U medijima su se pojavile informacije da su Ceca i Željko Joksimović nekada bili ili mogli biti i više od “prijatelja”.

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović dugogodišnji su prijatelji, a sudeći po riječima Anastasije Ražnatović nekada su bili više od toga. Naime, kćerka folk zvijezde prilikom gostovanja u emisiji Ami G Show otkrila je malo poznate detalje njihovog odnosa.

‒ Željko Joksimović mi je bio super. Sjećam se da sam tjerala mamu da se zabavlja sa njim jer sam ja premlada za njega – povjerila je Anastasija Ognjenu Amidžiću, ali i milionima gledalaca.

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović svojevremeno su se intenzivno družili, a poznavaoci estradnih prilika tvrde da su se neko vrjeme i zabavljali, ali ta priča nikada nije potvrđena. Folk zvijezda je jednom prilikom ispričala kako su se upoznali.

‒ Vrlo mlada počela sam da nastupam na takmičenjima pjevača‒amatera. Tu sam, na primjer, srela Batu Zdravkovića, mog kolegu, kao djeca smo se upoznali. Ja sam imala osam, a on devet godina. Potom sam srela Joksimovića, ali on je bio na takmičenju za prvu harmoniku u Sokobanji. U vrijeme stare Jugoslavije to je bio ogroman događaj ‒ ispričala je Ceca u emisiji „Ekskluzivno“ i istakla da je za Željka vežu divne uspomene i da je njihovo prijateljstvo za cijeli život.

Šta vi mislite o ovoj izjavi Cece?