Ime Verice Rakočević često se nameće u raspravama oko njezinih vrlo traženih kreacija koje nerijetko krase brojne domaće zvijezde. Međutim, često se pominje i njezin osobni život, što izaziva znatiželju i nagađanja.

Javnost je i dalje zaokupljena velikom razlikom u godinama između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, zbog čega je njihov brak i dalje predmet fascinacije. Modna dizajnerica, zadovoljna zajednicom s 35 godina mlađim skladateljem, nedavno je uzburkala medijsku buru svojim komentarima na račun zarade svog supruga. Na samouvjeren način tijekom intervjua otvoreno je izjavila svoj financijski doprinos njihovom kućanstvu, nadmašivši onaj svog supruga. Važno je pojasniti da svim srcem stojim uz njega.

Za one koje zanima, to je neosporna istina. Iz moje perspektive, istinska tragedija našeg društva je neispunjeni potencijal pojedinaca koji, ograničeni mizernim primanjima od 35.000 dinara, ne mogu pokazati svoju inteligenciju i vještine. S moje točke gledišta, upravljanje financijama u braku treba biti zajednički napor, dajući oba partnera jednaka prava na financijska sredstva.

Način na koji sam odgojen i način na koji trenutno živim su u skladu. Neki će možda tvrditi da je Veljko sa mnom samo iz novčanih razloga, ali ja čvrsto vjerujem da će on na kraju postići izuzetan trijumf u svojoj profesiji i da će i tada ostati uz mene. Verica je prijateljima samouvjereno otkrila da se njezine prognoze o karijeri njezina supružnika postupno ostvaruju te da je on već sada može uzdržavati na temelju svojih trenutnih primanja. Veljko je nakratko skrenuo pozornost sa skladanja na slikanje, stekavši globalno priznanje za svoje izvanredne sposobnosti u tom području umjetnosti.

Trenutno je aktivno angažiran na produkciji novog umjetničkog djela koje će služiti za jačanje njegovih i Vericinih zajedničkih financijskih sredstava, a istovremeno šalje brojne radove u Sjedinjene Države. Vjenčanje Verice Rakočević, cijenjene modne dizajnerice, i Veljka Kuzmančevića, koje se dogodilo 2013. godine, izazvalo je veliku buru javnosti. Da vam osvježim sjećanje u vezi s ovom izvanrednom ceremonijom vjenčanja.

Mediji su uzavreli od rasprave o događaju, stvorivši vrtlog pozornosti koji je trajao nekoliko dana. Unatoč znatnoj dobnoj razlici od 35 godina, sumnjatelji su samouvjereno tvrdili da će se njihova veza neizbježno raspasti. Ipak, prkosili su tim skepticima, pokazujući nepokolebljivu predanost i postojanu, duboku ljubav koja je izdržala test vremena. Verica je, gostujući u emisiji “Vjenčanje od A do Da”, ispričala zadivljujuću anegdotu o počecima veze sa sadašnjim suprugom.

Početak njihove suradnje može se pratiti od Veljkove poruke na Facebooku u kojoj je izrazio želju za zajedničkom suradnjom. Verica je u početku pogrešno pretpostavila da ga zanima njezina manekenska stručnost te ga je odmah obavijestila o svojoj specijalizaciji za žensku garderobu. No, Veljko je brzo pojasnio kako je on zapravo glazbenik i jako se divi Veričinom radu. Shvaćajući značaj glazbe u njezinim emisijama, predložio joj je suradnju. Zaintrigirana njegovim prijedlogom, Verica je otkrila temu svoje nadolazeće emisije, a Veljko je odmah iznio svoju ideju. Tako je počelo njihovo zajedničko putovanje.