U davnim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća Dragan Stojković, podrijetlom iz Bosne, krenuo je na put estradnog umjetnika. Ostaje malo poznata činjenica da je on jedan od najpoznatijih virtuoza na harmonici u cijeloj regiji, a samo Kemiš i još nekolicina odabranih mogu parirati njegovom talentu. Dodatno, vrijedi spomenuti da su ga žene nepokolebljivo obožavale, što je često slučaj.

U priči iz davnine, proslavljena pjevačica Vesna Zmijanac našla se u braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji ju je otvoreno optužio za nevjeru s kolegom umjetnikom Draganom Stojkovićem Bosancecom. Kemiš je u prepisci napisanoj 1987. godine osobno iznio zamršene detalje koji su u konačnici rezultirali prekidom njihove bračne zajednice.

Kroz svoj profesionalni i osobni rad imao sam privilegiju blisko surađivati ​​s Draganom Stojkovićem Bosancem i Tahirom Turkalićem. Zajedno smo se upustili u mnoštvo pothvata, a sve vođeni našom zajedničkom ambicijom da transformiramo narodnu glazbu i uspostavimo novo, revolucionarno auditorno iskustvo.

Kako bismo pokazali nepokolebljivo jedinstvo, uputio sam poziv Draganu Stojkoviću da pridonese zapisu moje bivše supruge Vesne Zmijanac. U tom periodu Dragan Stojković ne samo da se pokazao kao pouzdan kolega, već je i boravio u našem domaćinstvu. Nisam ni slutila da će se on uplesti u moj brak. No, kasnije se otkrilo da je s Vesnom bio u vezi od listopada prošle godine (1985.). U studenom sam se suočio s teškom odlukom da raskinem vezu s Vesnom Zmijanac nakon što sam otkrio njezine brojne nevjere.

Prava tjeskoba koju sam proživio počela je kad je našem partnerstvu došao kraj. Dijeleći ove intimne detalje, nadam se da ću zatvoriti ovo izazovno poglavlje svog života. Početkom prosinca preselila sam se iz našeg zajedničkog stana u Lješkoj ulici. Kad sam se u siječnju vratio po svoje stvari, ostao sam zatečen kad sam zatekao Vladu Jovanovića, novopostavljenog urednika propagande PGP RTB-a, kako (u donjem rublju) stvara ugodan ambijent u stanu.

Dopustite mi da izrazim svoje divljenje njegovim iznimnim vještinama talentiranog propagandista. Svojom nepokolebljivom predanošću ima potencijala značajno pridonijeti napretku ženskih pjevačica, pa tako i Vesne Zmijanac. Tim koji podržava Vesnu Zmijanac osmislio je strategiju usmjerenu na traženje potvrde kroz iskrene pjesme i potresnu sliku koja prikazuje njezinu tugu uzrokovanu našom nesretnom ljubavi. Iako ne vjerujem da je bilo zle namjere, pristrano promoviranje Vesne preplavilo je moje trenutno mjesto stanovanja. Kemiš je u otvorenom pismu izrazio svoju frustraciju prema onima koji su zdušno prihvatili ove manipulativne propagandne tehnike, koje dovode do neprestanog maltretiranja, nemilosrdnih telefonskih poziva i narušavanja njegovog osobnog prostora.

  • Nemilosrdna muka koju je proživljavao poremetila je njegovu sposobnost da vodi normalan i miran život. Zorica Brunclik, poznata pjevačica podrijetlom iz bivše Jugoslavije, rođena je 29. lipnja 1955. godine u Beogradu. Bila je najstarija i jedina kći, s tri mlađa brata. Zbog brzog razvoda roditelja, djetinjstvo obilježeno siromaštvom proživjela je s majkom u Smederevu. S druge strane, vrijeme provedeno kod očeve rodbine u Beogradu omogućilo joj je život u izobilju, gdje je ispunjavala sve želje. Međutim, njezina je majka, vođena inatom, namjerno spriječila oca Slovaka da je vidi kad je krenula u školu. Unatoč tim izazovima, Zorica se akademski isticala i bila je suosjećajna, uvijek spremna pomoći svojim prijateljima. Upravo ta osobina vrijedna divljenja privukla je pažnju pjevača Bore Spužića Kvake, koji je Zoricu upisao kao društvo svojoj kćeri.

Nadahnuta Kvakinim poticajem, odlučila je svoje glazbene težnje staviti iznad svojih altruističkih sklonosti. S Kvakom na čelu postala je dio prestižne beogradske estrade, izborivši željno mjesto pjevačice u cijenjenom ansamblu Blue Star, koji su predvodila iznimno darovita braća Karić.

Tijekom svog glazbenog puta uspjela je izboriti vremena za upis na tečaj ikebane u Školi za aranžere. Osim toga, odlučila je da se dodatno obrazuje upisom na Ekonomski fakultet u Nišu. Sa svojih 18 godina Zorica je postala majka kćerke Marije. Nažalost, djetetov otac odbio je njezinu bračnu ponudu zbog ranije obveze i na kraju je prekinuo sve veze s njihovim djetetom. Zoričin prvi brak bio je s vođom orkestra i harmonikašem Zoranom Tutićem, s kojim je i nastupala. Zajedno su dočekali sina Đorđa. Međutim, njihova veza bila je kratka i brzo je završila razvodom. Zorici drugi brak s talentiranim harmonikašem Ljubom Kešeljem nije donio sreću kakvu je očekivala. Iako je rodila kćer Miljanu, njen suprug nije htio da je prizna za svoju, što je dovelo do potpunog prekida njihove komunikacije kada je Miljana imala samo šest godina.