– Kao što i možete sami da zaključite po naslovu našeg današnjega članka, govorićemo o likovima koji su uradili toliko plastičnih korekcija, da se više ne mogu ni prepoznati., Jako je puno primjera u današnjem svijetu, a sljedeća priča će vas definitivno ostaviti bez teksta.

Otkriće da se čovjek nekoć skrivao iza ove fasade krajnje je zapanjujuće. Rodrigo Alves ima jedinstveni cilj: zadiviti što više pojedinaca tijekom svog postojanja, a do sada je bio iznimno uspješan u postizanju tog cilja.

Točnije, ova je osoba podvrgnuta nizu kozmetičkih zahvata kako bi iz tradicionalnog Brazilca poprimila izgled bijele, plavokose osobe po imenu ŽIVI KEN. Nakon što je prošao niz značajnih operacija, uspješno je transformirao svoj izgled u lutkastu figuru, što ga je naposljetku navelo da donese odluku koja mu je promijenila život da prigrli ženstvenost.

Barbie, prije poznat kao Ken, prošao je niz skupih operacija, koje su koštale više od milijun dolara, kako bi postigao željeni izgled. Brojna izvješća pokazuju da je prošao više od 100 kirurških zahvata kako bi postigao sadašnji izgled. Dok su paparazzi uhvatili njezin besprijekoran izgled na ulici, pomniji pregled otkrio je da joj je koža bila toliko nategnuta da je izgledala na rubu pucanja, zbog čega se savjet liječnika protiv bilo kakvih plastičnih operacija za ovu ženu čini ne samo naivnim, već i potpuno opravdanim .

Prema izvješćima međunarodnih medija, Jesika je prošla nevjerojatnih 11 operacija nosa, što je rezultiralo ozbiljnim poteškoćama s disanjem i nemogućnošću potpunog zatvaranja očiju. Osim toga, otputovala je u Tursku na operaciju želuca, zbog koje ima samo 20 posto kapaciteta želuca i potpuni izostanak gladi.

Kruže glasine da je pokušala presaditi maternicu u Brazilu, što je revolucionarni pothvat koji bi je, ako je istinit, proglasio prvom transrodnom ženom koja je postigla takav pothvat. Unatoč snažnom protivljenju obitelji i pokušajima da je “prizovu pameti”, Jesika ostaje odlučna i odbija odustati, unatoč nedavnim izazovima s gangrenom pojedinih dijelova tijela nakon intervencija.

Prema riječima prijatelja koji ju je pratio u Azerbajdžan na još jedan lifting i liposukciju, njezina koža pokazuje znakove propadanja na određenim područjima i pogoršava se nakon operacije. Dodatne slike potražite u galeriji u nastavku.

Dodatni tekst:

Utjecaj astroloških znakova na različite aspekte naših života, poput naše privlačnosti i magnetizma, doista je zadivljujući. Određeni znakovi zodijaka razlikuju se po fizičkoj privlačnosti i šarmu, a žene rođene pod ova četiri znaka stalno privlače pažnju kamo god krenu.

Na vrhu popisa su Lavice, koje posjeduju izuzetan šarm, samouvjerenost i karizmu. Njihova blistava i primamljiva prisutnost bez napora privlači druge. Lavice nisu samo izvana lijepe, već posjeduju i unutarnju ljepotu koja sjaji. Njihova hrabrost, strast i vitalnost čine ih jednostavno neodoljivima.

Idući naprijed, imamo znak Vage. Žene rođene pod ovim astrološkim znakom poznate su po besprijekornom osjećaju za estetiku i eleganciju. Posjeduju jedinstvenu sposobnost da bez napora spoje ljepotu s inteligencijom, osvajajući srca onih oko sebe. Njihov neodoljivi šarm i iskrena ljubaznost čine ih privlačnim sugovornicima, dok njihovo duboko poštovanje umjetnosti i svega lijepog samo pridonosi njihovoj privlačnosti.

Škorpion, treći znak na našem popisu, povezan je sa ženama koje odišu privlačnom aurom koja proizlazi iz njihove zagonetne i zapovjedničke naravi. Njihova magnetska prisutnost i prodoran pogled čine ih gotovo neodoljivima. Njihov žarki temperament i nepokolebljiva predanost njihovim nastojanjima doprinose njihovoj neizmjernoj privlačnosti.

  • Zatim, razgovarajmo o Ribama. Ove osobe su često prepoznate po svojoj nenaglašenoj privlačnosti i nježnoj naravi. Njihova sposobnost empatije, suosjećanja i eterična suština često osvajaju druge. Ribe posjeduju jedinstvenu sposobnost stvaranja dubokih veza s drugima, što pojačava njihovu privlačnost.