Goca Tržan, pevačica, otvoreno je priznala neverstvo svom prethodnom partneru, ističući da se ovaj prestup dogodio mnogo godina u prošlosti.

U iskrenom otkrovenju, proslavljena pevačica Goca Tržan priznala je nekadašnju neverstvo bivšem partneru, ističući da se taj prestup dogodio pre mnogo godina. Ovo priznanje je dato u kontekstu otvorenog razgovora o ličnim iskustvima koja su oblikovala njen muzički put.

Goca je, govoreći o svojoj muzici, istakla da je nemoguće svesti na samo jednu pesmu. Svaka njena pjesma obuhvata različite aspekte njenog života, posebno one koji se vrte oko ljubavi i emocionalnih prepreka sa kojima se suočavala.

Ne mogu svoj identitet ograničiti samo na jednu pjesmu. Brojne pesme obuhvataju različite aspekte mog života, znate? One snimaju trenutke radosti i slomljenog srca u mojim vezama. Tokom procesa snimanja pesme i albuma “Hugs,” doživela sam raskid sa jednim momkom dok sam istovremeno bila u vezi sa nekim drugim. To je prilično zbrkana situacija! Moram priznati da sam bila neverna svom partneru. (smijeh) To je realnost… Bio sam mlad i tek sam shvatio stvari.

Tokom burnog perioda u svom životu, Goca je napisala pesmu pod nazivom “Nečija sreća”, koja za nju ima značajnu emocionalnu težinu. Ova pjesma služi kao podsjetnik na njeno stanje uma tokom razvoda, a naglašava i duboki uticaj njenog djeteta, rođenog iz te veze, na njen život. Još jedna pesma “Konobarica” ​​možda odiše veselim prizvukom, ali takođe crpi inspiraciju iz Gocinih ličnih iskustava. Ona pripisuje pjesmi odraz njene živahne ličnosti, istovremeno priznajući postojanje tamnije strane u njoj.

Umjetnica je bila transparentna u pogledu svog posjedovanja mračnog aspekta, nazvavši ga “izuzetno mračnim”. On otkriva svoj status dvostrukog Raka u astrologiji, prikazujući svoju emocionalnu prirodu kao izazovnu i zahtjevnu. Ističe svoju potrebu za značajnim priznanjem, označavajući njegovu duboku emocionalnu povezanost sa više aspekata njegovog postojanja.

Goca Tržan je u intervjuu za podkast „Život na notu“ otvoreno priznala i podelila uvid u mnogostranost svog života i emocija, pružajući svojim fanovima vredan uvid.

Nakon što je čula pesmu “Žena za jednu noć”, Goca je samouvereno izjavila: “Ovo je moj džem, nema sumnje”. Ovako doživljava muziku, čvrsto ističući vezu sa određenim pesmama.

Goca Tržan, poznata po svom nepokolebljivom poštenju, otvoreno priznaje svoje skromno vaspitanje. Međutim, ona čvrsto vjeruje da su ljubav i privrženost koju je naslijedila od svojih roditelja najneprocjenjivije blago koje posjeduje.

– Pevačica, koja je nekada bila istaknuta ličnost u svetu pop muzike, ispričala je iskrenu priču o skromnim počecima njihovih roditelja. Počeli su od nule, odrastali rame uz rame i suočili se s bezbrojnim izazovima. U prvim danima živeli su u skučenom prostoru kod tetke Ljube. Međutim, stvari su se okrenule kada je njihovom ocu, ljubaznošću vojske, dodeljen stan od 42 kvadrata na osmom spratu. Unatoč nedostatku terase, s ljubavlju su je zvali golubarnik. Pevačica se prisetila njihovog odrastanja baš u tom stanu, koji su do 18. godine nazivali domom.

Jednom davno, ispričala je svoje borbe sa osobom koja joj je nanijela zlo.

Goca, pozivajući se na Ivana Marinkovića, ističe da njen bivši suprug ovde nije u fokusu. Ljubav, osećanje za koje je Goca verovala da je ljubav, nadvladala je tugu, nevericu i bol.

Goca prepričava svoje iskustvo, navodeći da se nakon prvog udarca potukla, da je potom izašla iz situacije, da bi se na kraju vratila. Nasilje je eskaliralo do udaranja nogama, udaranja po licu i davljenja. Spavanje nije postojalo, što je iskušenje učinilo još strašnijim. Postalo je jasno da se radi o teškoj patologiji. Zanimljivo je da ih je agresija ponekad paradoksalno zbližila, stvarajući iluziju ljubavi. Ponuđena su izvinjenja uz obećanja da se takvo ponašanje nikada neće ponoviti.

Tokom perioda fizičkog zlostavljanja, postojalo je pogrešno vjerovanje da ljubav postoji unutar muke. Ideja da bi promjena ponašanja nasilnika rezultirala naklonošću prema njoj izjedala je njene misli. Međutim, došlo je do prosvećenja, otkrivajući istinu da nijedna žena nema moć da transformiše muškarca. Uprkos tome, donijela je tešku odluku da šuti i ne prijavi počinitelja.