Kada se pomene slavna pjevačica Ceca Ražnatović, ne može, a da se ne spomene i njen bivši suprug, pokojni Arkan koji je ostavio veliki neizbrisiv pečat na ono što je ona danas. Slažu se mnogi u tome da nije bilo Arkana kako ona nikada ne bi p0stigla ovako veliki uspjeh.

Ceca i nakon toliko godina otkako Arkan nije među živima, nikada ništa loše nije rekla o njemu. Nedavno je tako dala izjavu u kojoj je rekla kako je nju njen Željko zapravo naučio da se ponaša kao prava dama sa manirima, te kako je ona upravo zbog toga postala dama broj jedan u Srbiji.

Ražnatovićeva u ispovesti otkrila kako je nastavila život posle velike tragedije, kao i da sa svojom decom Anastasijom i Veljkom čuva uspomenu na Željka, koji je ubijen 15. januara 2000. godine

– Teško je da dirate najosetljiviju ranu. Nadam se da razumete zbog čega izbegavam da pričam o tome. I dan-danas nemam odgovor na pitanje zašto se to desilo. Zašto je troje ljudi lišeno prava na život? Teško je govoriti oubistvu oca moje dece i prisećati se tog 15. januara.

Uspomenu na Arkana prenela je verno svojoj deci, șinu Veljku i ćerki Anastasiji, koji su bili mali kad se dogodila tragedija. Ceca im svakodnevno spominje tatu, priča anegdote i uspomene koje ima s njim, kao i o ljubavi koju je osećao prema njima.