– Hana Huljić je do prije dvije godine, bila poznata samo po tome što je kćerka od Toni Huljića. Pojavila se tek u nekoliko spotova grupe Magazin, kao i u jednom spotu od Danijele Martinović, kada je imala samo 6 godina. Puno godina poslije, toj istoj Danijeli je otela vjerenika, Petru Grašu, za koga se udala, a danas imaju i kćerku Albu, koja se rodila prošle godine.

Zaintrigiralo je javnost nedavno otkriće romantične veze Petre Graš i kćeri Tončija Huljića. Ovakav zadivljujući razvoj može se zahvaliti opsežnoj 25-godišnjoj suradnji Tončija Huljića i Danijele Martinović, što nedvojbeno pridonosi fascinaciji oko ove vijesti.

  • Na radost svih, Hana Huljić radosno je najavila dugo očekivano otkriće. Petar Grašo i Hana Huljić 17. srpnja 2022. proslavili su dolazak drage kćerkice Albe koja je vrlo brzo postala žarište njihovih života. Hana, svim srcem posvećena njegovanju njihova dragocjenog dara, namjerno je ograničila svoje javne nastupe i suzdržala se od samopromocije na društvenim mrežama. To je potaknulo glasine i nagađanja o njezinoj odsutnosti iz medija, a neki su čak razmišljali o potencijalnoj drugoj trudnoći.

Nakon mnogo nagađanja, Hana Huljić napokon je otkrila pravi uzrok svog privremenog izbivanja. Proteklih nekoliko mjeseci Hana je marljivo radila na posebnom projektu i sa zadovoljstvom može podijeliti pozitivan ishod. Unatoč tome što su prepoznati kao skladan par, Petar Grašo i Hana Huljić već su duže vrijeme u tajnosti u vezi, što dovodi do zabrinutosti u kakvom je stanju njihov navodno besprijekoran brak. Promatranje izazovnih okolnosti s kojima se suočava Hanica, predana samohrana majka, doista je obeshrabrujuće. Nadalje, Albina nevolja, u kojoj je njezin otac odsutan u važnim trenucima poput odlaska iz bolnice ili prisustvovanja njezinom krštenju, nesumnjivo predstavlja poteškoću.

Kroz komentare na popularnoj društvenoj mreži “Instagram” u prvi plan su stavljene emocionalne poteškoće s kojima se Hana susrela nakon njenog solo nastupa s kćeri na krštenju u veljači. Osim toga, nedavni napisi u hrvatskim medijima otkrili su kako poznati glazbenik već gotovo dvije godine živi odvojen od uže obitelji. No, pjevačica je dala do znanja da, unatoč nagađanjima, veza Petra Graše i Hane Huljić cvjeta i napreduje pozitivno. Obeshrabrujuće je svjedočiti kruženju uvredljivih primjedbi, ali važno je zapamtiti da je njihov odnos i dalje jak i otporan.