– Za danas smo vam spremili dvije jako zanimljive teme, a prva je povezana sa mogamijom. Naime, ako ne znate šta znači taj sinonim, to je kad aimate više žena, sa kojima ste u braku te imate bračnu zajednicu. Druga priča, povezana je sa jednom od najboljih manekenki svih vremena, Naomi Campbel.

Unutar konteksta islama, postoje posebne okolnosti u kojima je muškarcu dopušteno sklopiti poligamni brak, sve dok podržava poštenje prema svojim ženama i donosi odluku sa snažnim osjećajem Božje prisutnosti. Za to se odlučio i Ivan Sukhov, koji je u svoje kućanstvo primio tri žene. Naime, na put je krenuo sa svojom zakonitom suprugom Natalijom, pokazujući da ljubav i brak nisu ograničeni. Osim Natalije, u njihov sindikat pozvao je još dvije žene. Nakon 11 godina braka sa svojom prvom zakonitom suprugom, odlučio se upustiti u poligamnu vezu te je tako odlučio nastaviti zajednički život na ovaj nekonvencionalan način.

U početku je Natalija bila suzdržana prema toj ideji, no naposljetku je pristala nakon što ju je uspješno uvjerio u svoju iskrenu želju za stvaranjem velike obitelji. Njegova krajnja težnja je primiti ogromnih 50 djece u svoje živote. Natalija priznaje da je u početku bila suzdržana i trudila se sagledati cijelu situaciju, ali je na kraju shvatila i prihvatila da je to doista bila njegova žarka želja. Što se poroda tiče, Natalija je na svijet donijela šestero djece, a Ana troje. Medina je, s druge strane, novi dodatak Ivanovu životu, nedavno je postala dio njihove zajednice. Nakon što je pogledala prilog o Ivanu na lokalnoj televiziji, tvrdi da se odmah zaljubila u njega i donijela odluku da će graditi zajednički život, bez obzira na negodovanje obitelji. Stanujući u trosobnom stanu, Ivan svoje večeri izmjenjuje između dviju žena. Povremeno, ako se jedno od njih uznemiri, moguće je da ne provede noć s njom nekoliko tjedana.

Ivanova težnja je preseliti se u veću rezidenciju koja se nalazi na periferiji, s namjerom da svima osigura više mjesta. Odlučan je uložiti maksimalan napor kako bi svoju viziju velike obitelji pretvorio u stvarnost. Održavajući nepokolebljiv cilj, njegova želja ustraje: postati otac 50 potomaka, šireći svoje genetsko nasljeđe na mnoštvo žena. Jedini kriteriji koje postavlja za potencijalne partnere su stas i vitka tjelesna građa.

Dodatne vijesti:

Unatoč tome što ima 35 godina manekenskog iskustva dokumentiranog u svojoj radnoj knjižici i pozamašnu ušteđevinu od 40 milijuna dolara, Naomi Kembel se u ovom trenutku ne doživljava kao spremnu za mirovinu.

Tijekom nedavnog intervjua izrazila je da ne voli termin ‘mirovina’. Izrazila je svoju odlučnost da ostane aktivna, navodeći da će, ako ikada odluči prekinuti neku aktivnost, tiho prestati bez najave. No, istaknula je kako voli aktivan način života te vjeruje da će se nastaviti baviti raznim aktivnostima. Odrastajući u siromašnom predgrađu Strethama u južnom Londonu, Naomi Kembel imala je djetinjstvo puno izazova. Njezin je otac bio odsutan iz njezina života, a njezina majka Valeri, profesionalna plesačica, često je bila odsutna na turnejama, ostavljajući Naomi na brizi baku i tete.

  • Svijet glazbe bio je taj koji je prvi primijetio Naomi, mnogo prije nego što je modna industrija došla na poziv. Sa samo 13 godina imala je priliku zaplesati uz Boja Dordžu i njegov bend Culture Club u njihovom spotu za pjesmu “I’ll Tumble 4 Ya”. Sljedeće godine, Boj i njegovi kolege iz benda uputili su poziv mladoj djevojci, koja je imala sklonost prema crnim haljinama, jaknama i martinkama, da im se pridruži u njihovom glazbenom spotu za “Mistake No. 3”. Valeriena majka u početku nije podržavala kćerinu težnju da postane model.

Ipak, na kraju je dala svoj pristanak pod uvjetom da Valerie i dalje daje prioritet svom obrazovanju. I tako je ova zapanjujuće lijepa osoba britansko-kinesko-jamajčanskog podrijetla, čiju je tjelesnu građu nekoć Bono hvalio kao božansku kreaciju, krenula na nesvakidašnje putovanje prema vrhuncu modne industrije. Taj uspon nije bio nimalo lagan, budući da je modni svijet tih godina uglavnom favorizirao modele svijetle kože, plavih očiju i plave kose. Nadalje, asertivna priroda i oštroumnost Naomi Campbell nisu bile u skladu s preferencijama modnog establišmenta. Kako se bližio njezin 16. rođendan, Naomi je krasila naslovnicu britanskog izdanja časopisa Elle.

Ova ju je prilika dovela do Pariza, gdje se ukrcala bez ikakve imovine zbog pljačke na putu. Unutar očaravajućeg grada našla se kao voljena muza tuniskog dizajnera Azedinea Alaie, koja boravi u njegovoj raskošnoj rezidenciji u ulici Park-Royal. Kroz ovu vezu stvorila je bliske veze s poznatim slavnim osobama uključujući Tinu Turner, Jerry Hall i Grace Jones. Postigavši ​​značajnu prekretnicu u prosincu 1987., krasila je naslovnicu cijenjenog britanskog izdanja Voguea, postavši prva crnkinja koja je primila ovo prestižno priznanje. Pokazujući svoj pionirski duh, sljedećeg je ljeta srušila još jednu rasnu barijeru.

Vođena svojim pouzdanikom i mentorom, Yvesom Saint Laurentom, upisala je svoje ime u povijest kao prvi crni model koji je krasio naslovnicu francuskog Voguea. Agencija Elit raskinula je ugovor s manekenkom, navodeći kao opravdanje nedovoljna financijska sredstva i prestiž njezino maltretiranje osoblja i klijenata. Međutim, inzistirala je da je dobrovoljno dala ostavku. Ne samo da je stalno kasnila na snimanje, već se i fizički obračunavala. Jednom prilikom je pljunula i udarila zaštitara koji je nije prepoznao u backstageu na koncertu U2. Godine 2005. napala je svoju blisku prijateljicu, talijansku glumicu Ivon Skio, u raskošnom hotelu Iden u Rimu, zbog čega je Skio hospitalizirana.

Tijekom Haaškog suda 2010. suočila se sa zadatkom valjanog objašnjenja za posjedovanje tri “krvava” dijamanta koja joj je 1997. poklonio bivši liberijski predsjednik Charles Taylor, koji je potom proglašen krivim za ratne zločine. Nakon godinu dana prekinuta je njezina veza s Adamom Claytonom, basistom U2. Otkrila je da Robert De Niro nosi titulu njezine prve prave ljubavi, izrazivši želju da s njim zasnuje obitelj. Međutim, njezini napadi ljubomore na kraju su ga odgurnuli.