Ceca je priznala da nije ljubitelj nezdravog mršavljenja, ali je promijenila način ishrane i počela vježbati, a rezultati su bili vidljivi vrlo brzo.

Svetlana Raznatović, češFOTO: PETAR ALEKSIĆ
– Usavršila sam svoju liniju, ali bez strogih dijeta, bez čuda koja sam sama izmislila, “Ozempika”, koji su danas jako popularni i vrlo opasni, nezdravi i direktno djeluju na štitnjaču i gušteraču. Ne morate se igrati s tim. Budući da ovaj lijek zapravo koriste dijabetičari. To nije bitno.Odlučio sam ne jesti ništa nakon sedam i piti samo vodu. I jednom, rekoh, ponekad pivo. A onda su me pitali kako bih pio pivo da sam debeo. Kažem ne debljam se, pivo me voli, ali tako je. I meni je uspjelo i skinula sam 8,5 kg u mjesec dana, a da nisam bila gladna niti jednog trenutka, jela sam što sam htjela.Do 20.30, najkasnije do 20 sati nije više bilo hrane i to mi se pokazalo. To je poput autofagije. I onda se ustanem u 8 ili 9:30 ujutro, doručkujem, pokrenem metabolizam i to je to. I tjelesna aktivnost. Vježbam, a ako ne stignem na vrijeme, idem brzo hodati na traci za trčanje kako bih ponovno pokrenuo tijelo i metabolizam.

Sljedećih će se mjeseci u obitelji Ražnatović svašta slaviti, a svi s nestrpljenjem očekuju rođenje Veljkinog trećeg djeteta, Ilijana.

– Prvo je Krstanov prvi rođendan, pa Ilijan, bog zdravlja, trebao bi se roditi početkom svibnja, pa Željkin rođendan i na kraju moj, koji naravno neću slaviti – rekla je pjevačica.

– Što se vjenčanja tiče, ne znam šta su odlučili, kada i kako će biti, ali ćemo sigurno znati – rekla je Ceca.

 

BONUS PRIČA:

Zdravlje i čimbenici koji na njega utječu

Biti zdrav za svaku osobu znači nešto drugo.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) definirala je zdravlje kao “stanje potpunog fizičkog, mentalnog i društvenog blagostanja, a ne samo odsutnost bolesti ili slabosti”.

Postoje različiti aspekti zdravlja kao što su:• Tjelesno zdravlje – odražava mehaničko funkcioniranje tijela;

• Mentalno zdravlje – odražava sposobnost jasnog i koherentnog razmišljanja;•Emocionalno zdravlje – omogućuje prepoznavanje i primjereno izražavanje emocija (radost, ljutnja, zadovoljstvo).

•Socijalno zdravlje – znači sposobnost uspostavljanja i održavanja društvenih kontakata s ljudima.Strogo govoreći, zdravlje znači:

• da nema bolesti;

• da osoba normalno funkcionira prema općeprihvaćenim zdravstvenim standardima s obzirom na spol, dob i zemljopisno područje, tj. H.