– Za danas smo vam spremili jednu jako opustajuću temu, a koja je povezana sa slavnim Holivudskim parovima. Jednostavno, koliko god se slagali na početku, u 90% situacija dođe do raspada braka, jer, dvije energije i dva velika ega nikako ne mogu da izdrže zajedno….

Svakodnevno se susrećemo s nesretnom pojavom nevjere u vezama i brakovima. Čak iu naizgled savršenim vezama, u kojima se čini da ljubav cvjeta, postoji mogućnost da se netko upusti u varanje. Započinjanje romantičnih veza između nekih od najpoznatijih parova u svijetu uključivalo je nevjeru prema njihovim prethodnim partnerima. Ove zadivljujuće ljubavne priče trajale su dulje vrijeme, dok druge nastavljaju cvjetati, a neke su bile samo prolazni susreti. Potpuno ravnodušni prema činjenici da su izigrali nečije povjerenje i nekoga rasplakali, vješto izbjegavaju odgovoriti na pitanje kako mogu živjeti s takvim postupcima.

U nastavku otkrijte kolekciju poznatih parova koji su svoju vezu započeli izvanbračnom vezom. 1. Angelina Jolie i Brad Pitt Iako nikada nije otvoreno priznao njihovu ljubavnu vezu, Brad priznaje da su se njegovi osjećaji prema Angelini počeli razvijati tijekom produkcije “Gospodina i gospođe Smith”. Vrijedno je napomenuti da je u to vrijeme Brad još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston.

Veza između Jennifer Aniston i Justina Therouxa Postoji neizvjesnost oko točnog početka njihove romantične veze. Nagađa se da je još uvijek bio u dugogodišnjem partnerstvu s Heidi Bivens kada je njihova veza počela. Kralj Charles III i kraljica Camila Nedvojbeno nose titulu najuglednijeg para u svijetu. Prema ovlaštenom izvještaju o životu kralja Charlesa, njegova veza s Camilom započela je 1986., pet godina nakon vjenčanja s Dianom. Zajednica Charlesa i Camile dogodila se 2005. godine. Elizabeth Taylor i Richard Barton bili su poznati par u Hollywoodu poznat po burnoj vezi.

  • Njihova ljubavna priča zaokupila je pozornost javnosti i medija. Unatoč njihovim usponima i padovima, njihova neosporna kemija i strast jedno prema drugome držali su ih zajedno. Elizabeth Taylor, legendarna glumica, i Richard Barton, talentirani glumac, bili su oličenje glamura i romantike. Njihova kemija na ekranu i izvan njega bila je električna, što ih je učinilo jednim od najlegendarnijih parova u povijesti Hollywooda. Njihova je ljubavna priča možda imala izazova, ali je njihova neosporna ljubav jedno prema drugom izdržala. Tijekom svoje veze Elizabeth i Richard doživjeli su spajanje i razvod braka ne jednom, već dva puta. Početak njihove afere dogodio se dok su radili na filmu “Kleopatra” 1963., u vrijeme kada je Elizabeth još bila u zakonskom braku s Eddiejem Fisherom, a Richard je bio predan Sybil Williams.

Loren Bakol i Humphrey Bogart Tijekom snimanja filma “Imati i nemati” 1944. Humphrey Bogart razvio je duboku ljubav prema Loren Bakol, unatoč tome što je u to vrijeme bio u braku s Majom Metot. Na kraju su se Bakol i Bogart vjenčali 1945. i ostali u braku sve do Bogartove smrti 1957. Dinamični duo Gwen Stefani i Blakea Sheltona Prema pričama, njihova je veza navodno započela tijekom Gwenine prethodne obveze s Gavinom Rosedaleom i njegovog braka s Mirandom Lambert.

Dinamični duo Katharine Hepburn i Spencera Tracyja zauzima središnje mjesto na sedmom mjestu. U rasponu od 25 godina Katherine i Spencer bili su u tajnoj vezi, dok je Spencer ostao u braku sa svojom suprugom Luis više od četiri desetljeća. Debra Messing i Will Chase, dinamičan duo u industriji zabave. U vrijeme dok je Debra Messing još bila u braku s Danielom Zelmanom, a Will Chase sa Stefani Gibson, njih dvoje su se upustili u dvogodišnju vezu. Angelina Jolie i Billy Bob Thornton, poznati slavni par, Godine 1999. Billy Bob bio je u privrženoj vezi s Laurom Dern kada je započeo romantičnu vezu s Angelinom Jolie. Zajednica između Thorntona i Jolie dogodila se sljedeće godine, samo da bi završili razvodom do 2003.

Julia Roberts i Daniel Moder, dinamičan duo, sila su s kojom se mora računati. Prema vjerovanju, Žulija i Daniel svoju su ljubavnu vezu započeli u razdoblju dok je on još bio u zakonskom braku s vizažisticom Verom Stajnberg Moder. Vera je postala svjesna afere nakon što je otkrila da je Daniel često telefonirao Juliji. Od 2002. Daniel i Julia su u braku. 11. Uparivanje Meg Ryan i Russella Crowea 13. Veza Melanie Griffith i Antonija Banderasa Prema izvješćima, Antonio Banderas okončao je brak s Anom Lezom zbog veze s Melanie Griffith.

Nakon razvoda od Leze, Banderas i Griffith sklopili su bračnu zajednicu koja je u konačnici okončana 2014. godine. Johnny Cash i June Carter Cash bili su legendarni duo u svijetu glazbe. Dok je već bio u braku s Vivian, Johnny Cash upustio se u romantičnu vezu s June Carter. Na kraju su se Cash i Carter vjenčali 1968. i ostali u braku sve do Casha.prolazi 2003. Paul Newman i Joan Woodward kultni su par u Hollywoodu. Zajedno su dugi niz godina i njihova je ljubavna priča očarala obožavatelje diljem svijeta. Oboje nevjerojatno talentirani glumci, dijelili su platno u nekoliko filmova, pokazujući svoju neospornu kemiju. Njihov odnos dokaz je snage ljubavi i predanosti u industriji zabave.

  • Paul i Joan nisu uspjeli samo u karijeri, već iu braku, dokazujući da prava ljubav može izdržati test vremena. Njihovo partnerstvo je sjajan primjer kako izgleda jak odnos pun podrške. Unatoč izazovima koji dolaze sa slavom i bogatstvom, ostali su posvećeni jedno drugome, uvijek stavljajući svoju vezu na prvo mjesto. Ljubavna priča Paula i Joan nastavit će nadahnjivati ​​generacije koje dolaze. Iako su Paul i Joan bili u braku dosta dugo, njihov prvi susret 1953. poklopio se s razdobljem kada je Paul još uvijek bio zakonski vezan za svoju prvu ženu, Jackie Witt.

Burna veza između Johnnyja Deppa i Amber Heard Prema izvješćima, iskre između Johnnyja Deppa i Amber Heard planule su na snimanju filma “The Rum Diary”, čak i prije rastave od Vanesse Paradis, s kojom su dijelili duboku ljubav. Depp i Heard izmijenili su zavjete 2015., no njihova se zajednica na kraju raspala, što je dovelo do službenog razvoda dvije godine kasnije. Brak je bio mučen brojnim problemima, koji su kulminirali pravnom bitkom koja je imala veliki publicitet 2022. godine.