Prošle su točno četiri godine od tragične pogibije legendarnog Šabana Šaulića. Gubitak koji i danas proganja Srbiju i okolinu. Cijenjeni umjetnik iza sebe je ostavio vječni repertoar pjesama s vrha top ljestvica koje su zacementirale njegovu vječnu ostavštinu, a javnost još živo pamti šokantan skandal koji je sve iznenadio.

Ivona Negovanović Cuca, perspektivna pjevačica, iskoristila je priliku da sudjeluje u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, što joj je donijelo veliku slavu. Njezina je slava dodatno porasla kada je otvoreno otkrila postojeću vezu s slavnim kraljem narodne glazbe, čime je učvrstila svoju poziciju voljenog partnera. U intervjuu je otkrio da se njihov prvi susret dogodio u njegovoj rezidenciji u Krčedinu.

Ono što je šokantno je da je pjevačeva supruga Gordana izrazila loše namjere prema Iwoni, pa čak i angažirala ljude da joj naude.Gordanin motiv bio je ukrasti Iwonine stvari i unakaziti joj lice. Srećom, Iwona je uspjela brzo otkriti ovaj zlokobni plan i odmah ga prijaviti vlastima. I sam Šaban je bio svjestan ovih okolnosti.

No, žalosno je što su službeni dokumenti koji se odnose na ovaj incident misteriozno nestali iz policijskih arhiva.

Kad je Cuca imala samo 14 godina, upoznala je Šabana koji je ostavio dubok utjecaj na nju.Dok ju je gledao, osjetila je kako je preplavljuje val srama. Njihova priča počela je tim susretom, kada ih je Šaban doveo iz Bosne u Beograd i od tada su nerazdvojni. La Cuca je svoju ulogu ljubavnice ponosno dijelila s javnošću i smatrala je važnom prekretnicom u svom životu. Otkriće je šokiralo mnoge ljude.

U intervjuu nacionalnim medijima 2016.Izrazila je želju da bude društvo Šabanu Šauliću ako se on može reinkarnirati. Kao slobodna žena, vjerovala je da ima pravo imati dijete s njim. Međutim, priznala je da bi takav potez bio povezan s brojnim izazovima i preprekama. Ipak, naglasila je da bi, da su okolnosti bile drugačije i da je imala vremena, do sada s njim osnovala obitelj.