Prema astrološkim predviđanjima, postoje pojedinci koji se mjesecu listopadu približavaju sa zamjetnim transformacijama, doživljavajući trunku nelagode. Završetak rujna otvorio je turbulentne uvjete koji su utjecali na svaku osobu na poseban način.

Astrolog Vladimir Vlajić dao je detaljna predviđanja za ovaj vremenski okvir. Posljednjeg tjedna rujna astrolog Vladimir Vlajić iznio je svoje znanje o nadolazećim nebeskim utjecajima. U epizodi emisije Prva “150 minuta” zadubio se u osobe predodređene za ljubavni zagrljaj i one koji bi trebali biti oprezni u odnosima.

Posljednji dani rujna nose jedinstvenu i snažnu energiju, smatra Vlajić. Ova energija ima sposobnost donijeti duboke transformacije. Poravnanje Merkura i Jupitera u aspektu trigona označava rast i povoljan razvoj događaja, posebno za one koji imaju veze s pojedincima iz drugih zemalja ili su uključeni u ambiciozne projekte. Kroz horoskop stječemo uvid u to koji će pojedinci u listopad ući sa značajnim promjenama, a koji bi se mogli susresti s izazovima, uz detaljna objašnjenja za svaku situaciju.

  • Osobe u znaku Ovna i njima odgovarajući podzodijački dvojnici mogu se suočiti s povećanom tjeskobom, osobito u pogledu promjena krvnog tlaka. Dok će većina zadržati dobro fizičko stanje, starije osobe u Ovnu mogu početi osjećati ove osjećaje tijekom drugog dijela godine. U ovom tjednu, emocionalni utjecaj Punog Mjeseca u njihovoj sferi utjecaja ima potencijal izazvati nesuglasice među pojedincima s pretrpanim rasporedom. Unatoč tome, ova će faza proći, otkrivajući temeljne izvore nezadovoljstva i olakšavajući otvorenu komunikaciju unutar postojećih odnosa. Bit će ključno za pojedince u znaku Ovna da se upuste u razigrane šale i uspostave emocionalne veze s drugima, budući da se očekuju pozitivni pomaci u njihovim profesionalnim nastojanjima.

Osobe Bika posjeduju ranjivost koja, na sreću, ne predstavlja značajnu prijetnju. Kada su u pitanju njihove emocije, imaju privilegiju susresti se s obiljem zadivljujućih pojedinaca. Njihova želja za užitkom je nezasitna, a žude za priznanjem i redom. Čini se da magnetski privlače pojedince koji emitiraju umjetničku auru ili su na korak od prihvaćanja različitih interesa ili izgleda. Bez sumnje, kreativnost zauzima središnje mjesto u njihovim životima. Ovaj tjedan predstavlja povoljnu priliku za one koji vode zaposlene živote da se uključe u planiranje obitelji i sudjeluju u zajedničkim pothvatima. U petak i subotu mogu očekivati ​​financijska poboljšanja koja će im nedvojbeno donijeti neizmjernu radost.

Stanje blizanaca je pretežno zadovoljavajuće. Vladar njihovog astrološkog znaka, Merkur, završio je retrogradno kretanje i Blizanci su se vratili u svoje prirodno područje. Iako može postojati blaga sklonost sitničavosti zbog položaja Merkura u Djevici, njihove kognitivne sposobnosti ostaju nepromijenjene. Ovo se razdoblje pokazalo vrlo povoljnim za njih. Što se tiče emocija, bezbrižna priroda Blizanaca čini ih podložnima prijevarama. Za njih bi bilo idealno da ih vodi netko tko im povjerava autoritet. Usred pretrpanog rasporeda zajedničkih putovanja i ležernih aktivnosti, Blizanci će uspjeti pronaći vremena za sebe. Na poslovnom planu, ovaj tjedan predstavlja povoljnu priliku za izradu strategije i širenje mreža, što bi trebalo iskoristiti do četvrtka.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka, kao i odgovarajući podznaci, često doživljavaju povećanu razinu tjeskobe i umora. Posljedično, oni imaju urođenu želju za opuštanjem i opuštanjem. Nažalost, to se pokazalo prilično teškim jer su preplavljeni mnoštvom radnih i osobnih obveza. Ipak, hrabro se suočavaju s brojnim zadacima koje su si postavili, izlazeći kao pobjednici. Nadalje, na emocionalnoj razini, oni imaju potencijal naići na značajnu vezu tijekom kratkog putovanja ili čak kroz područje društvenih medija.

Primarni cilj bit će upravljanje svim stvarima koje se odnose na nekretnine. Osobe rođene u astrološkom znaku Lava trebale bi imati na prvom mjestu održavanje svojih stopala. Oni koji imaju užurbani raspored mogli bi se suočiti s pojačanim osjećajima nelagode, ali očekuje se optimistična promjena kako se tjedan bliži kraju.

Slobodni Lavovi mogu očekivati ​​prekrasno razdoblje ispunjeno cvjetanjem romantike i vatrene strasti. Mogućnost susreta s potencijalnim partnerom postoji, bilo u profesionalnom okruženju ili preko zajedničkih veza. Pomoć kolega, članova obitelji ili mlađih pojedinaca pokazat će se korisnom u radnom okruženju. Preporučljivo je iskoristiti značajne prilike koje se ukažu sredinom tjedna.

