– Taman kada se malo počne zaboravljati na Jelenu Karleušu, ona uradi nešto totalno drugačije, i mediji odmah počinju da pišu o njoj. Jednostavno, ona je majstor za marketing, a sve je krenulo prije par dana kada se zakačila sa Severinom. Sada je opet aktuelan njen razvod sa Duškom Tošićem.

I dok je u dopisivanju Duška Tošića i Severine na trenutak tinjala nada za razrješenjem, situacija ne samo da se nije smirila, već je, čini se, uzburkala stare tenzije između bivšeg nogometaša i njegove sadašnje zakonite supruge. Nakon objave supruga, nogometaša Duška Tošića, oglasila se i popularna diva Jelena Karleuša. U prvoj Tošićevoj objavi objavljen je tekst u kojem se otkriva razgovor između Jelene i njezinog odvjetnika, iz kojeg se jasno dokazuje njezin hitan zahtjev za razvodom. Tošić je izrazio nadu da će se ona na kraju ipak odlučiti za sporazumni razvod, kako je napisao i stavio emotikone. Nastavljajući svoju pripovijest, hrabro je ustvrdio da može razabrati mnoštvo neistina koje dolaze iz protivničkog tabora, što ga je navelo da razotkrije vlastiti prikaz događaja za koje vjeruje da će privući medijsku pozornost. Tošić je izrazio frustraciju stalnim nizom neistina koje dolaze sa protivničke strane.

Unatoč zadržavanju privatnosti u posljednje četiri godine, osjećajući se iznad svađe, u svakoj situaciji postoji prijelomna točka. Uskoro će se podijeliti detaljan prikaz osobnih podataka, iako postoji zabrinutost da će se mediji i dalje fokusirati na to sljedeće dvije godine. Jelena je samoinicijativno podijelila njegovu objavu i dodala svoj komentar. Dok spavam u prisustvu svoje djece, “druga strana” (kako me naziva) bavi se sastavljanjem priča s osamljenog druženja. Što se tiče medijske prijetnje koju je napisao, moram reći da sam izdržao niz sličnih prijetnji niz godina, uključujući nadzor, prisluškivanje, ucjene, uvrede i fizičke napade.

Zamolio bih “drugu stranu”, iako smo svi dio iste žalosne strane, da nas prestane dalje klevetati u medijima (kao da nije bilo dovoljno klevete za nekoliko života) i umjesto toga odgovori na prijedloge za miran razvod koji sam strpljivo čekala pet godina. To je sve što treba da radi, a ne da javno zastrašuje majku njegove djece, koja ga je nebrojeno puta podržala zbog njega – navela je JK. Važno je napomenuti da se Jelena javno oglasila 26. svibnja navečer nakon ekskluzivnog intervjua svog supruga Duška Tošića za Kurir, koji je izazvao veliku pozornost javnosti.

Kao odgovor na iskrivljavanje činjenica, Karleuša je osjetila potrebu nešto poduzeti. Kako bi rasvijetlila situaciju, iznijela je niz razmjena između sebe i Duškovog odvjetnika. U tim prepiskama Karleuša je iznijela svoja razmišljanja i brige. Dobar dan! Imamo li novosti u vezi s temom razvoda? Jeste li ti i Duška razgovarali o nekom planu? Ključno je da više ne gubimo vrijeme i da nešto poduzmemo. Nestrpljiva sam da se brakorazvodna parnica brzo riješi. Duško je duže vrijeme napuštao dom, tvrdeći da radi u noćnim klubovima i da se druži s osobama sumnjivog karaktera.

Ova situacija predstavlja značajan rizik za mene kao javnu osobu i osjećam se obaveznim stati na kraj ovim glasinama u medijima. Želim sebe i djecu što prije odvojiti od ovog negativnog narativa. Njegovo prekomjerno opijanje i kasni izlasci postali su još problematičniji. Djeca su stalno pod stresom, a ja sam odlučna tome stati na kraj. Postoji li konkretan plan? – napisala je JK Duškovom odvjetniku, koji je u skladu s tim i odgovorio. Odvjetnik je obavijestio Jelenu da postoji preliminarni plan, ali ga tek treba potvrditi s Duškom po povratku iz Istanbula.

Nakon što to bude učinjeno, odvjetnik je uvjerio Jelenu da će se obratiti kolegici s konkretnim prijedlogom. Karleuša je ustrajala u razgovoru i naglasila potrebu ubrzanja procesa. Dok shvaćam situaciju, ključno je ubrzati stvari jer ne želim dopustiti da se život svede na igru ​​čekanja Duškovog dolaska. Kako je vidljivo iz priloženog dokumenta, dopis je nastao 23. svibnja 2022. godine, točno u 9:46 sati. Napominjemo da je Jeleni ovo tek druga reklama jer je privatno dopisivanje Severine i Tošića postalo javno dostupno.