– Danas kad se pogledaju nalozi na Instagramu od nekih djevojki iz cijelog svijeta, vidi se jako puno korekcija, koje su danas nadohvat ruke baš svima. Međutim, neke u tome itekako pretjeraju,a mi danas govorimo o jednoj djevojci iz Srbije, koja je definitivno pretjerala u nekim korekcijama, prije svega na usnama.

U dobi od 26 godina, Andrea Ivanova ponosno prihvaća svoje bugarsko podrijetlo i otvoreno dijeli svoja kozmetička poboljšanja. U nastojanju da zadrži mladolik izgled, hrabro je ubrizgavala razne tvari u bočne dijelove nosa, čime je osigurala da izbjegne sve znakove starenja.

Andrea je privukla pažnju javnosti nakon što se podvrgla nevjerojatnih šest zahvata u jednom danu. Unatoč tome što je bila potpuno svjesna uključenih rizika i primala upozorenja od svojih liječnika o potencijalnoj opasnosti za svoj život, ostala je nepokolebljiva u svojoj odluci. Prema njezinim riječima, prisutnost značajnih filera u njezinim usnama i jagodicama uzrokovala je nakupljanje filtera s obje strane njezina lica, što je rezultiralo razvojem bora. Kako biste zadržali mladolik izgled, važno je pravilno hidratizirati i injicirati ove osjetljive regije lica.

Unatoč priznanju nelagode vezane uz zahvate, ova mlada žena, koja je donedavno studirala psihologiju, izražava zadovoljstvo svojim izgledom. Do danas je uložila značajnih 20.000 funti samo u tretmane povećanja usana.

Marljivo dijeleći svaku svoju aktivnost sa svojim pratiteljima na raznim društvenim mrežama, uspijeva se financijski održati kroz svoj rad influencera. Ona samouvjereno ističe svoju stručnost u ovom području, ponosno tvrdeći da ima sposobnost brzog prepoznavanja novih bora koje se mogu pojaviti.

U samo jednom danu njezino je lice doživjelo nevjerojatnu transformaciju, uključujući oblikovanje brade, produljenje i poboljšanje čeljusti, povećanje usana, kao i povećanje istaknutosti jagodičnih kostiju.

DODATNA VIJEST:

Tijekom svog svjedočenja, Stormi Daniels, glumica filmova za odrasle, govorila je o navodnom susretu s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom 2006. godine.

Tijekom svjedočenja spomenula je da se njihov prvi susret dogodio tijekom jednog poznatog golf događaja na kojem su sudjelovale poznate osobe. Razina detalja koje je pružila u sudnici bila je toliko eksplicitna da se sudac Juan Mercan osjećao prisiljenim ubaciti se više puta, naglašavajući važnost ostavljanja određenih aspekata neodređenim.

U četvrtak, 9. svibnja, započet će dugo očekivano suđenje Trumpu, na kojem će ponovno svjedočiti Stormi Daniels.

Danijelsova je u sudnici ispričala svoj susret s Trumpom, navodeći da je s njim imala osobni susret u njegovoj hotelskoj sobi. Demonstrirala je i kako ju je pozdravio dižući nogu. Važno je napomenuti da je Trump negirao bilo kakvu umiješanost u ovu aferu. Stormi je iznijela detalje o sadržaju Trumpove sobe, spomenuvši kako je zaigrano lupkala bivšeg predsjednika po leđima jednim od njegovih časopisa.

Po izlasku iz toaleta zatekla je Skitnicu kako sjedi na krevetu kako u boksericama i majici kratkih rukava. Prva reakcija bila je zaprepaštenje i nelagoda jer ju je neočekivana prisutnost neodjevene osobe uhvatila nespremnu. Bivši predsjednik postavio se tako da joj je prepriječio put do izlaza, iako nije bilo otvorenih naznaka bilo kakve štete ili opasnosti.

  • “Nikad me nije napao, uopće”, pojasnila je. Opisujući njihov susret, spomenula je da su imali intiman čin u misionarskom položaju kada je ona iznenada izgubila svijest. Nastavila je prepričavati kako je izula cipele i držač za četke, no njezino je pripovijedanje prekinuo sudac. Nakon ovog prekida, Stormi je izrazila koliko se osjećala potreseno kada je njezina veza s Trumpom završila i podijelila je svoje napore da dogovori sljedeće sastanke s njim u javnom okruženju.

Prema cnn-u, priznala je da je rijetko razgovarala o njihovom odnosu s drugima zbog osjećaja srama prema njemu.

U svom dokumentarcu pod naslovom “Stormi”, glumica filmova za odrasle detaljno opisuje kako je njezin život doživio potpunu transformaciju 2018. U to je vrijeme javno otkrila svoju intimnu vezu s Trumpom koja se dogodila prije više od deset godina.

U ožujku prethodne godine turbulencije u njezinom životu su se nastavile jer su se protiv bivšeg predsjednika pojavile optužbe za krivotvorenje poslovne evidencije vezane uz financijske transakcije 2016. Optužnica je tvrdila da je isplatio 130.000 dolara izvođačici filmova za odrasle kako bi održao povjerljivost u vezi s njihovom romantičnom upletenošću.

Trump je žestoko zanijekao bilo kakvu upletenost s Daniels i odlučno proglasio svoju nevinost.