– U posljendjih mjesec dana skoro u potpunosti se smirila fama oko razvoda Dragane Mirković i Toni Bijelića. Vjerujemo da se i sami sjećate, kako su mediji svakodnevno pisali na ovu temu, a sada su se ipak svi pomirili sa činjenicom da se njih dvoje ipak razvode….

Pjevačica Sandra Prodanović, poznata pod umjetničkim imenom Sandra Afrika, u nedavnom je intervjuu progovorila o vezi s prekaljenom umjetnicom Draganom Mirković. Sandra je ispričala kako je na početku svoje karijere sva financijska sredstva ulagala u promotivne napore, a Dragana je odigrala ključnu ulogu u podršci njezinim televizijskim nastojanjima. Dragan, značajna osoba u Sandrinoj prošlosti, bio je oslonac u ranim danima njezine karijere kada se osjećala izolirano od svih ostalih.

  • Sandra je Draganu poklanjala potpuno povjerenje u razdoblju od pet-šest godina, povjeravajući mu svoj mukotrpno zarađeni prihod na mjesečnoj bazi. Dok je osigurano pokrivanje najamnine i osnovnih troškova, preostala su sredstva dodijeljena oglašavanju, pisanju pjesama i produkciji glazbenih spotova. Sandra je otvoreno izrazila svoje duboko divljenje Dragani i njenoj sestri, ističući izuzetnu sinergiju koju posjeduju. U međuvremenu, kako sam se svim srcem posvetio svojim profesionalnim nastojanjima, nesvjesno sam počeo iritirati neke kolege koji su imali veliko iskustvo u industriji.

Pitali bi: “Što namjerava? Još jučer je nastupala s Miletom Kitićem, a sad traži toliki honorar.” Razmijenjene su brojne primjedbe, a situacija je eskalirala do točke u kojoj je Dragana dobila anonimni e-mail u kojem se insinuira tajna ljubavna veza između mene i njezinog partnera Tonija. Tijekom svojih posjeta njihovoj rezidenciji, povremeno bih dostavljao naknadu za njihova televizijska pojavljivanja, ali naš glavni fokus uvijek je bio na uživanju u međusobnoj prisutnosti uz toplu šalicu kave. Naša je veza bila doista izuzetna…

Međutim, dolazak tog e-maila duboko je utjecao na povjerenje koje smo izgradili. Kako su se dani pretvarali u tjedne, moj kredibilitet postupno je slabio. Podrijetlo e-pošte još uvijek je misterij. Neosporno je da sam povezan s tom osobom, ali kruže sumnje da ovu situaciju koristim za osobnu korist. Čini se kao da iskorištavam okolnosti, iako su u početku nudili podršku bez ikakvih financijskih poticaja. Novac im nikada nije bio pokretačka snaga. Ona je bila jedina osoba koja je od samog početka stajala uz mene, odnosila se prema meni sa suosjećanjem, a sada se čini kao da kapitaliziram njezinu ljubaznost.

Sadašnja situacija postaje sve teža, a pošiljatelj e-pošte ostaje mi nepoznat. Međutim, Afrika je istupila i otkrila svoja otkrića o idejnom tvorcu ove stvari. Važno je podsjetiti da je Toni, nakon više od dva desetljeća braka, nedavno doživio razvod koji je bio vrlo popularan i o kojem se puno raspravljalo, a koji i dalje plijeni interes javnosti i medija. Povodom proslave Manuelinog rođendana, obitelj Bijelić priredila je prigodno druženje koje je održano u njihovoj rezidenciji.

Da dublje uđemo u ovu svečanu prigodu, pogledajte popratni članak pod naslovom “Dvorac i ruže za princezu: pogled na ekstravagancu 22. rođendana Manuele Bijelić, koju su ljubazno ugostili njezini roditelji, Tonije i Dragana Mirković!” (Foto u prilogu) U krugu renomiranih vokala koji nerijetko dobivaju priznanja poput carice, kraljice i dive, Dragana blista kao Luče iz Kasidola. U svojim ranim godinama, Dragana Mirković, poznata folk pjevačica, suočila se sa zahtjevnom operacijom zbog koje su je mučile strašne noćne more. Ove uznemirujuće snove njezin je kum protumačio kao predznak njezine neobične sudbine.

Kao simbol osobnog puta drži prvih sto tisuća dinara koje je zaradila osvojivši publiku nastupom na božićnom seoskom plesu. Nadalje, deseta godišnjica njezina braka i radosni dolazak njezino dvoje djece služe kao vrhunska potvrda pronalaska prave ljubavi. Sada je trenutak da se odmaknete. Budući da sam dvadeset šest godina bio u središtu pozornosti, želja mi je iskusiti normalan život, sličan životu običnog pojedinca. Od svoje petnaeste godine bio sam istaknuta osoba i iskreno sam zahvalan nebeskim i smrtnim utjecajima koji su vodili moj put. Čak iu svojoj skromnosti prepoznajem da će me javnost zauvijek čuvati u svojim srcima.