”, koji je odmah zaokupio obožavanje slušatelja svojom privlačnošću, neki su je pozdravili kao nepokolebljivu u njezinoj predanosti tom osebujnom stilu, jačajući vjeru u njen kontinuirani put uspjeha.

Tijekom prošle godine došlo je do značajnog porasta cijena Teinih ulaznica za koncerte, što se vjerojatno pripisuje njezinim čestim i brojnim nastupima, u prosjeku oko dvadeset nastupa mjesečno. S obzirom na njezin natrpan raspored, predviđa se da će njezina zarada premašiti nekoliko stotina tisuća eura.

Tea je, unatoč pozamašnim primanjima, odlučila prigrliti skroman način života te je s majkom živjela u njihovom obiteljskom stanu koji se nalazi u njenom rodnom Novom Sadu. Ova je rezidencija nedavno predstavljena u televizijskoj emisiji “Paparaco Lov”, pružajući gledateljima detaljan uvid kroz popratne fotografije prikazane u cijelom tekstu.

Dok su mediji istraživali njezine ljubavne veze, uhvatili su i snimke njezine obiteljske kuće u Novom Sadu, gdje trenutno boravi s majkom Božicom. Vrijedi napomenuti da odiše osjećajem poniznosti, stalno naglašavajući da su njezino zdravlje i dobrobit njezine majke jedino što joj je doista važno, te da je put do toga krajnja istina.

  • Godinama se sama borila da slijedi i ostvari svoje težnje. Njezin stalni savjet mladim pojedincima bio je da zanemaruju one koji ih pozivaju da “prestanu, prošlo je predugo” ako doista u svom srcu vjeruju da je to njihova istinska želja. Unatoč mučenju za skromnu naknadu, imala je nepokolebljivo uvjerenje da je čeka nešto veće, što je i dokazao njezin konačni trijumf.

Unatoč stalnom obeshrabrivanju i tvrdnjama drugih o uzaludnosti, odlučila je vjerovati vlastitim instinktima i ustrajati. I kao što možete svjedočiti, postigla je uspjeh, dokazujući da nitko nikada ne može pobijediti snagu vlastite odlučnosti. Njezina priča služi kao neporeciv dokaz, a ona vas potiče da dopustite da vas inspirira i tjera naprijed.