Djevice se mogu susresti s poteškoćama s nesanicom, ali ona ih neće opteretiti. Njihova sklonost avanturizmu i spremnost na rizik pridonijet će njihovoj sveukupnoj dobrobiti. Tijekom tjedna, Djevice s pretrpanim rasporedom mogu se naći u situaciji da se preispituju prošlim pritužbama, ali pojavit će se prilike za njihovo rješavanje. S obzirom na njihovu suzdržanu prirodu, Djevicama se preporuča otvorenija komunikacija sa svojim partnerima. Trebali bi prepoznati pozitivan učinak koji njihove riječi mogu imati na njihove voljene, prijatelje ili čak mlađe osobe. Osim toga, Djevice imaju uzbudljivu mogućnost bavljenja vlastitim poduzetničkim pothvatima.

  • Dobrobit pojedinaca rođenih u znaku Vage od iznimne je važnosti, posebice u pogledu virusnih infekcija. Stoga je bitno da svoje zdravlje daju na prvo mjesto. Što se tiče emocija, savjetuje se zaposlenim osobama da održavaju otvorene linije komunikacije sa svojim partnerima. Naime, bit će pojačane napetosti na nebeskom području, osobito u četvrtak i petak. Unatoč njihovoj zadivljujućoj ljepoti, Vage posjeduju izniman temperament i prirodno ih privlače oni koji dijele slične kvalitete. Štoviše, na horizontu se naziru značajne promjene u njihovim profesionalnim životima, točnije u srijedu i četvrtak. Ove promjene imaju potencijal izbaciti ih na čelo njihovih odgovarajućih područja, predstavljajući samo jedan aspekt njihove sveobuhvatne ambicije.

Dobrobit njihovog mjehura trebala bi biti glavni prioritet za Škorpione. Poznati po svojoj intenzivnoj strasti, Škorpioni se često mogu naći uhvaćeni u razne obveze ili uživajući u samačkom životu. Dok zauzeti pojedinci ponekad mogu izazvati zabunu, oni s više slobodnog vremena mogu se upustiti u razgovore s onima koji imaju natrpan raspored. Škorpioni imaju tendenciju širenja svog utjecaja nadaleko i naširoko, pa se mogu očekivati ​​uzbudljivi razvoji događaja na poslovnom planu. Početak i kraj tjedna imaju značajno značenje i obećanja, s divnim iznenađenjima usput. Nevezani Strijelci imaju priliku krenuti na romantično putovanje s drugom osobom, koje ima potencijal podići njihov duh i potaknuti otvorenu i učinkovitu komunikaciju. No, valja napomenuti da bi ova veza mogla ostati skrivena od očiju javnosti.

Zbog svoje sklonosti prema netradicionalnim susretima, Strijelci mogu nenamjerno zanemariti svoje partnere kao rezultat svoje zauzetosti. Iako to može dovesti do povremene napetosti, također je popraćeno trenucima uzbudljivog žara. Obećavajući aspekt je da će poslovno područje donijeti povoljne vijesti i na početku i na kraju tjedna, čime će pridonijeti poboljšanju financijskih okolnosti.

Zauzeti Jarci mogu se suočiti s preprekama u komunikaciji, dok se oni s više slobode mogu mučiti s pronalaženjem kompatibilnih veza. Što se tiče poslovnih pitanja, u drugom dijelu tjedna nije preporučljivo rješavati papirološke probleme; bilo bi razborito odgoditi ih.

Jarci mogu očekivati ​​divan priljev financijskih dobitaka u četvrtak, petak i subotu, što će im nedvojbeno donijeti veliku radost.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vodenjak mogu imati problema s probavom i izazove kada je u pitanju dobar san. Nevezani Vodenjaci mogu naići na zadivljujuću i živahnu osobu koja je mlađa od njih, što dovodi do potencijalne sklonosti upuštanju u tajnu ljubavnu aferu. Iako biste mogli osjetiti blagi osjećaj nelagode nakon radnog dana, također će doći do snažnog naleta uzbuđenja i strasti. Međutim, u smislu vaše karijere, ključno je poboljšati svoje organizacijske vještine, jer to može dovesti do osjećaja frustracije tijekom tjedna.

  • Osobe Ribe trebale bi biti oprezne zbog bilo kakvih slučajeva grčenja mišića ramena. Ove osobe, poznate po svojoj slobodoumnoj prirodi, mogu naići na nekoga tko je nedavno doživio prekid. Zanimljivo, čini se da će prisutnost Riba ovoj osobi donijeti utješan i ohrabrujući osjećaj, osjećaj koji će ona jako cijeniti. Prethodni tjedan pokazao se izazovnim za one s pretrpanim rasporedom, što je dovelo do blagog pada u komunikaciji. Međutim, kako tjedan bude odmicao, oni će uspostaviti snažnu vezu i ostati predani svojim planiranim aktivnostima, na kraju postižući željene rezultate. Ovakav pozitivan ishod Ribama pouzdano predviđa astrolog Vladimir Vlajić.