– Za sve one koji vole astrologiju i sami horoskop, slijedi jako fino štivo. Naime, za sljedećih 6 horoskopskih znakova slijedi jako dobar period, koji će biti ispunjen sa jako puno sreće koja će da dolazi u svim mogućim oblicima…

Uz nadolazeći Puni Mjesec u Ribama 10. rujna, određeni znakovi zodijaka doživjet će povećane mogućnosti za obilje i rast. Uz prisutnost retrogradnog Merkura, osobe rođene pod ovim znakovima imat će priliku istražiti svoje profesionalne ambicije i potencijalno poboljšati svoju financijsku situaciju. Prema astrolozima, predviđeno je da će nadolazeći puni Mjesec u Ribama donijeti financijsku korist za šest određenih znakova zodijaka. Lav, horoskopski znak koji pada između 23. srpnja i 22. kolovoza.

  • Osobe koje pripadaju ovom određenom astrološkom znaku spremne su doživjeti najveći udar sreće. Pojavljuje se neočekivani put koji nudi potencijal za značajan napredak i napredak. Tijekom pojave punog Mjeseca, osobe rođene u znaku Lava bit će sposobne dovršiti sve nedovršene zadatke i podmiriti nepodmirena dugovanja. Pravo je vrijeme za ove pojedince da s pouzdanjem raspodijele svoja sredstva prema novim pothvatima, budući da će oni sigurno donijeti profitabilne povrate. Očekuje se da će poslovi s nekretninama polučiti pozitivne rezultate. Sve u svemu, cijeli će dan biti obilježen radošću i obilnim izgledima.

Osobe rođene između 23. rujna i 22. listopada spadaju u horoskopski znak Vaga. Vaga može predvidjeti niz neočekivanih užitaka tijekom Punog Mjeseca. Ova povoljna prilika predstavlja im savršenu priliku da dožive ispunjenje svojih želja, posebice u domeni kupovine. 10. rujna samopouzdanje Vaga bit će na vrhuncu, što će ih osnažiti da naprave značajne promjene u raznim aspektima svog života. Uspjeh je zajamčen ishod svih promjena koje se dogode na ovaj dan.

Osobe rođene između 22. studenog i 21. prosinca pripadaju horoskopskom znaku Strijelca. Postoji obećavajuća prilika za Strijelca da osigura vrlo profitabilan ugovor, što će dovesti do značajnog poboljšanja njihove financijske situacije. Bilo bi mudro da stečena sredstva usmjere prema poslovnom pothvatu koji dugoročno može donijeti značajne povrate. U razdoblju retrogradnog Merkura, koje završava 2. listopada, osobama rođenima u ovom znaku savjetuje se da se suzdrže od potpisivanja dokumenata i donošenja značajnih odluka.

Osobe rođene između 19. veljače i 20. ožujka pripadaju horoskopskom znaku Riba. Tijekom mjeseca rujna, Ribe će doživjeti divan val financijskog obilja. Vrlo je vjerojatno da će biti nagrađeni bonusima za posao ili stipendijama kao potvrdom svoje iznimne uspješnosti. Postoji velika mogućnost da će uspješno završiti brojne nedovršene ili započete zadatke. Svaki eksperiment koji Ribe poduzmu na ovaj određeni dan sigurno će donijeti i pobjedu i radost.

Astrološki znak Blizanaca pada između 22. svibnja i 21. lipnja. Osobe Blizanci pronaći će uspjeh u finaliziranju projekata koji su u tijeku neko vrijeme i rješavanju bilo kakvih problema vezanih uz karijeru ili posao. Nadalje, pokazat će snažnu želju da prošire svoje znanje, što će im omogućiti da steknu dublje razumijevanje onih u svojoj okolini. Ne bi oklijevao ni razmišljati o promjenama u karijeri. Povoljan je dan za bavljenje trgovinom i sklapanje isplativih ugovornih dogovora. Svaki pothvat poduzet na ovaj dan sigurno će donijeti financijsku dobit.

Oni rođeni pod horoskopskim znakom Škorpiona, koji pada između 23. listopada i 21. studenog, posjeduju različite crte osobnosti. Prema Luftici, osobe koje pripadaju ovom horoskopskom znaku mogu očekivati ​​značajne financijske dobitke s dolaskom punog Mjeseca 10. rujna. Izvanredna postignuća očekuju one koji se odvaže na poduzetničke korake ili ostvare svoje jedinstvene koncepte. Brojnim će se pojedincima na današnji dan povećati temeljni dohodak, dok će ostali biti nagrađeni promaknućima. Oni koji pokažu svoje vještine i pokažu svoje sposobnosti imat će sreću da dobiju naklonost sudbine.