Hana Huljić i Petar Grašo su prije dvije godine ostavili sve bez teksta kada se saznalo da su u emotivnoj vezi. To nije niko mogao ni da zamisli, jer je tada Petar bio u dugogodišnjoj vezi sa Danijelom Martinović. Hana im je na sve to bila kućna prijateljica, i većina javnosti je u tim trenucima stala na stranu Danijele Martinović.

Fascinaciju javnosti izazvalo je otkriće ljubavne veze kćeri Tončija Huljića i Petra Graše. Za ovu povećanu znatiželju zaslužna je opsežna 25-godišnja suradnja koju dijele Tonči Huljić i Danijela Martinović.

  • Hana Huljić s velikim je oduševljenjem prenijela toliko iščekivanu objavu. Rođenje voljene kćerkice Albe 17. srpnja 2022. godine neizmjernom je radošću ispunilo srca Petra Graše i Hane Huljić, postavši u trenutku središtem njihova svemira. Hana, svim srcem posvećena njegovanju njihovog dragocjenog blagoslova, svjesno je odlučila minimizirati svoje javne angažmane i suzdržati se od samopromocije na društvenim platformama. To je dovelo do raznih glasina i nagađanja oko njezine odsutnosti iz medija, a neki su čak nagađali o mogućnosti budućih trudnoća.

Nakon mnogo nagađanja, Hana Huljić napokon je otkrila pravi razlog svog privremenog izbivanja. Hana je marljivo radila na posebnom projektu posljednjih mjeseci i uzbuđena je što može podijeliti pozitivan ishod. Unatoč tome što se na njih gleda kao na skladan par, Petar Grašo i Hana Huljić zapravo su već duže vrijeme u prikrivenoj ljubavnoj vezi, što izaziva zabrinutost oko stanja u Petrovu braku za koji se vjeruje da nije baš idealan. Doista je obeshrabrujuće svjedočiti izazovnim okolnostima s kojima se suočava Hanica, predana samohrana majka. Nadalje, odsutnost Albinog oca u važnim trenucima poput odlaska iz bolnice ili prisustvovanja njezinom krštenju nedvojbeno predstavlja tešku situaciju.

  • Hanini emocionalni izazovi istaknuti su na široko korištenoj platformi društvenih medija “Instagram” nakon njezinog solo nastupa s kćeri tijekom krštenja u veljači. Nedavni napisi hrvatskih medija otkrili su kako poznati glazbenik već gotovo dvije godine živi odvojeno od svoje uže obitelji. Ipak, pjevačica je istaknula da se, unatoč šuškanjima, veza između Petra Graše i Hane Huljić i dalje razvija i napreduje u pozitivnom smislu. Iako je obeshrabrujuće promatrati širenje uvredljivih komentara, ključno je priznati da je njihova veza nepokolebljiva i otporna.

BIOGRAFIJA

  • Od djetinjstva je uronjen u svijet glazbe. Sa svojih nepunih 16 godina napisao je zadivljujuću pjesmu “Božica” koju je 1995. godine na Dori izveo Oliver Dragojević i zauzeo zapaženo 2. mjesto. Još jedan Grašin dragulj, “Vrime Božje”, našao je svoje mjesto na Oliverovom albumu Vrime iz 1995., učvrstivši njegovu reputaciju nadarenog mladog tekstopisca. Doris Dragović imala je privilegiju da Grašo sklada dirljivu pjesmu “Da si tu”, koja je označila početak njegove samostalne karijere.

Svojom debitantskom pjesmom “Trebam nekoga” na Zadarfestu 1996. godine sjajno je nastupio s debitantskom pjesmom, a Oliver je istovremeno svojom zanosnom pjesmom “Gore si ti” osvojio i glavnu nagradu stručnog žirija, čime je skočio do nevjerojatne popularnosti. Uspjeh pjesme “Trebam nekoga” na vrhovima ljestvica više od 12 uzastopnih tjedana označio je početak Grašinog puta kao jednog od najuspješnijih i najuspješnijih pop umjetnika i tekstopisaca mlađe generacije.

Godine 1997. svoju je novostečenu popularnost učvrstio izdavanjem hit singla “Idi” iz filma Dora, čime je osvojio hvalevrijedno drugo mjesto. Time je započela njegova plodna suradnja s Tončijem i Vjekoslavom Huljić, a vrhunac je bila njihova pjesma “Ne boli me” koja je iste godine osvojila prestižnu nagradu Melodije hrvatskog Jadrana.

Njegovi iznimni nastupi na festivalu su se nastavili, dovevši ga do još jednog trijumfa 2000. godine s autorskom skladbom “Sve nas manje ima tu”. Objava njegovog debitantskog albuma Mješ nadna oblaka krajem 1997. godine ruši rekorde prodajom u nevjerojatnih 110.000 primjeraka, osiguravajući mu status najprodavanijeg muškog izvođača u hrvatskoj povijesti, a tu titulu nosi i dan danas.