– Mi se danas malo bavimo horoskopskim znakovima kod žena, koje su itekako dobre za ostvarivanje veza. Imamo neke žene koje su jako teške u vezama, ali isto tako imamo i one, koje su za poželjeti u ovom segmentu.

Za žene rođene u horoskopskom znaku Raka najveća je važnost njihova obitelj, jer joj stalno daju prioritet nad svim ostalim, često zanemarujući vlastite potrebe. Njihova nepokolebljiva odanost i urođena čežnja za njegovanjem poticajne atmosfere čine ih sklonima uspostaviti sigurno i ugodno utočište za svoje voljene odmah nakon što se vjenčaju.

 • Pri prvom susretu, snažna potreba menadžera Djevice za kontrolom zbog njihove perfekcionističke prirode može biti prilično izazovna za nositi se. Ipak, kada si dopuste da budu ranjivi, svim srcem se posvete partneru. Iskrenost i jednakost imaju značajnu vrijednost za Djevice, jer te kvalitete doprinose njihovoj dubokoj sreći u vezi, što im partner uzvraća.

Lav je poznat kao nepokolebljivo odan prijatelj koji uvijek čuva leđa svog partnera. Ova nepokolebljiva predanost također se odnosi na njihove veze, budući da im je prioritet održati iskru živom i obasuti ljubavlju svoju drugu osobu. Lav je spreman ići više od toga kako bi zaštitio i podržao svoju voljenu osobu, bez obzira na izazov.

S dolaskom proljeća brojni horoskopski znakovi doživljavaju val transformacija.

OVAN
Simultane pojave su konstanta u životu. Očekujte značajan napredak za sebe i svoje voljene. Unatoč brzom tempu kojim se razvijate, može biti izazovno u potpunosti osjetiti te transformacije unutar vašeg fizičkog bića.

Nedavna pomrčina Mjeseca u Vagi rezultirala je ili prekidom ili prosidbom, ne ostavljajući mjesta za nešto između. Bez obzira na ishod, vaš fokus na odnose se pomiče, a ovaj mjesec predstavlja priliku da poboljšate svoju sposobnost da učinkovito izrazite svoje želje.

Kada se Jupiter i Uran poravnaju 20., dogodit će se značajna “kulturna promjena”, koja će utjecati na vašu potrošnju novca i vremena.

BIK
Travanj će biti mjesec ispunjen brojnim aktivnostima koje će se odvijati diskretno. Čim vaša sezona započne, a posebno nakon dolaska Venere u vaš znak 29. travnja, naći ćete se pomlađeni, dobro hidrirani i potpuno spremni uhvatiti se u koštac s nadolazećim značajnim pothvatom koji vam život sprema.

23., Pun Mjesec u Škorpionu označava vrhunac vaših intimnih veza. Bez obzira na status vaše veze, ovo će razdoblje pojačati vašu svijest o reciprocitetu koji je prisutan u vašem životu.

Budite oprezni kada su u pitanju vaši troškovi ovog mjeseca, jer vas utjecaj retrogradnog Merkura u vašem nesvjesnom sektoru može navesti na impulzivnu kupovinu.

 • BLIZANCI
  Blizanci, pripremite se za mjesec ispunjen obiljem sastanaka u travnju. Konvergencija prošlosti, sadašnjosti i budućnosti dogodit će se istovremeno, pružajući vam priliku da otkrijete istinsku bit vaše zajednice i sustava podrške koji vas okružuje.
 • Vaš romantični život bio je izvor frustracija u protekloj godini, ali dolazak svibnja donosi novi početak i obnovljeni optimizam. Drži se do tada.
 • 8., pomrčina Sunca predstavlja zadivljujuću priliku da se upustite u poslovni pothvat ili povećate svoj prihod kroz svoje hobije.

RAK
Travanj će vam donijeti proboje u karijeri kao primarni fokus. 8., pomrčina Sunca u Ovnu će ispuniti želju u vašem profesionalnom području, a početni dio mjeseca bit će posvećen obilježavanju ovog značajnog postignuća.

Kada se osjećate zarobljenim u vezi, rastuća napetost može dovesti do proboja ili konačne odluke da je privedete kraju.

