Primjerice, dijeta Vike Miljković sastoji se od palente s jogurtom za doručak, roštilja s prilogom od svježe salate za ručak i pilećeg bijelog mesa za večeru. Nakon što je prije nekoliko godina uspješno prevladala ovisnost o nikotinu, Viki Miljković se našla pred izazovom debljanja, što ju je potaknulo na odlučnost da povrati kontrolu nad svojom tjelesnom strukturom.

Folk pjevačica i njezin suprug pridržavaju se dosljedne rutine posta jer savršeno odgovara njezinoj željenoj tjelesnoj građi. “Taške i ja redovito postimo. Apsolutno se najbolje osjećam kad postim!” izjavila je pjevačica ističući pozitivan utjecaj na njezinu dobrobit. Međutim, priznala je da njezin trenutni raspored, ispunjen nastupima i osobnim obvezama, ograničava njezinu mogućnost da sudjeluje u ovoj praksi onoliko često koliko želi.

  • Budući da su nastupi sada u tijeku, Viki je izjavila da se njezino vrijeme treninga znatno smanjilo. Ipak, održava redovitu rutinu vježbanja, što pridonosi njezinoj vitkoj figuri. U intervjuu za “Hit” Viki je priznala da joj je najveća muka odoljeti slatkišima. Ima veliki afinitet prema slatkim poslasticama, posebno domaćim delicijama poput baklave, kolača i kolačića. Prepuštanje ovim užicima obično ima negativne učinke na njezinu tjelesnu građu. Kako bi se izborila s debljanjem, Viki se dva mjeseca suzdržava od konzumacije slatkiša, što joj omogućuje da riješi višak kilograma. Pjevačica je također otkrila da je doživjela značajan gubitak težine u razdoblju ogromnog stresa kada je izgubila i oca i majku.

Viki, koja je doživjela gubitak i oca i majke, priznaje da stres igra veliku ulogu u njezinoj težini. U najizazovnijem životnom razdoblju, kada joj je otac preminuo, dosegla je svoju najmanju težinu od 48 kilograma. Emocionalni nemir koji je proživjela tijekom tog vremena progutao je njezine misli, ne ostavljajući mjesta za hranu ili bilo koja druga razmišljanja.

Pjevačica na snimanju “Zvezda Granda” ne samo da se pridržava preporuka nutricionista tako što sama donosi pažljivo pripremljenu hranu, već sa sobom nosi i voće za brzi užinu. Jednom prilikom je čak podijelila i pogled na jela koja priprema.

Primjerice, svakodnevna prehrana Vike Miljković sastoji se od palente s jogurtom za doručak, roštilja s prilogom od svježe salate za ručak i pilećeg bijelog mesa za večeru.

BIOGRAFIJA

Godine 1992. Viki kreće na svoj glazbeni put producirajući svoj prvi album “Loša sreća” koji nažalost nije imao odjeka kod slušatelja. No, samo dvije godine kasnije objavila je album “Hajde vodi me odavde”, album koji joj je digao slavu u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Uz naslovnu pjesmu, pjesma “Nikom nije lepše nego nama” (poznata po zaraznim tekstovima u kojima se spominju Coca-Cola, Marlboro, Suzuki) također je postala veliki hit.

U sljedeće četiri godine producirala je ukupno četiri albuma pod naslovima: “Svadbe neće biti”, “Tunel”, “Kud puklo da puklo” i “Okrećem leđa, tugo”. Nakon kraće pauze, Viki je krajem posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća započela suradnju s Grand produkcijom, što ju je u konačnici dovelo do slave u široj regiji jugoistočne Europe. Kao rezultat toga, 2001. godine predstavila je album “Godine”, na kojem se nalazi istoimena skladba. Samo dvije godine kasnije postigla je golem uspjeh izdavanjem “Mariš li”. Singlovi koji su najviše odjeknuli kod publike su “Mariš li”, “Bajadera” i “Crno na belo”. Nadalje, iste godine snimila je duet pod nazivom “Zašto” s turskim pjevačem Mehmedom Badanom.

Njezina je karijera dosegnula vrhunac 2005. godine, godine koja se smatra njezinom najuspješnijom. Nakon izlaska albuma “Mahi mahi” brzo se uzdigla u jednu od najpoznatijih pjevačica u jugoistočnoj Europi. Svaka od devet pjesama na albumu postigla je izuzetan uspjeh, uključujući hitove poput Mahi mahi, Prazan stan i Ti man.

Nakon solističkog koncerta u Beogradu, koji je okupio oko 8.000 ljudi, Viki je krenula na turneju po uglednim gradovima u Srbiji i okruženju.