Ovaj narativ, koji prikazuje spajanje žene i partnera koji nemaju finansijskih sredstava, svedoči o nepokolebljivoj snazi ​​istinske ljubavi. Naglašava značaj postavljanja emocionalnih veza iznad materijalnog bogatstva.

Mnoge žene dijele zajedničku fantaziju o udaji za bogatog muškarca koji može ispuniti svaku njihovu želju i savladati svaki izazov. Međutim, surova životna stvarnost često razbija ove snove, otkrivajući nesavršenosti i prepreke. Ipak, temeljni element koji drži vezu na okupu je moćna veza istinske ljubavi između dvije osobe. Upravo kroz ovu perspektivu raspliće se izuzetna priča o Kragujevčanki, koja pokazuje da kada je ljubav prisutna, otvaraju se neograničene mogućnosti.

Ispod je njeno potpuno priznanje:

U domenu traženja doživotnog saputnika, opšte je poznato da žene poseduju specifične kriterijume. Značajan broj daje prednost prisutnosti finansijske stabilnosti, tražeći supružnika koji može pružiti podršku. Dodatno, fizička privlačnost ima veliki značaj, uz uvjerenje da njezin nedostatak automatski diskvalifikuje potencijalnog partnera. Ova osjećanja se često izražavaju na bezbrižan način u krugu mojih prijatelja.

Postavila sam svoj skup standarda kada je u pitanju odabir potencijalnog muža.

Njegova odluka da se uzdrži od alkohola bila je za mene presudni faktor. Shvatio sam posledice i nisam imao nameru da budem sa nekim ko bi narušio harmoniju mog života i života moje dece. Iako je to bio značajan zahtjev, to nije bio jedini kriterij!

Moj idealan partner bi bio neko ko oličava osobine posvećenosti, upornosti i nepokolebljive odanosti. Naravno, nikada ne bih stupio u bračnu zajednicu sa nekim prema kome ne gajim duboku naklonost.

Materijalne stvari koje moj dečko posjeduje, uključujući njegov stan, bogatstvo, automobile i imućne roditelje, za mene nikada nisu imale nikakav značaj. Moguće je da moja nezainteresovanost za novac proizlazi iz činjenice da sam i ja skromnog odgoja. Odgajani isključivo od strane majke, moj brat i ja smo vodili skromnu egzistenciju.

Jednom kada sam sreo NJEGA, osobu koja će na kraju postati moj doživotni saputnik i budući partner, gospodina Reala, naše sudbine su se ispreplele. Veza koju smo dijelili bila je neupitna. Nakon godinu dana zajedničkog života, zajednički smo se dogovorili da krenemo na put braka.

U poređenju sa preovlađujućim normama njegovog vremena, njegov finansijski položaj smatran je siromašnim. Odrastao u velikom domaćinstvu sa petoro braće i sestara, završio je studije na Avio-mehaničkom fakultetu, odslužio dvogodišnji vojni rok i zaposlio se kao srednjoškolski vaspitač.

Uživao je u raskoši roditeljskog prebivališta, gdje je boravio zajedno sa svojom braćom i sestrama i roditeljima u prostranoj porodičnoj kući.

Nakon našeg jednostavnog vjenčanja, krenuli smo na put bračnog života kao podstanari. Prvi mjeseci bili su posvećeni istinskom upoznavanju jedni s drugima, jer nikada prije nismo živjeli zajedno. To je dovodilo do povremenih trenutaka ljubomore i nesuglasica. Uključivanje u rasprave o nizu tema postalo je redovna pojava, ali je naša naklonost jedno prema drugom ostala nepokolebljiva.

Nakon smrti njegove majke, imao sam privilegiju da posmatram jedinstven događaj: prolivanje suza. Kako smo krenuli na naše tekuće putovanje, prihvatili smo dolazak djece, posvećujući se svim srcem njegovanju i podsticanju prosperiteta naše porodice.

S ciljem boljeg zaposlenja i većih prihoda, krenuo je u potragu za pronalaženjem vrhunskog posla koji bi poboljšao dobrobit naše porodice. I on je trijumfovao u svojoj potrazi. Iako smo bili oprezni u trošenju, nikada nismo iskusili oskudicu.

Nakon našeg trijumfalnog pribavljanja sredstava i nabavke željene parcele, uz pomoć skromne novčane pomoći, započela je izgradnja dugo očekivanog prebivališta naših težnji. Dakle, život teče svojim prirodnim tokom.

Iako naša porodica možda nije u skladu sa konvencionalnim standardima idealne porodice, mi se susrećemo sa svojim dobrim dijelom poteškoća kao i svaka druga. Ipak, naš glavni prioritet leži u dobrobiti svakog člana, jer težimo prosperitetu i ostajemo čvrsto povezani kao kohezivna jedinica.

 

Čak i nakon sedam godina, mogu nedvosmisleno potvrditi da je on ostao čovjek kojeg sam željela. Ako mi se pruži prilika da biram iznova, nema sumnje da bih se još jednom odlučio za njega.

Tokom ovih sedam godina, moja naklonost prema njemu je izuzetno porasla. Imam potpuno povjerenje u njega, bez obzira kakva je situacija. Jasno mi je da on dijeli istu naklonost prema meni i našoj djeci i osjećam dubok osjećaj udobnosti kad god sam u njegovoj blizini.
Iako možda ne posjedujemo veliko bogatstvo ili sebe doživljavamo kao superiorne u odnosu na druge, imamo privilegiju da ne budemo opterećeni bilo kakvim finansijskim obavezama ili potrebom da se oslanjamo na vanjsku pomoć za materijalnu podršku.

Znam nekoga ko je nedavno stupio u brak sa bogatom osobom. Nažalost, njihov sindikat je opterećen stalnim sukobima. Muž često izražava svoju čežnju za autonomijom, često izlazi bez partnera, upušta se u pretjeranu konzumaciju alkohola i kocka i ne ispunjava svoje porodične obaveze. S druge strane, njegova supruga otvoreno priznaje da bi razmišljala o prekidu veze da nije bilo njegovih značajnih finansijskih sredstava.
Podnošenje takvog tereta je izvan mojih mogućnosti. Moj najveći fokus leži u postizanju mira, uspostavljanju skladnog doma i pronalaženju pouzdanog partnera.

Izražavajući svoj iskreni osjećaj, ova besprijekorno njegovana i ispunjena žena otkrila je svoju doživotnu čežnju za autentičnim društvom, posvećenim supružnikom i blaženstvom njegovanja izvrsnog potomstva. Zauvijek je shvatila da materijalna bogatstva nikada ne mogu zadovoljiti ove čežnje.