– U nastavku našeg današnjega članka donosimo vam jednu jako zanimljivu ispovijset, koja se može jedino još vidjeti na TV ekranima. Naime, govorimo o haremu, koji je tabu u jednu ruku, i vjeruje se da ih na Bliskom Istoku ima jako puno. Jedna žena iz Beograda je ovo osjetila na jedan jako neugodan način…

Nakon burnog niza događaja, Beograđanka se našla zatočena u arapskom haremu u Dubaiju na četiri godine. Nakon toga je doživjela dramatičan obrat sudbine i nakratko boravila u Turskoj prije nego što se konačno vratila u Beograd krajem 1995. godine. Trenutno živi u Novom Beogradu. Dani su prolazili, a moje postojanje je postalo lišeno boja. Obuzeli su me monotonija, samoća i turobna razmišljanja. Misli su mi bez prestanka lutale prema Beogradu, gdje sam čeznula da budem.

U snu sam šetao Adom Ciganlijom, a kada sam se probudio, suze su mi ponovo potekle niz lice. Onda me neočekivano, nakon zadovoljavajućeg obroka, moj pratitelj obavijestio da ću krenuti na kratak izlet. “Pripremite se”, uzviknuo je, “stići ću u vašu rezidenciju za trideset minuta.” Po njegovom dolasku, prošetali smo produženim hodnikom, prošli kroz mala vrata i spustili se niz stepenice, naposljetku stigli u prostranu sobu ukrašenu staklenim ulazom. Ovim je vratima upravljao sustav koji je koristio tehnologiju fotoćelija, otvarajući se i zatvarajući besprijekorno precizno. Vani je užasna vrućina bila nemilosrdna, ali utjehu sam pronašao u laganoj, bijeloj tkanini obavijenoj oko mene.

Nakon što smo priješli dvadesetak metara stazom, zašli smo u grmlje nalik na tunel. Unutar ovog zelenog ograđenog prostora obavila nas je osvježavajuća sjena, usmjeravajući naš put dok smo nizali skretanja desno i lijevo. A onda se, pred našim očima, materijalizirao veličanstveni bazen, koji se naizgled spuštao s neba iznad. Njegov je oblik bio nepravilan, pojačan kaskadnim vodopadom koji je ispuštao gotovo tihu simfoniju. Brzim pogledom procijenio sam da se uz bazen smjestilo dvadesetak djevojaka. Odrediti koja je najljepša pokazala se nemogućim zadatkom. Iako bi neki mogli tvrditi da je svaka djevojka imala nekoliko kilograma viška prema modernim standardima, one su se smatrale savršenima za okruženje u kojem smo se našli.

Gospodin koji me je pratio ljubazno me obavijestio o bazenu gdje bih se mogao pomladiti. Izrazila sam svoju zabrinutost što nemam kupaći kostim, a on je pokazao prema šarmantnoj prostoriji s cvjetnim motivima koja se nalazi na desnoj strani bazena. Prilazeći sobi, primijetio sam da nema vrata. U središtu prostorije na stolu je bio izložen niz luksuznih proizvoda za njegu tijela renomiranih svjetskih marki. Pokraj vrata, na prostranoj polici, stajali su uredno posloženi kupaći kostimi koji su izgledali potpuno novi. Izabrao sam jedan, presvukao se u njega i uronio u bazen. Smješten desetak metara od ruba bazena, dvije strane bile su ograđene visokim zidom visokim tri metra.

Preostale strane bile su zaklonjene palačom i njezinim aneksom. Područje između zida i ruba bazena bilo je ukrašeno divnim asortimanom cvijeća, uglavnom sa živopisnim ružičastim cvjetovima. Cijeli prizor nalikovao je na zadivljujuću bajku. Dok sam se vrtio i njihao u vodi, prestrašio me osjećaj nečijeg dodira na leđima. Bila je to žena iz Nizozemske. Preplavio me val radosti, ali ona je brzo krenula na suprotnu stranu. Protumačivši to kao poziv, vukao sam se za njom. Strpljivo me čekala ispod kaskadnog slapa, uranjajući u vodu samo da bi graciozno izronila iznad nje.

