Kada je bračni život u pitanju, holivudski glumci su većinom bili nemirni. Malo je onih koji imaju uspješne brakove iza sebe, a danas ćemo pisati o Kevinu Kostneru.

Na Filmskom festivalu u Cannesu Kevin Kostner, proslavljeni glumac poznat po ulozi u hvaljenoj seriji “Yellowstone”, iznenadio je otkriće u povodu odlaska iz serije. U razgovoru za Deadline, Kostner je razotkrio lažni prikaz njihovog razlaza u produkciji “Yellowstonea”. Suprotno onome što je prikazano, glumac je zapravo osigurao ugovor za petu, šestu i sedmu sezonu. Nakon opsežnih višemjesečnih pregovora, u veljači je postignut novi sporazum. Međutim, umjesto pojedinačnih sezona za šest i sedam, ugovor je obuhvatio 5A i 5B. Unatoč ovom dogovoru, ostaje mogućnost snimanja šeste sezone.

Uz svoje televizijske obveze, glumac planira posvetiti vrijeme svom nadolazećem filmu, “Western Horizon: An American Saga”, dok također žonglira sa zahtjevima snimanja za “Yellowstone”. Ukupno 43 dana bila su posvećena početnom dijelu pete sezone “Yellowstonea”, koja je konačno debitirala krajem 2022. Kostner je stekao reputaciju iskusnog šarmera u području filmske produkcije. Unatoč braku, glumac je bez muke osvojio brojne žene. Kevin, koji je prije bio u braku s glumicom i aktivisticom Sindi Silva (67), bez zadrške se upuštao u izvanbračne avanture. Godine 1978., nakon tri godine udvaranja, izmijenili su zavjete i posvetili se jedno drugome.

Obitelj para proširila se dolaskom troje djece: Lili (37), Eni (39) i Joea (35). Tijekom njihovog braka, Kevin je smatran oličenjem idealnog supruga, a njihov odnos smatran je besprijekornim. No, sve je krenulo drastično kada su skandalozne priče o glumčevoj nevjeri, uključujući i onu vezanu uz Halle Berry, počele dominirati naslovnicama tračerskih časopisa. Unatoč njihovim najvećim naporima da spase svoju zajednicu, njihovi pokušaji su se pokazali besplodnim. U zajedničkoj izjavi objavili su kraj svog 16-godišnjeg braka. Srećom, uspjeli su postići mirno rješenje u vezi sa svojom djecom i financijskim pitanjima, dovršivši sveobuhvatnu bračnu nagodbu.

Nakon službenog razvoda 1994. godine, glumac je dobio slobodu otvorenog ljubavnog povezivanja s drugim ženama. Američki mediji opsežno su se raspisali o tome da je bivšoj supruzi isplatio nevjerojatnih 80 milijuna dolara. Jedna značajna veza koju je Kevin imao tijekom braka sa Cindy bila je s pokojnom i poznatom pjevačicom Whitney Houston. Njihova se veza učvrstila tijekom zajedničkog rada na romantičnom filmu “Tjelohranitelj”, koji je premijerno prikazan 1992. godine. Prema riječima njihovih kolega, neosporna privlačnost između glavnih zvijezda filma bila je očita od trenutka kada su se prvi put sreli na setu, a njihova neporeciva kemija bila je očita svima koji su bili uključeni.

Generiranje rekreiranog teksta za ovaj odlomak:

S nevjerojatnom zaradom od preko 400 milijuna dolara, ovaj je film ostavio značajan utjecaj. Datum koji mu je ostao urezan u sjećanje je 11. veljače 2012. kada je doživio duboku tugu zbog tragične i prerane smrti Whitne. Tragično je podlegla predoziranju drogom, tragično preminuvši u kadi. Dok je održao duboko iskren govor u njeno sjećanje, suze su tekle niz lice glumca, ne mogavši ​​obuzdati emocije. U trenutku ranjivosti njegovi najbliži pratitelji otkrili su njegovo priznanje da je Whitney bez sumnje jedina prava ljubav njegova života.

Nakon razvoda od prve supruge, Kostner se upustio u romantične veze s poznatim glumicama Michelle Pfeiffer, Mirom Sorvino i Courtney Cox. Nakon toga je održavao veze sa supermodelima Naomi Campbell, Angie Everhart i Carlom Bruni. Na kraju se spetljao s glumicom Bridget Rooney, koja je tada imala 59 godina. Zajedno su dočekali sina Liama, koji danas ima 28 godina. Nažalost, njihova je veza bila kratkog vijeka, završivši prije nego što je njihov sin poduzeo prve korake. Katalizator njihovog rastanka bila je Kevinova kratka veza sa supermodelom Elle McPherson.

Dok su bili u paru, glumac je zadržao određenu razinu emocionalne odvojenosti od sina, no Bridget je ipak sačuvala njihovu ekonomsku sigurnost osiguravši mu pozamašnu svotu od 10 milijuna dolara. Glumac je od 2004. godine u bračnoj zajednici s Kristin Baumgartner (49), a dijele troje djece: Kayden (17), Grace (13) i Hayes (14). Iako se našla pod lupom javnosti zbog optužbi za seksualni odnos tijekom masaže u prestižnom golf hotelu, Kristin je nepokolebljivo ostala uz njega.

U listopadu 2004. incident za koji se tvrdilo da se dogodio u toplicama smještenim u hotelu The Old Course u St Andrewsu, Fife. Nakon braka koji je trajao 18 godina, razvod je službeno okončan u veljači ove godine. Nakon razvoda, bivši supružnici su se nagodili i dogovorili da će zajedno brinuti o svoje troje djece. Kostner je prošle godine iznio optužbe da mu je bivša supruga prije razvoda prikrila vrijednu imovinu.

Glumac je tvrdio da je Kristin koristila njegove financije za kupnju osobnih stvari i neovlaštena podizanja s kreditnih kartica svojih zaposlenika. U početku je tražila mjesečnu alimentaciju od 248.000 dolara, ali ju je kasnije smanjila na 129.755 dolara, navodeći da je to neophodno kako bi se zadržala navika života njihove djece. Kao odgovor, Kostner je predložio alternativni iznos od 51.009 dolara. Naposljetku, sud je odredio da će glumac mjesečno plaćati 63.209 dolara alimentacije, što je značajno smanjenje od Kristininog početnog zahtjeva.