U studenom 2021. jedan od naših najpopularnijih pjevača Marinko Rokvić izgubio je životnu bitku, a iza sebe je ostavio depresivnu suprugu i dvoje voljenih iz braka sa Slavicom.

Sadržaj se nastavlja nakon prikazaBudući da ima dva sina, Nikolu i Marka, te izvanbračnu vezu, mnoge zanima tumačenje oporuke Malenka Rockovicha i podjela njegove imovine.

Poznat kao vrlo požrtvovan suprug i otac koji se brinuo o svojoj obitelji do posljednjeg dana kada je ustanovio da mu se stanje pogoršava, pjevač je osim želje za zbrinjavanjem djece imao i želju brinuti se za njih. podrška. Zapravo, budući da je Malen Rocković živio u miru i razumijevanju, oporuka Malena Rockovića još nije bila ni napisana.

Odlučuje podijeliti imovinu na jednake dijelove između svoje djece i dugogodišnjeg partnera, smatrajući da je to najpravednije rješenje.- Malenko je s jedne strane veliki gad, s druge strane je veliki gospodin, ali obitelj mu je na prvom mjestu.

– Dao im je sve što je mogao i s istim poštovanjem podijelio sve što je stekao u svom životu i bogatoj karijeri. Dovoljno je reći da ni sin nije zakinut za ljubav, pažnju, nekretnine i financije koje je ostavio iza sebe.– Shvatio je da je bolest opasna i da se širi pa je otvoreno razgovarao s djecom o svemu i dogovorio se da će svi članovi obitelji biti zadovoljni. Nije htio napustiti svoju djecu koja bi se borila za imanje. Vidite, ispraćen je na vječni počinak i vjerujte, zaslužio je – napisao je svojedobno citirani izvor.