– Od kako je se razvela od Mustafe Sandala, Emina Jahović kao da je nestala sa glazbene scene. U potpunosti se posvetila svojoj djeci, traženje nove kuće gdje bi živjela, a u međuvremenu je pronašla i novu ljubav.

Emina Jahović, poznata po sve manjoj prisutnosti na društvenim mrežama, nedavno je svoju publiku osvojila iznenađujućom fotografijom snimljenom iz udobnosti vlastitog kreveta. Ova nedavno snimljena slika šokirala je njezine pratitelje, ostavljajući mnoge znatiželjne oko identiteta osobe koja s njom dijeli krevet.

  • Otkrivajući stranu svog života koja je dugo bila skrivena, poznata pop zvijezda pokazala je svoju sklonost ranim jutrima i utjehi koju ona donose. Uhvaćena na fotografiji, može se vidjeti kako grli svog voljenog ljubimca, bilježeći ovaj nježan trenutak kamerom kako bi ga podijelila sa svojim odanim sljedbenicima.

S osmijehom na licu, Emina je snimila dirljivu jutarnju rutinu obasipanja nježnostima svog voljenog plišanog psa. Prelijepom fotografijom zanosna pjevačica potaknula je svoje pratitelje da prigrle svoje drage stvari i da ih poljube. Ova bezbrižna gesta mnoge je razveselila i nasmijala.

Važno je podsjetiti da se Emina i Mustafa nisu sporazumno razišli, a njihovom javnom sudskom sporu oko alimentacije svjedočili su mnogi. Unatoč neriješenoj situaciji između njih, Emina je donijela odluku da njihovi sinovi ne budu pogođeni napetostima između nje i bivšeg supruga. Dječaci i dalje održavaju redovite kontakte s ocem, a fotografije s Mustafinog profila pokazuju da je njihov odnos izuzetno pozitivan, čak i s njegovom sadašnjom suprugom. Inače, slično kao i Mustafa, Melis također ima brak i sina, a Emina i njeni sinovi su srdačno prihvatili ovu prinovu u svojoj obitelji.

BIOGRAFIJA:

Rođena u Novom Pazaru u Srbiji 1980. godine, Emina Jahović Sandal etablirala se kao poznata pjevačica, tekstopisac, glumica i modna influencerica. Od mladosti je bio vidljiv njezin izuzetan glazbeni talent, postavljajući pozornicu za njezinu uspješnu karijeru.

Započevši svoje profesionalno putovanje ranih 2000-ih, Emina je predstavila svoj inauguracijski album, “Osmi dan,” 2002. Od tog trenutka nadalje, njezina glazbena putanja je uzletjela do nevjerojatnih visina, postavljajući je kao istaknutu figuru u balkanskoj glazbenoj industriji. Kultne pjesme poput “Tašna” i “Voljela te il’ ne voljela” ostavile su neizbrisiv trag na više generacija, učvrstivši njezin status proslavljene umjetnice.

Ne samo da je Emina prepoznata po svojim glazbenim sposobnostima, već posjeduje i izvanredan talent za pisanje smislenih tekstova. Njezine lirske skladbe odigrale su ključnu ulogu u promicanju brojnih balkanskih pjevača do slave, zahvaljujući njihovoj sposobnosti da duboko odjeknu u emocijama slušatelja. Ovaj izniman dar etablirao je Eminu kao jednu od najtraženijih tekstopisaca u cijeloj regiji.

Eminina glumačka karijera također je obilježena uspjesima. Kroz razne televizijske serije i filmove pokazala je svoju vještinu i svestranost u utjelovljenju različitih likova. Njezini su portreti dobili pohvale i od gledatelja i od recenzenata. Nadalje, Emina je stekla afirmaciju kao trendseterica u modnoj industriji. Njezin besprijekoran ukus i sofisticiranost ne prestaju osvajati i utjecati na druge. Bilo da krasi crveni tepih ili se jednostavno bavi svojim svakodnevnim životom, Emina služi kao izvor inspiracije za bezbrojne žene koje duboko cijene modu i eleganciju.

Pored svojih postignuća u javnoj sferi, Emina je poznata po svojoj predanosti humanitarnim naporima i aktivnom angažmanu u borbi za prava žena i djece. Neumorno podržava različite inicijative i akcije, nastojeći poboljšati životni standard najmarginaliziranijih pojedinaca u našem društvu.

Unutar svog privatnog carstva, Emina ispunjava uloge posvećene supružnika i majke njegovateljice svoje dvoje djece. Tijekom svojih javnih angažmana često ističe važnost svoje obitelji, otvoreno govoreći o svom putu kroz majčinstvo i radostima obiteljskog života. Emina Jahović Sandal nije samo glazbena, glumačka i modna ikona, već i izvor inspiracije koja svojim radom, talentom i predanošću pozitivno utječe na društvo i okolinu.