Ceca Ražnatović već više od trideset godina vlada kao jedna od najomiljenijih srpskih folk pjevačica. Tijekom svoje slavne karijere uspostavila je brojne veze na pozornici, kako prijateljske tako i svadljive. Naime, njezina stalna svađa s Karleušom godinama je stalni medijski spektakl. No, usred drame, Ceca je gajila i trajna prijateljstva koja su odoljela zubu vremena.

Ovi cijenjeni odnosi postali su neodvojivi dio njezina života, a mnogi od njezinih najbližih suputnika smatraju se obitelji. Evidentno je da je Ceca Ražnatović okružena mnoštvom dragih prijatelja koji zauzimaju posebno mjesto u njenom srcu. Bilo da se radi o njezinim proslavama, rođendanima ili radosnim prilikama njezine djece, ove događaje krasi živahan ansambl cijenjenih gostiju, uključujući glumce, političare, glazbenike i poslovne ljude.

Tijekom svojih ranih godina gajila je brojna prijateljstva, od kojih je jedno procvjetalo s poznatom pjevačicom Viki Miljković, kojoj je ukazana čast kao kuma na njezinu vjenčanju.

U užem krugu Cece Ražnatović nalaze se brojne kolege pjevači poput Snežane Đurišić, Sanje Đorđević, Slađe Alegro, Maje Berović, Miroslava Ilića, Ace Pejovića, Olivera Mandića, Željka Joksimovića i Harisa Džinovića.

Ceca od svih dobiva nepokolebljive pohvale, uvijek u najvećoj mjeri. Hvale je jer je iskrena i odana družica, koja neprestano nudi nepokolebljivu podršku. Mnogi pojedinci otvoreno izražavaju zahvalnost na pomoći koju im je Ražnatović pružio, kako u osobnom životu tako iu karijeri.

Prvi susret između Cece i mene dogodio se kada me je pozvala da pokažem svoje talente na jednom od njenih živahnih događaja. Nakon tog ključnog trenutka, postala je tradicija za moj bend i mene da uljepšamo svaku njezinu radosnu svečanost.

Ceca je od samog početka nepokolebljivo vjerovala u moj talent, a kako je vrijeme prolazilo, naša veza je prerasla u vezu koja je prevazišla puko prijateljstvo. U teškim trenucima mog života, ona je stajala uz mene, baš kao i ja uz nju. Upravo zbog toga sam pjesmu “Na tvojoj strani” odlučila posvetiti njoj, kako je svojedobno otkrila Slađa Alegro.

Ceca se odlučila distancirati od nekih pojedinaca, iako pouzdani insajder tvrdi da iza njezinih odluka postoji razlog.

U Cecinom društvenom krugu bila je Slavica Tripunović Dajana, nekadašnja jugoslavenska ljepotica i pjevačica koja se prije dvije godine našla upetljana u optužbe za prostituciju.

Prema informacijama, pjevači su nekada bili izrazito složni; No, navodno je Ražnatović u nekom trenutku u prošlosti otkriveno da se njezin dugogodišnji pouzdanik bavi najstarijim zanatom na svijetu. Kao rezultat toga, suptilno je stvorila distancu između sebe i svog bivšeg druga.

Navodi da Ceca nije od onih koji se petljaju u tuđe poslove niti im nameću svoje sudove. Međutim, također je odlučna zaštititi svoj dom i djecu držeći podalje pojedince upitnog morala. Osim toga, nastoji se kloniti bilo kakvog nepovoljnog medijskog izvještavanja koje bi povezivalo njezino ime sa “sumnjivim” pojedincima, budući da je već izdržala takvo nepravedno zatvaranje u prošlosti.

Cecin izbor da distancira sebe i druge nije ograničen samo na Dianu. Iz njenog užeg kruga izbačene su i Romana i Ana Nikolić. Kako se doznaje, Ceca je raskinula prijateljstvo s Anom zbog dugotrajnog vođenja razuzdanog načina života, zbog čega je Ana potražila otrježnjenje u policijskoj stanici. Ipak, Ceca je podržala Anu kada je najavila skori izlazak njenog albuma.

Na Cecino veliko iznenađenje, Romana, koju je smatrala čestitom i poštenom osobom i s kojom je bila dugogodišnja prijateljica, završila je u zatvoru u australskom popravnom domu zbog pronevjere novca s bankomata.

Iako nikada nije učestvovala u svađama, ogovaranjima, niti ispoljavala bilo kakav negativan stav prema njima, Ceca je odlučila da sve te osobe ukloni iz svog života.