“Razumijem vašu situaciju, budući da sam na ovom mjestu već dvije godine. Bit će dovoljno prilika da razgovaramo, jer ćete od danas češće biti u našem društvu. Međutim, budite oprezni i ne upuštajte se u Imajte na umu jedan ključni detalj: nitko nije uspio pobjeći s ovog mjesta, pa je najbolje ne razmišljati o takvim mislima. Svatko od nas je ovdje imao različita iskustva, a ishod će na kraju ovisiti o tome Vaši postupci. Iako bi budućnost mogla ostati neizvjesna, osobno bih vas radije vidjela u teretani,” poručila je Anet prije nego što je otplivala . Tijekom sljedećeg tjedna često smo se susretali i na bazenu iu najsuvremenijoj teretani posebno skrojenoj za bodybuildere. U izvanrednoj koordinaciji, neprimjetno je manevrirala s jedne sprave za vježbanje na drugu.

Kasnije mi je otkriveno da je njezinu sposobnost da to postigne omogućila jedna od pratiteljica, koja je pokazala veći stupanj empatije prema željama ženske klijentele u usporedbi s kolegama. Anet se nasmijala i pokazala prema našim čuvarima, uvjeravajući nas da ne predstavljaju nikakvu prijetnju. Prema riječima Nizozemke, nitko od nas nije fizički ozlijeđen od njih. Jednog poslijepodneva na bazenu moj prijatelj Nizozemac pitao jesam li posjetio Gospodar. Uz smijeh sam odbio dati bilo kakve dodatne informacije. Beskrajno sam joj vjerovao, jer je naša veza postala jača. Potaknuta znatiželjom, raspitala sam se o učestalosti kojom su druge djevojke posjećivale odaje čovjeka koji je bio vlasnik imanja na kojem smo stanovali.

Nježno je odgovorila, priznajući da je zaboravnost rijetka, i nastavila: “Ipak, postoje alternativne metode za ispunjavanje zahtjeva prirode”, rekla je, a njezin se zagonetni osmijeh raširio. Navečer istoga dana moj me je sobar stavio pred izbor: ručati u udobnosti svoje sobe ili možda uživati ​​u obroku u vrtu, u pratnji još nekoliko mladih žena. Iznenađen ponudom, revno sam se odlučio za ovo drugo, osjećajući promjenu u načinu na koji se prema meni postupalo. Činilo se kao da je razdoblju evaluacije ili suđenja došao kraj. S društvom pokraj sebe šetali smo dijelom parka, prolazeći pored bazena, gdje je blijedo svjetlo svjetlucalo iza živice.

  • Napokon smo stigli do ulaza i postalo je jasno da je to mjesto gdje će se održati naša večera. Raspitivala se o mom jugoslavenskom podrijetlu, spominjući svoje poznavanje zemlje zbog češkog podrijetla i prošlih odmora tamo s roditeljima. Rekao sam da sam iz Srbije. Čehinja, čije je ime Irena, ispričala je šokantno otkriće o srpskoj djevojčici koja je do prije pet mjeseci bila prisutna u blizini. Unatoč tome što nisam osobno razgovarao s njom niti sam znao njezino ime, izjava Čehinje me potpuno zaprepastila.

Nisam mogao dokučiti realnost svega toga, pa sam potražio potvrdu od Irene, koja je potvrdila svoju prethodnu izjavu. Zaintrigiran, nastavio sam se raspitivati ​​o izgledu moje sumještanke koja je doživjela sličnu sudbinu. Dotična žena je, prema Ireninim riječima, ličila na vas, doduše malo niža, često je govorila o Beogradu i Novom Sadu, ostavljajući nejasnoće oko svog prethodnog prebivališta prije dolaska ovdje. Sljedeće jutro, nakon našeg obroka, moja pratnja je predložila da krenemo u šetnju. Shvatio sam da nemam drugog izbora nego poslušati. U tišini sam koračao uz njega, uvjeren da me on vodi u susret s Gospodinom, upravo s ciljem zbog kojeg sam se našao na ovom mjestu.

Ležerno smo istraživali razne dijelove palače, dajući mi dovoljno vremena da promatram svoju okolinu. Divio sam se raskoši, zamršenim, ali lako izvedenim elementima orijentalnog dizajna i naizgled bezgraničnom parku koji se neprimjetno stapao s bujnim zelenilom. Veličanstvenost i monumentalnost svega toga ostavila je trajan dojam. U jednom sam trenutku zastao kako bih ubrao nevjerojatno jasan, grimizni cvijet. Moja pratnja samo je kimanjem potvrdila moj postupak. Dok smo nastavljali, neočekivano smo naišli na skriveni bazen. Ono što me se dojmilo bila je namjerna suptilnost kojom je bila skrivena. Kao odgovor, moj čuvar me nježno uhvatio za ruku, pokazujući da trebamo skrenuti desno.

