Početkom godine Marija Šerifović, poznata pop pjevačica, prigrlila je majčinstvo. Unatoč tome što je bila otvoreno homoseksualna osoba, Marija nikada nije imala rezerve prema instituciji braka. Iskusivši izazove s kojima su se susrele njezine prijateljice u vlastitim brakovima i odrastajući uz rastavljene roditelje, sebe nikada nije zamišljala kao nekoga tko će sklopiti brak.

Prepoznajući značaj obiteljskih veza, Marija Šerifović posjeduje duboko razumijevanje i uvažavanje uloge obitelji. Unatoč tome što je u adolescenciji doživjela razvod roditelja, Marija ostaje čvrsto uvjerena da je brižno i nježno kućno okruženje ključno za cjelokupnu dobrobit djeteta. Iako gorljivo promiče očuvanje obiteljskog jedinstva, priznaje da bi o razvodu trebalo razmišljati samo kao o posljednjem lijeku nakon što su iscrpljene sve druge mogućnosti.

Iako je Marija Šerifović otvoreno pričala o raznim temama, namjerno je odlučila da ne razmišlja o braku. Unatoč tome što su je novinari često ispitivali, vješto je izbjegavala odgovore, vjerojatno zbog odsutnosti ikoga tko bi u tom trenutku mogao ispuniti taj san.

Preuzevši ulogu majčinske figure u području pop glazbe, doživjela je značajne transformacije u raznim aspektima svog života. U svjetlu njezinog iskrenog zahtjeva, njezini predani sljedbenici obasuli su je upitima, žarko želeći saznati njezino stajalište o pitanju braka.

Među brojnim upitima jedno se pitanje istaknulo kao najhitnije: Kada ćemo imati čast svjedočiti vašim svadbenim svečanostima? Nakon Marijinog prosvjetljujućeg javnog čitanja, početak predstavljanja predstavljao je izvanrednu priliku koja nam je prije izmicala. Crpeći iz vlastitih osobnih susreta i posebne perspektive, Marija tvrdi s nepokolebljivim samopouzdanjem da korištenje papira i pravne papirologije, osobito u području brakorazvodnih postupaka, može pogoršati probleme i dodatno opteretiti ionako izazovan proces rastave. Od iznimne je važnosti osigurati da se takvi dokumenti povjere osobama koje su prikladne za tu odgovornost.

U slučaju da dođe do takvog scenarija, predviđa se da će Marija odustati od iznošenja pojedinosti javnosti, kao što je od toga bila suzdržana tijekom devetomjesečnog praćenja trudnoće surogat majke, što je u konačnici rezultiralo rođenje očaravajućeg potomka. Marija Šerifović, istaknuta srpska pop pjevačica i glazbena producentica, rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu. Njezina izvanredna pobjeda na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. dovela ju je u carstvo globalnog priznanja. Marija potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u svijet glazbe, s bakom i djedom koji se bave izvođenjem tradicionalnih gradskih pjesama te roditeljima Vericom i Rajkom koji surađuju kao članovi ansambla Žaoka.

Nakon što je 2004. godine postala poznata na domaćoj glazbenoj sceni, Marija Šerifović je svojom očaravajućom kreacijom “Bol do ludila” dovela do trijumfa na Budvanskom festivalu. Ipak, njezina prekrasna izvedba pjesme “Molitva” na Eurosongu 2007. istinski je oduševila publiku diljem Europe.

Do 2024. godine učvrstila se kao jedna od najistaknutijih pjevačica u regiji, s uspješno objavljenih ukupno šest studijskih albuma. Osim toga, ima stalnu ulogu u cijenjenom žiriju renomiranog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Unutar Marijine obitelji njezin polubrat Danijel Pavlović proslavio se sudjelovanjem u “Operaciji trijumf” te je prepoznat po svom izuzetnom talentu za pjevanje i stručnosti kao vokalni instruktor. Marija potječe iz obitelji duboko uronjene u svijet glazbe, budući da joj je majka Verica Šerifović poznata pjevačica, a otac Rajko Šerifović pokazuje iznimne glazbene sposobnosti.

Verica i Rajko su prije vjenčanja 1982. bili članovi grupe Žaoka u Inđiji, no njihova je veza prekinuta prije rođenja kćeri Marije. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji je također imao prirodni talent za pjevanje. Glazbeno nasljeđe u Marijinoj obitelji je evidentno jer su njezini djed i baka bili poznati po izvođenju starogradskih pjesama. Ova loza glazbenog umijeća jasno se očituje u samoj Mariji. S nepunih 12 godina debitirala je na festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku očaravajućom izvedbom pjesme “Uvek ću te voleti”. Svojom izvanrednom interpretacijom i osebujnim izborom pjesama, izborila je prvo mjesto i pobrala široku hvalu.

Godine 1998. Marija i njezina majka Verica udružile su snage i napravile zadivljujući duet pod nazivom “Moje bube”. Ova suradnja nije samo pokazala Marijine iznimne glazbene sposobnosti, već je i učvrstila njen položaj u glazbenom svijetu. Uz svoju duboko ukorijenjenu strast prema glazbi, Marija je značajan naglasak stavljala na svoje akademsko bavljenje. S uspjehom je završila srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu.

Vođena željom da proširi svoje znanje o menadžmentu, Marija se, oboružana srednjoškolskim obrazovanjem, proaktivno odlučila za studij menadžmenta u Beogradu. Ova odluka ne samo da pokazuje njezinu nepokolebljivu predanost akademskim aktivnostima, već također naglašava njezinu duboko ukorijenjenu strast prema glazbi.