Darko Filipović proslavio se u prvoj sezoni Zvezda Granda, gdje je stigao do finala. Ovo postignuće posebno je vrijedno pažnje s obzirom na to da se dogodilo u najjačoj sezoni u povijesti showa. Naime, u toj su sezoni sudjelovale i ugledne natjecateljice poput Tanje Savić, Milice Todorović i brojnih drugih.

Vijest o razvodima nekoć nerazdvojnih parova u showu obrušila se na nas nezaustavljivom snagom. Svakim danom koji prolazi, pojavljuju se novi detalji vezani uz njihovu nekoć cijenjenu vezu, bacajući svjetlo na prisutnost nepoštenja i izdaje.

Na spomenutom popisu nalazi se i Darko Filipović, poznati pjevač koji se nakon gostovanja u “Zvezdama Granda” odlučio povući iz javnosti i prioritet staviti na porodične obaveze. Međutim, nedavno je izazvao interes javnosti otkrivši da je njegova supruga bila u nevjeri s njihovom najbližom osobom od povjerenja. Tokom 12 godina Darko i njegova supruga Jasmina gajili su ljubav koja je plijenila pažnju i divljenje mnogih. Njihovo ekstravagantno vjenčanje postalo je tema rasprave koja se zadržala u mislima ljudi. Nakon što su zajedno proveli godinu i pol dana, Darko i njegova draga izmijenili su zavjete i tako učvrstili privrženost jedno drugom. Iako su isprva planirali održati ceremoniju u Beogradu, naposljetku su je odlučili preseliti u Leskovac, mjesto koje vrvi razgranatom mrežom prijatelja i obitelji.

Nakon što je njihov razvod bio opsežan u medijima, Filipović je odlučio ne ulaziti u detalje njihove rastave, a prioritet im je bila dobrobit kćeri. Ipak, na kraju se odlučio izravno suočiti s istinom, otvoreno priznajući da je njegova supruga bila u izvanbračnoj zajednici s poznanikom od povjerenja.

U trenutku nepokolebljivog samopouzdanja, Darko je hrabro izjavio: “Ako nije u pitanju sramota, onda morate otkriti pravi motiv.” Upuštajući se u dugotrajnu nevjeru s bivšim partnerom, sasvim je prikladno da nosi težinu srama, pogotovo s obzirom na to da je se njegova vlastita obitelj odrekla. Jasno je da moja savjest ostaje neokaljana po ovom pitanju.

BONUS TEKST

Prije pet godina Slavica Ćukteraš i golman Vladimir Avramov finalizirali su razvod. Mediji su izvijestili da je razvod bio prijateljski, vođen njihovom zajedničkom predanošću dobrobiti svoje kćeri. Međutim, među njima nije sve ostalo mirno. Prošle su godine oboje podnijeli policijske prijave jedan protiv drugoga, navodeći kao razlog prijeteće poruke. To je dovelo do spornog spora oko skrbništva.

Nakon 11 godina braka s Dušanom, Tanja Savić je donijela odluku o raskidu braka jer je on bez njenog dopuštenja odveo njihove sinove u Australiju. Nakon godinu i pol dana mukotrpne pravne bitke, pjevačica je dobila skrbništvo. Tanja je više puta izrazila svoju sreću, ističući svoju novostečenu slobodu da sama diktira tijek svog života. Trenutno je u vezi s pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je od nje mlađi 11 godina.

Darko Lazić i Ana Sević zajedno su sudjelovali u show programu, gdje je među njima procvjetala duboka ljubav. Njihova je ljubav brzo rasla, što ih je natjeralo da se odvaže i požele dobrodošlicu kćeri u svoje živote. Nažalost, 2018. godine donijeli su tešku odluku o raskidu braka, iako su donedavno ostali zakonski vezani. Pjevač je sada otkrio razlog kašnjenja potpisivanja papira za razvod.

U razgovoru za Story Darko je izrazio razočaranje što nisu uspjeli da se dogovore oko starateljstva nad njihovom kćerkom. Iako uviđa važnost odrastanja djeteta uz majku, posebno s obzirom na to da ćerka ide u vrtić u Beogradu i buduće školovanje, Darko želi zakonsko pravo da se ravnopravno uključi u njen odgoj. Nakon što uspiju postići konsenzus o ovom pitanju, njihov će razvod biti službeno zaključen.

Darko je nakon raspada braka ušao u nedozvoljenu vezu s Marinom Gagić, ali je i tu vezu brzo prekinuo. On je trenutno u braku s Katarinom, a njihovom vjenčanju uz supruga Danijela prisustvovala je i Ana Sević.