Kada postignete značajne prekretnice u svojoj karijeri, također ćete požnjeti prednosti u smislu financijskih nagrada. Uzbudljivo je biti prepoznat po vašoj vrijednosti, ali može biti i zastrašujuće nositi se s priljevom resursa koji prate vaš uspjeh.

LAV
U posljednje vrijeme čini se da se prostor koji zauzimate u vlastitoj osobnoj sferi značajno smanjio. Prijatelji su započeli nova poglavlja svog života, poput braka, preseljenja, promjene karijere ili osnivanja obitelji. Važno je prepoznati da stvaranjem ove praznine stvarate mjesta za vlastitu nadolazeću avanturu.

Kada je u pitanju vaš odnos, ako ste izbjegavali razgovore o postavljanju granica, oklijevali otvoriti zajednički bankovni račun ili osjećali tjeskobu oko definiranja prirode vašeg odnosa, vrijeme je da se izravno pozabavite ovim temama.

Tijekom razdoblja retrogradnog Merkura pruža vam se prilika da preispitate svoju financijsku situaciju, s posebnim naglaskom na izdvajanje sredstava za nadolazeće putovanje ili obrazovni pothvat koji obećava uzbuđenje.

DJEVICA
Dvadeseti ovog mjeseca donijet će uzbudljiv razvoj događaja u vašim romantičnim nastojanjima, zahvaljujući nebeskom poravnanju između Jupitera i Urana. Pripremite se za transformativni pomak u vašim intimnim vezama i obiteljskoj dinamici. Pripremite se za susret s nekim izvanrednim, kao začaran, i oprostite se od života koji ste poznavali prije njihova dolaska.

Tijekom cijelog mjeseca pomrčina i retrogradni Merkur tjerat će vas na suočavanje s dugovima i obvezama. Iako bi se u početku moglo činiti zastrašujućim riješiti sve što dugujete istovremeno, preplavit će vas osjećaj olakšanja kada hrabro skinete metaforički flaster.

 • VAGA
  Pod ovim golemim prostranstvom neba, svi oblici intimnosti su pripremljeni za poboljšanje i rast.
 • Tijekom predanog partnerstva, ovog mjeseca možete doživjeti osjećaj obnovljenog uzbuđenja, koji podsjeća na rane faze kada je želja za fizičkom blizinom bila nezasitna. Tko može reći da ova razina radosti ne može izdržati?
 • 20. travnja, poravnanje Jupitera i Urana predstavlja transformativnu “kulturnu promjenu” koja se tiče vaših dugova, zajedničkih resursa i nezarađenog prihoda. Ovaj nebeski događaj označava novo poglavlje u vašoj povezanosti s obiljem i njegom.

STRIJELAC
Ljubav je u atmosferi tijekom ovog mjeseca. Za one koji nisu vezani, postoji šansa da na nekom društvenom okupljanju naiđu na poznato lice i dožive val privlačnosti. Ako ste trenutno u predanom partnerstvu, razdoblje retrogradnog Merkura predstavlja idealnu priliku da ponovno rasplamsate strast i istražite nove putove uživanja udvoje.

Bez obzira na to jeste li trenutno usred kupnje kuće, krećete li na put u posjet voljenima ili žustro tražite novi stan, čini se da je većina vaših financija usmjerena na izgradnju ili renoviranje vaše kuće. Međutim, oko polovine mjeseca dolazi ključni trenutak kada morate razmisliti isplati li se doista ustrajati u trošenju iznad vaših financijskih mogućnosti isključivo radi postizanja osjećaja ugode.

JARAC
Pojava značajnih promjena u vašem obiteljskom i profesionalnom životu izazvala je osjećaj nelagode u vama. Zbog toga je kretanje kroz vašu dnevnu rutinu postalo naporno. Unatoč vašoj inherentnoj spremnosti da prihvatite izazove, oni koji su vam najbliži također se bore nositi s trenutnim okolnostima.

Iscrpljenost može biti posljedica ako netko ne bude oprezan dok se brine za potrebe drugih.

Za vrijeme punog Mjeseca u Škorpionu 23. travnja možete očekivati ​​izuzetno društvenu večer. Ovo posebno doba godine predstavlja prekrasnu priliku samcima za uspostavljanje veza. Ključno je, međutim, izbjeći se zadovoljiti s nekim tko ne uspijeva zaokupiti vaš interes.