Sanja Kužet, poznata i zanosna voditeljica koja se proslavila učešćem u popularnoj emisiji “Zvezde Granda”, zauzima važno mjesto u svijetu estrade.

Zajedno sa svojim cijenjenim kolegom Vojom, Nedeljković nastavlja da nepokolebljivo podržava natjecatelje u svakoj epizodi. Velika produkcija nedavno je otkrila zanimljive vijesti vezane uz cijenjenu voditeljicu.

Nedavno je objavljeno da će Sanja Kužet, cijenjena voditeljica showa, ostatak sezone odustati od svoje uloge. Razlog njezina odlaska je radosna vijest o trudnoći i potreba da se usredotoči na svoj nadolazeći put majčinstva.

Ulaskom u 2024.godinu, Grand produkcija sa oduševljenjem objavljuje uzbudljivu objavu da naša voljena voditeljka Sanja Kužet trenutno čeka dječaka sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem. Kako je Sanja trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, od glavne uloge u “Zvezdama Granda” zasluženo će se odmoriti kako bi se u potpunosti posvetila novom poglavlju u svom životu.

Najiskrenije čestitamo Sanji i Nemanji koji željno iščekuju dolazak svog mališana u našu proizvodnju.

Jako sam ponosna što sam majka dva divna dječaka. Andrije koji trenutno ima 14 godina i Strahinje koji će uskoro napuniti šest godina.U prošlom braku imala sam sreću da imam starijeg sina Andriju. Sada sa sadašnjim mužem imam sina Strahinju. Također, željno iščekujemo rođenje drugog djeteta. Moj suprug Nemanja Živojinović je marketing menadžer auto kuće, naš brak je srećan i skladan.

Naša ljubavna priča počela je kad smo bili u dvadesetima, ali nažalost tada nije išlo pa smo svatko krenuli drugim putevima.

Kad smo se ponovno sreli deset godina kasnije, upravitelj je primijetio da smo lako zaobišli uobičajene pretpostavke i predrasude, te tako pojednostavili cijeli proces.Nemanja, Sanjin suprug, uopće se ne voli eksponirati u javnosti i zajedno su odlučni zaštititi privatnost svoje obitelji.

Sanja je ranije izrazila namjeru da zadrži jasnu razliku između osobnog i profesionalnog života, ističući da su svi njezini profili na društvenim mrežama posvećeni isključivo njezinim profesionalnim obvezama, u skladu sa kolektivnim težnjama njezine zajednice. Ima duboku i osobnu povezanost s ovim aspektom svog života i nerado otkriva previše osobnih informacija.