Informerovi izvori otkrili su da je Filipu Živojinoviću navodno pozlilo nakon nastupa njegove supruge Aleksandre Prijović na koncertu Spensa u Novom Sadu u nedelju uveče.

Nakon što je Aleksandra završila koncert, publika se razišla, a Filip i ona su krenuli prema svom automobilu. No, Živojinoviću je iznenada pozlilo, uhvativši sve nespremne. Unatoč naizgled normalnoj situaciji, Aleksandra je završila svoj nastup i uz pratnju osiguranja krenula prema izlazu. Dok su hodali ispred nas, Philip se neočekivano srušio, kao da ga je istog trenutka udario. Aleksandra je na to odgovorila briznula u plač i jadikovku, dok su ga žurno polivali vodom. Zaštitari su brzo reagovali, smjestili su ga u vozilo i odvezli se, dok je Aleksandra otpratila nazad do mjesta događanja, vjerojatno kako bi se što prije presvukla i ponovno sastala sa suprugom.

Pojedinac iz dvorane “Spens” ispričao je kako im nije jasno kako će se dalje događati i je li situacija postala izazovna ili je Filipu jednostavno pozlilo zbog vrućine. I Filip i Aleksandra nisu pokazali interes za razgovor o ovoj temi. Neslužbeno se Filipov brzi oporavak pripisuje njegovom marljivom radu na organizaciji brojnih koncerata, posebice nedavnog u Novom Sadu. Dok je boravila u Novom Sadu, Aleksandra Prijović je sudjelovala na tri koncerta, a svoja iskustva dokumentirala je na Instagramu, bilježeći trenutke iz bekstejdža, atmosferu prije koncerta, pa čak i nemile nezgode koje su joj se događale prije nego što je izašla na binu.

Aleksandru je zanimalo što se dogodilo s playlistom od prethodne noći. Njezin suprug Filip Živojinović, koji je zadužen za organizaciju njezinih koncerata, obavijestio ju je da je došlo do neočekivanog kvara na monitoru. Monitor je emitirao crveni sjaj, ali tekst nije bio vidljiv. Dok je izvodila, snažno je odmahivala glavom naprijed-natrag, pokazujući jasno “ne”. Unatoč velikoj veličini, sadržaj na monitoru djelovao je iskrivljeno i sićušno. Bilo joj je teško prenijeti mu da ona zapravo može nešto vidjeti, iako na iskrivljen način. Aleksandra je pokušala objasniti svoju situaciju tražeći pomoć od Nađe oko kvara na monitoru.

Na njihovo iznenađenje, Nadja je neočekivano priznala postojanje problema, iako na arapskom. Ovo otkriće zateklo je Filipa nespremnog, no on se brzo pozabavio problemom i pobrinuo se da koncert protekne u najboljem redu bez ikakvih dodatnih komplikacija. Trenutno se obje osobe iskreno smiju prisjećajući se ovog neobičnog događaja.

S ogromnim ponosom, Nedeljko Prijović ponosno je stajao pored svoje drage kćeri i s oduševljenjem za domaće medije podijelio njezina postignuća. Otvoreno je priznao da se ne samo on, već i cijela balkanska regija, neizmjerno ponosi njezinim uspjesima. Nedeljko je skromno priznao da nije očekivao ovako izvanredan uspjeh svoje kćeri, ali je zahvalan što je to ipak stvarnost. Nadalje, govorio je o dubokom utjecaju koji su njezina postignuća imala na njegov život. Što se mene tiče, nema ažuriranja vrijednog pažnje za podijeliti. Aktivno smo uključeni u putovanje i marljivo pratimo njegov napredak.

Tijekom njihovog razgovora, Nedeljko je izrazio svoju osobnu sklonost jednoj Aleksandrinoj pjesmi i podijelio dirljiv trenutak koji je doživio tijekom turneje. Iako svaka njezina pjesma zauzima posebno mjesto u njegovom srcu, ako bi morao odabrati jednu, “Sve po starom” bila bi njegov najbolji izbor. Nedeljko nije mogao suzdržati ponos kada su nastupili u Beogradu, jer je to grad s najbrojnijom publikom. Pred kraj rasprave, Nedeljko je spomenuo strica Aleksandra i odgovorio na pitanje tko je oprezniji između djeda i unuka. Uz smijeh je priznao da dok njegov unuk sluša njega, on također razumije koliko je važno slušati svog unuka.