– Aleksandra Prijović je u posljednjih godinu dana i više nego eksplodirala po pitanju glazbe, ali i prodaje albuma. Njena posljednja turneja je definitivno oborila sve rekorde gledanosti, a vjerujemo da i sami znate da je punila po nekoliko noći zaredom arene u svim najvećim gradovima u regiji.

Aleksandra Prijović, popularna mlada pjevačica, nije imala prilike da se odmori proteklih godinu dana. Njezino pojavljivanje u showbizu prvi je put da smo nekoliko mjeseci iza kulisa diljem regije pa je odlučila napokon uzeti predah kako bi napunila baterije za nadolazeće poslovne izazove i nastupe. Kako prenose mediji, Aleksandra je sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom napustila Srbiju i započela zasluženi odmor na atraktivnoj turističkoj destinaciji u pustinji. Nakon brojnih napornih nastupa i rekordnih turneja, pjevačica je bila jako umorna pa je morala otići s obitelji odmoriti se i okrijepiti.

Suprug Filip Živojinović nije joj samo najveća podrška već i suradnik koji joj pomaže u stvaranju hitova. Alexander je često isticao kako im je život obogatio sin Alexander. Prema njezinim riječima, Alexander je od trenutka rođenja postao središte njihove obitelji, najveća sreća i ljubav. Prošlog rujna Aleksandra je krenula na turneju East to West, koja je postigla nevjerojatan uspjeh i rekordne posjete diljem regije.

Ulaznice za svaki koncert bile su jako tražene, a Alexandra je uspjela zaraditi više od pola milijuna eura, što je rijetko postignuće čak i za nekoga tko često ulaže više u naočale nego što ona zarađuje. Isto vrijedi i za mnoga poznata zvijezda. Alexandra je bila posebno uzbuđena zbog prvog koncerta turneje koji je održan u Beogradu. “Ovo je bila noć u kojoj sam htjela plakati i uživati ​​u svemu. Nisam skrivala svoje emocije, ali nisam htjela plakati svakih pet minuta o tome kako se zapravo osjećam. Htjela sam plakati cijelu noć zbog nekih Nevjerojatna energija. Bila je to tako uzbudljiva noć”, rekla je pjevačica nakon koncerta.

Aleksandra Prijović sada s obitelji uživa u zasluženom odmoru i pripremama za nove komercijalne aktivnosti i nastupe koji je očekuju. Aleksandra Prijović rođena je 22. rujna 1995. u Belom Manastiru, Hrvatska. Odrasla je u normalnoj obitelji, a kasnije se preselila u Srbiju. Odmalena je pokazivala interes za glazbu, a svoj talent počela je pokazivati ​​već u osnovnoj školi, često sudjelujući na školskim priredbama i pjevačkim natjecanjima. Njezina predanost i talent za glazbu brzo su privukli pozornost lokalne zajednice. Prvi veći uspjeh Prijović je postigla sudjelovanjem u popularnom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”.

Iako nije osvojila nijednu nagradu, izvanredno pjevačko umijeće i osobni šarm donijeli su joj veliku popularnost i ljubav publike. Nastup na ovom natjecanju otvorio joj je vrata profesionalne glazbene karijere. Nakon “Zvezda Granda”, Aleksandra je nastavila da razvija karijeru objavljujući singlove koji su brzo postali hitovi. Najprije je postigla veliki uspjeh sa svojom pjesmom “Shadows” iz 2013. godine, nakon čega su uslijedili hitovi poput “Testament” i “Total Anesthesia”. Njezina glazba spaja modernu pop glazbu s tradicionalnim folklornim elementima i brzo je osvojila srca široke publike.

Aleksandra Prijović, uprkos mladosti, već je izgradila impresivnu karijeru. Njezina posvećenost glazbi, podrška obitelji i ljubav publike učinili su je jednom od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica na ovim prostorima. Slobodno možemo reći da je pred njom još mnogo uspješnih godina, a hit pjesma koja je obilježila balkansku glazbenu scenu i dalje aktivno radi na novim projektima. Iako je trenutačno na odmoru s obitelji, planira nove glumačke i glazbene projekte koji će sigurno oduševiti njezine obožavatelje. Njezina ambicija i predanost glazbi jamče joj da će i dalje biti jedna od vodećih figura balkanske glazbene scene.