U našem modernom dobu ne bismo trebali biti iznenađeni. Jednostavnim potezom prstiju nailazimo na zapanjujuće priče koje se ponekad čine previše neobičnim da bi bile istinite, dok pregledavamo najnovije vijesti na našim feedovima društvenih medija.

Našu pozornost u ovom tekstu usmjerit ćemo na renomiranu tursku glumicu čije je ponašanje nedvojbeno odvratilo širu javnost. U prvim mjesecima prethodne godine, Gokce Bahadir, turska glumica, upustila se u nesvakidašnji pothvat koji je kulminirao njezinom zajednicom s glazbenikom Emirom Ersoyem. Od svih njezinih romantičnih eskapada, njezin prethodni brak s glumcem Alijem Sunalom izazvao je najveću pozornost.

Gokce i Ali zavjetovali su se 2011., no njihov je brak bio kratak i trajao je samo godinu dana. Iako su se u početku vjenčali iz duboke ljubavi, na kraju su došli do bolne spoznaje da su njihove razlike nepopravljive. Gokce je odlučila ne otkriti konkretne probleme s kojima su se suočili u braku, ali oni bliski njoj sugeriraju da je njihova veza opala zbog navodnog incidenta koji uključuje Alijevog oca, Kemala Sunala.

Insajderski izvori, kako prenosi “Telegraf”, otkrivaju da je pokojni Kemal posjedovao nesvakidašnji šarm koji je odigrao ulogu u pogoršanju njihovog odnosa. Iznenađujuće, samo nekoliko dana nakon što su joj postali svekar, upustili su se u tajnu ljubavnu vezu. Unatoč značajnoj dobnoj razlici od 30 godina, njihova neporeciva veza je opstala. Navodno je Ali naletio na očev auto parkiran u dvorištu, da bi ih zatekao zajedno u dnevnoj sobi, što je izazvalo neviđeni skandal. Kada je pričala o njihovoj razdvojenosti, glumica je iskreno priznala: “Našu odluku da se vjenčamo potaknula je naša ogromna ljubav jedno prema drugome. No, kako je vrijeme prolazilo, naši su se putevi počeli razilaziti.” Njihov razvod pripisala je “različitostima”, odlučivši da ne daje dodatne detalje. Unatoč stalnim nagađanjima o uzroku njihovog razlaza, osobe bliske Gokçe, koja ima 41 godinu, nedavno su iznijele šokantna otkrića javnosti.

Prema izvješćima, Aliin brak završio je neuspjehom zbog navodne ljubavne veze s njezinim preminulim svekrom, Kemalom Sunalom. Kemal, poznat po svojoj izvanrednoj sposobnosti da šarmira druge, započeo je njihovu vezu nedugo nakon što je postao njezin svekar. Unatoč velikoj dobnoj razlici od 30 godina, među njima je dugo trajala snažna i neodoljiva veza.

Prema pouzdanom izvoru bliskom glumici, doznaje se da je suprug Ali bio odsutan dok je njegova supruga uživala u društvu svekra. Kako bi je iznenadio, Ali se odlučio vratiti kući ranije nego što je očekivano. No, on je bio taj koji je ostao nespreman kada je uočio očev auto parkiran odmah na ulazu u dvorište. Po ulasku u kuću zatekao ih je oboje potpuno gole, duboko zadubljene u gledanje televizije. Kako prenosi Jutarnji, Sunal i Nazli Kurbanzad u sretnom su braku od 2018. godine i ponosni su roditelji kćeri Narin.