– Megan Merkl je u vijek u centru pisanja svjetskih medija. Em što je poznata kao svjetski popularna glumica, još više se piše o njoj, jer je udata za člana kraljevske obitelji. Slijedi i priča o njenom outfitu, te kako se uopšte slaže sa Kejt midltoun.

Meghan Markle, poznata kao vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica, stekla je ugled kroz brak sa princom Harijem. Ovaj prikaz njenog prisustva uz supruga na polo utakmici naglašava njenu sofisticiranost i istančan smisao za modu.

  • Zadivljujući kalifornijski duh, Meghan Markle je obukla bijelu haljinu dizajnera Heidi Merrick procijenjenu na 812 dolara. Kako bi naglasila svoj sofisticirani modni smisao, uparila je haljinu sa odgovarajućom torbom i štiklama, sve u istoj netaknutoj nijansi. Dodajući dašak starog holivudskog glamura, Meghan je nosila šik naočale koje podsjećaju na legendarne glumice. Njen ansambl dodatno su uveličale vintage Chanel minđuše i sat koji je nekada pripadao pokojnoj princezi Dajani. Meganina sklonost ka sentimentalnom nakitu bila je očigledna, jer je ponosno pokazala zlatne narukvice koje joj je poklonio princ Hari na Dan zaljubljenih.

Tokom polo meča, Meghan je zračila radošću dok je razgovarala sa teniserkom Serenom Vilijams, dok je njen suprug princ Hari pokazao svoje polo veštine. Nakon meča, Meghan je graciozno predala pehar Hariju, zapečativši trenutak nežnim poljupcem, što je primer njihove duboke veze i naklonosti.

Uprkos kritikama zbog svoje odluke da napuste kraljevsku porodicu i da se ne vrate u Englesku tokom krize u Firmi, čini se da je par iskreno srećan, zadovoljan i duboko zaljubljen, što je osećanje koje je široko primećeno. Oni koji su dobro upućeni u kraljevsku porodicu mogu dosledno da prave tačna predviđanja o njihovom ponašanju tokom značajnih događaja, a sada ostaje goruće pitanje: kakvo će biti držanje Kejt Midlton kada se ponovo sastane sa Meghan Markl nakon dužeg vremenskog perioda?

Godinama je veza između Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, i njene snaje Meghan Markle bila predmet opsežnih diskusija, pisanja i komentara, a njihovi sukobi i nesuglasice stalno privlače značajnu pažnju.

Početak i kraj ove sage može se pratiti do značajne prilike vjenčanja Meghan Markle i princa Harija u maju 2018. Prvi izvještaji su ukazivali da je Kate plakala zbog problema oko haljine namijenjene njenoj kćeri, princezi Charlotte. Tokom tog perioda, prema izvoru koji se poziva na Daily Mail, Kate je doživljavala intenzivne emocije jer je nedavno primila princa Louisa na svijet.

U intervjuu s Oprah Winfrey tri godine kasnije, Meghan je pojasnila da je ona, a ne Kejt, ta koja je prolila suze.

“Zapravo, bilo je suprotno. Želim da pojasnim da ovo ne govorim da bih nekoga kritikovao, jer je sedmica koja je prethodila vjenčanju bila prilično izazovna i ona je zbog nečega bila uznemirena. Međutim, priznala je grešku, izvinila se mene, i čak mi je dala više od cveća i pismeno izvinjenje. Ona je preuzela punu odgovornost za svoje postupke, što bih i uradio da sam nekoga nenamerno povredio.

Dok se Buckinghamska palača rijetko bavi glasinama oko porodičnih odnosa, uključujući one koje su pokrenuli njeni članovi, oni su se suzdržali od pobijanja Meghanine tvrdnje. Uprkos početnim poteškoćama uzrokovanim Meghaninim optužbama, Kate je sada iscrpljena tekućim medijskim izvještajima koji je optužuju da je rasplakala Meghan tokom njihove svađe oko haljina za male djeveruše.

Ingrid Seward, renomirani stručnjak za kraljevsku porodicu, sugerira da, iako će se Kate sigurno sjećati Meghanina ponašanja, vjerovatno će odlučiti da ne produžuje sukob kada budu imali priliku da se sretnu.

Kejt shvaća neophodnost zagrljaja i pokazivanja naklonosti pred kamerama, jer prepoznaje uzaludnost produžavanja sukoba. Prihvatajući to kao osnovni aspekt svoje uloge, ona je za Daily Mail prenijela svoje razumijevanje i posvećenost ispunjavanju ove obaveze.