To nam je put skrenulo dvadesetak metara dalje od bazena, koji se u odnosu na onaj u kojem sam prethodno plivao činio znatno manjim. Kad sam iskosa pogledao, ugledao sam skupinu djevojaka koje su se okupile oko muškarca pokraj bazena. Uzevši trenutak da shvatim što se odvijalo, moj je vodič stao ispred mene i pokazao mi da se nastavim kretati. Poveo me prema kino dvorani o kojoj nisam imao prethodnog znanja, zatim me proveo kroz veliku knjižnicu i kompaktni prostor nalik rukometnom igralištu koji bi se lako mogao zamijeniti s botaničkim vrtom zbog bogatog niza biljaka, drveća i bujno lišće koje uspijeva u tako ograničenom prostoru. Gospođo, Gospodar je tražio vašu prisutnost.

Večeras ćeš mu se pridružiti u njegovim odajama. Pripremite se jer ćemo vas pokupiti nakon večere. Bez sumnje, nisam imao nikakav apetit. Glavno jelo ostalo je netaknuto dok sam sjedio pokraj vesele djevojke iz Francuske. Uspjela sam pojesti jedan jedini komad ananasa prije nego što sam se vratila u sobu, ali me čuvar preusmjerio. Poslušno sam ga slijedio, prelazeći kombinaciju parka i hodnika dok nismo stigli do prostrane sobe. U sredini se nalazila ogromna kada, okružena s dva poznata lica koja sam prije vidio na bazenu. Nisu obraćali pažnju ni na mene ni na mog suputnika, jer su stajali tamo u svom prirodnom stanju. Osjećajući se kao potpuna budala, moj suputnik je odmah izašao iz sobe, ostavivši me samog da besciljno gledam u zid.

Glas mi je dopro do ušiju, pozivajući me da priđem. Okrenuo sam glavu i primijetio gestu neke osobe koja mi je pokazala da se trebam skinuti i ući u mali bazen, nalik na kadu. Namjerno sam polako skinuo odjeću i uronio u vodu, prožetu mirisom cijele sobe. Voda je imala neobičnu zelenu nijansu, ali nakon detaljnijeg pregleda, razabrao sam da potječe od raznih proizvoda za kupanje koji su se nalazili u staklenim posudama u blizini, a koje su djevojke povremeno ulijevale u vodu. Jedan od njih prišao je bliže, nježno me milujući po prsima i upitao je li to označilo moj inauguracijski susret s Učiteljem.

Tiho sam potvrdio njihov upit kimanjem glave. Dok je prilazio, njegova je ruka nježno ležala na mom struku, prateći delikatan put duž mog trbuha dok sam stajala djelomično okrenuta prema njemu. Svojim istaknutim crnim očima, nešto većim nosom i slatkim brkovima, pokazao je prema krevetu na kojem su oboje ležali, zapetljani u smijeh i bez odjeće. U trenu sam primijetio da u rukama drži komad moje svilene halje.

Reagirajući brzo, odjednom sam se našao bez ikakve odjeće. Postavio sam jednu nogu s ispruženim koljenom na krevet, stojeći u iščekivanju. U međuvremenu sam promatrao djevojčice kako se bave razigranom aktivnošću. Osjetivši njegov pogled na sebi, ubrzo sam osjetila njegovu ruku kako nježno leži na mojim leđima. Dodir je putovao od mog vrata do središta mojih leđa, i moram priznati, bilo je prilično divno. Postupno se njegova ruka spustila, milujući moju stražnjicu. Istovremeno, njegova je druga ruka klizila preko mojih grudi, izazivajući odgovor mojih uspravnih bradavica koji je jasno pokazivao moje uživanje.

Ovaj ugodan susret trajao je nekoliko minuta, sve dok se nije zavalio u sredinu kreveta. Nastavio je skidati svoju odjeću, koja je nalikovala ogrtaču sličnom našem. Nevjerojatno, unatoč svojim godinama, imao je prilično atraktivan stas. Djevojkama je zadatak bio jasan pa su počele s umirujućim masažama: jedna od koljena prema gore, a druga od ramena do prepona. U tom trenutku me je zamolio da mu se pridružim u ležanju.