Otkako su Anica Lazić i Lazar Ristovski postali par, njezina prisutnost na društvenim mrežama vrtoglavo je porasla, privlačeći veliki broj vjernih pratitelja. Čini se da je Aničino druženje s Lazarom izazvalo veliku intrigu u javnosti, ponajviše zbog velike razlike u godinama. Prevladava mišljenje da Aničini motivi za druženje s Lazarom nisu u ljubavi, već u želji da poveća svoju popularnost.

Nedavno otkriće Anice Lazić izazvalo je salve negodovanja zbog njezina spominjanja svjetski proslavljene dive Beyoncé. Unatoč značajnoj razlici u godinama između Lazara Ristovskog i njegove znatno mlađe partnerice, Anica je hrabro iznijela svoje mišljenje pod hashtagom “lažna feministica”, pozivajući nekoga da prosvijetli Beyoncé o nepoželjnosti njezinog braka. Ova izjava izazvala je polemike, jer se vjeruje da je Anica imala ulogu u razvrgnuću četiri desetljeća duge veze Lazara i Danice Ristovski. Lazar je u intervjuu za Gloriju oštro demantirao te optužbe, ustvrdivši da je njihova ljubav postupno blijedila te da se krah njihove veze ne može pripisati nikakvom vanjskom uplitanju.

Aničinu nepokolebljivu privrženost svojoj vezi jasno je iskazao i Lazar, odlučno ustvrdivši da uključivanje treće osobe, bez obzira na spol, nema negativan utjecaj na njihovu vezu. Nažalost, njihova je ljubav naišla na oštre kritike i neodobravanja. No, Anica je pred nedaćama ostala odlučna i nepokolebljiva. Osude koje je dobila samo su ojačale njenu odlučnost, kako je neustrašivo izjavila tijekom gostovanja u emisiji “Premijera”. Anica se osobno zavjetovala da će se hrabro suočiti sa stvarima srca, odbijajući se prepustiti strahu i uvijek poštujući svoje unutarnje želje.

Nakon razvoda od supruge Danice, Lazar Ristovski (71) uplovio je u romantičnu vezu s kolegicom s posla Anicom Lazić (32), koja se može pohvaliti velikom razlikom u godinama od 39 godina. Interakcija između ove dvije osobe konstantno hipnotizira širu javnost, a glumica je izazvala veliku buku kada je nedavno podijelila fotografiju na Instagramu, prikazujući njihov idilični odmor na Maldivima.

Na slici je uhvaćen miran prizor njihovih isprepletenih ruku usred netaknute vode, ukrašenih sofisticiranim kupaćim kostimima. Dok su neki brzopleto primijetili njihovu primjetnu dobnu razliku, pravo iznenađenje proizašlo je iz otkrića da Lazarov sin Jovan ima istu generaciju kao i njegov novopronađeni suputnik, te da je još jedan nasljednik u neposrednoj blizini.

Glumac je prije nekoliko mjeseci hrabro potvrdio svoju emotivnu vezu s Anicom, ne mareći za eventualne kritike. Otvoreno je priznao svoje ljubavno iskustvo, no odlučio je ne ulaziti u daljnje detalje. Naglasio je da se njegova veza s ovom osobom razvila dosta nakon njegovog prethodnog braka i razvoda, naglašavajući nepostojanje bilo kakve korelacije između to dvoje.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.