Cijela obitelj nedavno se okupila u Titelu, a potom i okupljanjem u Cecinoj raskošnoj vili, kako bi obilježili prvi rođendan najmlađeg unuka. Nasuprot tome, Tasa je na solo putovanje krenuo iz Seville, dok je Nemanjina lokacija ostala tajna. Vrlo je vjerojatno da se njegova odsutnost pripisuje profesionalnim obvezama koje su ga spriječile da prati suprugu.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj utjehu su otkrili u živopisnoj Sevilli, uspješno izmičući stalnoj pozornosti medija tijekom svoje cvjetajuće romanse. Budući da obitelj Gudelj živi u Španjolskoj, nemanjin privremeni preseljenje iz Srbije ne predstavlja bitnu smetnju.

Nažalost, njegova se supruga našla u nepovoljnoj situaciji u kojoj je morala otići od svoje voljene obitelji u Beograd, što nije u skladu s trenutnim okolnostima njezina supruga.

Stoga i ne čudi što je mlado glazbeno čudo često gostovalo u rodnom gradu svakih mjesec dana.

Nadalje, imala je sreću da se u posljednje vrijeme susreće s višestruko povoljnim okolnostima, počevši od svečanog okupljanja Nikoline obitelji pa ustrajala. Nažalost, Anastasia nije mogla sudjelovati u radosnom obilježavanju Krstanova inauguracijskog rođendana. S obzirom na Anastasijinu intimnu vezu s bratom Veljkom i njegovim potomkom, njezino odsustvo s ove značajne obiteljske afere nedvojbeno je predstavljalo veliki izazov.

Ne samo da je Cecin izostanak vrijedan pažnje, već je značajno i to što je njena kći već duže vrijeme u Beogradu bez supruga Nemanje Gudelja. Nemanja Gudelj je od kraja studenoga nestao bez ikakvih naznaka gdje se nalazi, ostavljajući svoju trenutnu lokaciju obavijenu velom tajne.

Bilo je bojazni da Nemanjin dolazak u obitelj Cece Ražnatović neće biti toplo dočekan zbog Anastasijinih zategnutih odnosa sa ženskim članicama obitelji Gudelj, posebice Nemanjinom majkom i sestrom. Međutim, te spekulacije nisu istinite. Naime, proslavljeni glazbenik više je puta javno istaknuo da je Nemanja oličenje izuzetnog zeta.

Nakon pažljivog razmatranja, postaje očito da je nepokolebljiva predanost Nemanje Gudelja njegovim odgovornostima u Sevilli dosljedno rezultirala hvalevrijednim postignućima.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.