Već više od četvrt veka, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić uživa u skladnom braku sa svojom suprugom, nekadašnjom manekenkom Majom. Zajedno imaju dvoje uspešne i talentovane dece, sina Alekseja i ćerku Miu. Njihov brak je primer velike ljubavi i harmonije, koja je samo rasla i jačala tokom godina. Bez obzira na ovu harmoniju, brak Dragana i Maje često je tema spekulacija i tračeva u javnosti.

U gradskim krugovima često su se vodile rasprave o Bjelinim navodnim prijevarama, iako on te tvrdnje nikada nije izričito priznao niti opovrgnuo. Začudo, čini se da ove glasine nisu imale utjecaja na njegov odnos s Draganom i Majom, koji i dalje uživaju u blaženom braku koji se drugima često smatra uzorom. Maja, Bjelina supruga, ne zazire od tračeva i njegove reputacije šarmera. Zapravo, ponosi se činjenicom da je njezin suprug poznat po svojim profinjenim manirima i pronicljivom ukusu, osobinama koje Dragan dosljedno pokazuje svojim postupcima.

Aleksej Bjelogrlić, sin koji je krenuo očevim stopama i ostvario glumačku karijeru, nedavno je privukao veliku pozornost objavom na Instagramu. Aleksej je snimio i podijelio video koji je brzo postao viralan, proširivši se kao šumski požar na raznim platformama društvenih medija i online portalima. Video prikazuje njegovog oca kako pleše u divnom plesu sa cijenjenom srpskom kazališnom ikonom Svetlanom Bojković. Ova dirljiva scena probudila je uspomene na nezaboravne trenutke iz omiljene serije “Bolji život” u kojoj je Dragan Bjelogrlić tumačio sina lika Svetlane Bojković.

  • Aleksej je dodatno pojačao nostalgičnu atmosferu ubacivši u snimku kultnu pjesmu iz serije. Prvobitno emitiran 1987. godine, “Bolji život” nastavlja osvajati publiku RTS-a, držeći cijenjenu poziciju jedne od najboljih domaćih serija. Izvanredne izvedbe Eme Popadić i Gige Moravac, koje su sjajno utjelovili Svetlana Bojković i Marko Nikolić, ostavile su neizbrisiv trag u srcima gledatelja. Serija je na prekrasan način opisala svakodnevne borbe i radosti obitelji Popadić, duboko odjeknuvši u publici.Aleksejeva iskrena scena duboko je odjeknula među starijim gledateljima, evocirajući nostalgična sjećanja na jugoslavensku televiziju i voljene serije iz mladosti. Ovaj dirljiv trenutak služi kao snažan podsjetnik da bezvremenske vrijednosti poput ljubavi, obitelji i prijateljstva nadilaze generacije, stvarajući univerzalnu vezu kroz draga sjećanja.

Rođen 10. listopada 1963. u Opovu, gradiću pokraj Pančeva u Srbiji, Dragan Bjelogrlić od malih je nogu pokazivao fascinaciju glumom. Kroz sudjelovanje u školskim predstavama i amaterskim dramskim grupama, njegova strast prema kazališnim daskama procvjetala je. Nakon završene srednje škole, Bjelogrlić je nastavio formalno obrazovanje na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, koje mu je pružilo potrebne vještine i znanja za buduće glumačke napore. Godine 1978. debitirao je u filmu “Boško Buha” tumačeći jednog od sporednih likova. Njegov izniman talent brzo je prepoznat, što je dovelo do značajnijih uloga u filmovima poput “Sjećaš li se Dolly Bell?” (1981) i “Lepa sela lepa” (1996). Te rane uloge poslužile su mu kao gradivni blokovi za njegovu prominentnost u jugoslavenskoj kinematografiji.

Više od 25 godina Dragan Bjelogrlić u blaženoj je zajednici s Majom, bivšom manekenkom. Imaju dvoje djece, Alekseja i Miu, koji su također postigli veliki uspjeh i pokazali izuzetan talent u svojim područjima. Iako svoj osobni život radije drže u tajnosti, očito je da u njihovom kućanstvu vladaju ljubav i sklad. Nepokolebljiva predanost umjetnosti Dragana Bjelogrlića i njegov izvanredan opus i dalje nadahnjuju nadobudne glumce i redatelje novijih generacija. S karijerom koja se proteže preko četiri desetljeća, on je i dalje dokaz svojih iznimnih sposobnosti i bezgraničnog entuzijazma.