Kosta, najstariji sin, voli uvijek biti u centru pažnje svojih roditelja. Ovaj voljeni par pronalazi utjehu i mir u svom voljenom domu i traži predah nakon napornog dana ispunjenog obavezama. Vrhunac svoje sreće nalaze u nježnim zagrljajima koje dijele sa svoje troje dragocjene djece po povratku.

Za razliku od mnogih drugih javnih osoba, Željko i Jovana Joksimović odlučili su sačuvati svetost svog obiteljskog života i zaštititi ga od znatiželjnih pogleda.

Shodno tome, njihova djeca se rijetko pojavljuju u javnosti, iako nekoliko fotografija nudi letimičan uvid u njihovo intimno obiteljsko carstvo. Štaviše, zaista je izvanredno svjedočiti izvanrednoj metamorfozi ovih blizanaca, koji procvjetaju u izvrsne mlade žene. Njihove formativne godine su zaštićene od znatiželjnih očiju javnosti, zahvaljujući nepokolebljivoj posvećenosti njihovih roditelja strogom odgoju.

Samo u rijetkim prilikama krase platforme društvenih medija, savjesno birajući važne trenutke koje će podijeliti sa svijetom.
Rođendanska proslava koju su kurirali Željko i Jovana je izuzetna afera koja ostavlja trajni utisak. Poslednji put Sne i Ana su se pojavili u javnosti u aprilu prošle godine, gde su ulepšali proslavu očevog 50. rođendana.

Bez imalo sumnje, ćerke Željke i Jovane Joksimović oličavaju lepotu i sofisticirani ukus u modi. Jovana, zanosna domaćica, preuzela je na sebe da pomno nadgleda stajling svojih zanosnih ćerki.